Bisnode
 
0
0

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Stabelbare stoler

Stabelbare stoler

Kombiner bekvemmelighet, plassbesparelse og design. Fra elegante arrangementer og restauranter til hjemmebruk, våre stablebare stoler er designet for å passe alle behov og estetikk. Laget med materialer av høy kvalitet, representerer hver stol vår forpliktelse til å tilby det beste innen form og funksjon. Utforsk vårt utvalg og oppdag hvorfor stablebare stoler er det smarte valget for fleksible sitteløsninger.

La oss hjelpe deg med å finne den perfekte stabelbare stolen!

Stol Paris 8
S Contract
fra 1 675 nok 2 512,50 nok
 • Beige
 • Svart
Lenestol Paris 2
S Contract
fra 1 675 nok 2 512,50 nok
 • Beige
 • Brun
 • Svart
 • Svart/Svart
Stol Trill
Brafab
fra 1 175 nok 1 637,50 nok
Finnes i flere varianter
Karmstol Oldie, 2 modeller
SKAFAB
fra 1 487,50 nok 1 800 nok
 • Bjørk
Barstol Bora Lido Mini, sh.65 cm
Nardi
fra 1 312,50 nok 1 687,50 nok
Stol Oldie, 8 farger
SKAFAB
fra 875 nok 1 062,50 nok
 • Bjørk
Stol Nassau
et al.
fra 1 575 nok 2 387,50 nok
Finnes i flere varianter
Bankettstol, stabelbar
S Contract
fra 600 nok 900 nok
 • Blått stoff/ gråmelert ramme
 • Rødt stoff / gråmelert ramme
 • Svart stoff / gråmelert ramme
Stol med armlener Dot, 2 farger
inoff.
fra 4 208,75 nok 5 698,75 nok
Stol Knuff, 2 farger, stablebar
inoff.
fra 3 312,50 nok 4 485 nok
Stol Bora Bistrot
Nardi
fra 987,50 nok 1 262,50 nok
Lenestol Bora
Nardi
fra 1 100 nok 1 412,50 nok
Lenestol Net
Nardi
fra 1 412,50 nok 1 812,50 nok
81 artikler

Stoler som kan Stables: Funksjonelt Mesterverk for Offentlige Rom

Stoler som kan stables representerer en ideell balanse mellom form, funksjon og fleksibilitet, spesielt for offentlige områder som restauranter og konferanser. Deres enkelhet og allsidighet gjør dem til et opplagt valg for alle som leter etter en pålitelig sitteløsning som også sparer plass.

 

Hvorfor Velge Stoler Som Kan Stables Til Rommet Ditt?

Design og Stil

Stoler som kan stables har kommet langt fra sin enkle design. Nå kommer de i en rekke former, farger og materialer, slik at de kan gli inn eller skille seg ut i ethvert interiør, det være seg det moderne konferanserom eller den koselige restauranten.

Fleksibilitet

Trenger du raskt å imøtekomme et større publikum? Eller kanskje du enkelt vil rengjøre gulvet? Stoler som kan stables kan raskt og effektivt organiseres, omorganiseres og lagres.

Holdbarhet

Spesielt designet for hyppig bruk, er disse stolene solide og holdbare, noe som gjør dem perfekte for miljøer med høy trafikk.

Komfort

Til tross for sin enkle design, tilbyr mange moderne stoler som kan stables, og tilbyr forbløffende komfort, slik at gjestene sitter komfortabelt under arrangementer, møter eller middager.

Plasseffektivitet

I områder der hver kvadratmeter teller, gir stablebarhet en enestående fordel, noe som gjør det mulig å maksimere bruken av plass uten å gå på kompromiss med sitteplassene.

Ta Restauranten eller Konferansen Din Til Neste Nivå

Stoler som kan stables er mer enn bare en praktisk løsning – de er en investering i estetikken og funksjonaliteten til rommet ditt. Ved å kombinere stil, styrke og smidighet, forvandler de ethvert rom til et innbydende og organisert miljø.

Som restaurantmøbler skaper de en atmosfære der gjestene kan føle seg hjemme, enten det er en intim middag for to eller en større sammenkomst. Som konferansemøbler legger de vekt på arrangementets profesjonalitet og strukturerte natur.

 

Nøkkelfaktorer Ved Kjøp av Stoler som kan Stables

Å kjøpe stoler som kan stables er ikke bare et spørsmål om å finne noe å sitte på. Det handler om å investere i bekvemmelighet, funksjonalitet og design. Hvis du vurderer å fornye sitteplassene dine i et konferanserom, restaurant eller annen offentlig setting, er det noen viktige aspekter å huske på:

Holdbarhet av materialet

Uansett om du vurderer stoler laget av tre, metall eller plast, bør materialet være av høy kvalitet. Husk at disse stolene vil bli brukt ofte og kan håndteres grovt, når stablet eller flyttet.

Design og Estetikk

Utseendet til stolen skal reflektere og utfylle den generelle atmosfæren i rommet. Sørg for at utformingen av stolen samsvarer med estetikken du sikter til, det være seg moderne, klassisk, industriell eller noe annet.

Komfort

Selv om de kan virke enkle, bør stoler som kan stables ikke gå på kompromiss med komforten. Vær spesielt oppmerksom på stolens form og mulig polstring.

Stablebarhets Funksjon

Sørg for at du vet hvor mange stoler som kan stables sikkert oppå hverandre. Dette er spesielt viktig hvis plassen er en begrensning.

Stabilitet

Det siste du ønsker er å ha en stol som vingler eller føles usikker. En robust design er avgjørende, spesielt i miljøer med høy trafikk.

Vedlikehold

Hva slags vedlikehold krever stolene? Kan de tørkes av lett? Er de motstandsdyktige mot flekker eller riper? Finn ut hva som skal til for å holde dem i topp stand.

Budsjett

Det kan være fristende å gå for det billigste alternativet, men husk kostnadene i det lange løp. Et billigere kjøp nå kan føre til økte kostnader i fremtiden på grunn av reparasjoner eller utskifting.
Stoler av god kvalitet kan gjenbrukes ved å restaurere med nytt møbeltrekk, eller slipe og trekke tre, for eksempel.

 

Kjøp av stabelbare stoler er en investering i funksjon og design av virksomheten din. Ved å nøye vurdere punktene ovenfor, kan du sikre at valget ditt gir komfort, stil og praktisk fordel i årene som kommer.
Det vanligste tilbehøret til stolene som er høyt verdsatt av ansatte som håndterer omorganiseringer, er ofte traller for transport!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter