For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Vanlige spørsmål

 

HVORDAN HANDLER JEG?

Les gjerne vår guide "Slik handler du" som viser hvor enkelt det er å handle hos azdesign.se


SELGER DERE TIL PRIVATPERSONER?

Ja, men bare kontormøblerEllers business to business (B2B)-handel. 


HVORDAN SKJER LEVERINGEN?

Vi leverer varen til nærmeste port, grind eller garasjeplass. Oppbæring er ikke inkludert.


PRISGARANTI

Hvis du finner nøyaktig samme produkt til en lavere ordinærpris et annet sted i Norge – i en norsk nettbutikk (dvs. ”.no”) eller i en norsk fysisk butikk, lover vi at du får produktene for den prisen hos oss. Prisgarantien gjelder ikke dersom produktene er en del av en kampanje eller et salg i den andre butikken.


Følgende vilkår må oppfylles for at tilbudet om prisgaranti skal gjelde:

  • Butikken med den lavere prisen må være en norsk butikk, det vil si en butikk med norsk merverdiavgiftsnummer (MVA-nummer), uansett om det er en internettbutikk eller en fysisk butikk. Tilbudet om prisgaranti omfatter ikke auksjonsfirmaer eller lignende.
  • Produktet med den lavere prisen må være av nøyaktig samme modell, stoff, farge, materiale, størrelse og antall som du har kjøpt hos AZ Design. Prisen i den andre butikken må være ordinærpris, tilbudet omfatter ikke salgsvarer, kampanjevarer eller lignende. Dersom det tilkommer en frakt- eller administrasjonskostnad, må dette regnes med i prisen for produktet for at tilbudet om prisgaranti skal kunne benyttes.
  • For å benytte AZ Designs prisgaranti må AZ Design motta kontrollerbare opplysninger om at varen kan kjøpes til en lavere pris, f.eks. gjennom en annonse, lenke, etc.
  • Tilbudet om prisgaranti gjelder i 10 dager fra og med ordredatoen. 

For å benytte AZ Designs prisgaranti bestiller du varene dine akkurat som vanlig på azdesign.se. Kontakt vår kundetjeneste med en lenke eller annet bevis fra butikken der du fant det billigere produktet. Vi undersøker informasjonen og tilbakebetaler mellomlegget når opplysningene er verifisert.

AZ Design forbeholder seg i alle tilfeller retten til å endre, tilpasse og avslutte tilbudet om prisgaranti!


JEG VIL KJENNE PÅ PRODUKTET OG SE DET I VIRKELIGHETEN. HVA GJØR JEG DA?

Vi har et stort utvalg av produkter i vårt Showroom der man kan komme og se. Ønsker dere å besøke oss, er det timebestilling. Ring og bestill tid før du besøker oss! Her kan du se vårt utvalg i Showroom >>>


HVOR LANG ER LEVERINGSTIDEN?

Dersom varen finnes på lager og du gjør en bestilling, kan den normalt leveres innen 2-5 arbeidsdager. Hvis du kjøper en bestillingsvare, kan leveringstiden variere mellom 2-8 uker avhengig av produkt og varemerke. Omtrentlig leveringstid finner du på hver enkelt produktside.


HVILKE FRAKTKOSTNADER TILKOMMER?

Leveringsmåte, leveringstid og fraktkostnad varierer avhengig av hvor dere skal ha varene levert, samt av hvilke varer det er. Fraktkostnadene påvirkes av varens egenskaper, vekt, volum samt av hvilken adresse den skal leveres til.


HVORDAN BETALER JEG?

Vi tilbyr følgende betalingsalternativer:

Bankkort

Med VISA eller Mastercard kan du enkelt betale varene dine via hjemmesiden vår. Du må da fylle ut kortnummer, kortets gyldighetstid og CVC-kode. CVC-koden er de tre siste sifrene på kortets bakside. Pengene trekkes direkte fra kontoen når du bekrefter ordren. Vi benytter oss av VBV (Verified by Visa), som er en global sikkerhetsstandard utviklet av VISA og Mastercard for betalinger over internett. Overføringen av pengene skjer med SSL-kryptering for at ikke uvedkommende skal få tilgang til dine kortopplysninger. Har du spørsmål om sikkerhet eller kortbetaling, kontakt kundeservice på telefon 08 660 20 30 eller info@azdesign.se.

Faktura 

AZ Design samarbeider med Svea Finans for fakturakjøp opptil 50 000 kr ekskl. mva. Svea Finans arbeider sikkert med e-handel via faktura og kreditt med mange større foretak i Norden.

Med Svea Finans får du fakturaen kostnadsfritt tilsendt separat i forbindelse med leveransen. Fakturaen skal betales innen 30 dager. Ingen administrasjonsavgifter tilkommer. 

Ved fakturakjøp på over 50 000 kr ekskl. mva gjøres en kredittvurdering. Vi benytter både Creditsafe og UC ved kredittvurdering og gjør en intern vurdering ut fra deres opplysninger. Om dere ikke anses som kredittverdige, finnes det andre betalingsalternativer, for eksempel forskuddsbetaling eller betaling med bankkort (VISA/Mastercard).

Forskuddsbetaling

I enkelte tilfeller vil du måtte betale på forskudd, for eksempel om bedriften din er nystartet, er et enkeltmannsforetak eller ikke anses som kredittverdig, samt dersom dere vil kjøpe enkelte bestillingsprodukter og spesiallagde produkter. Vi benytter oss av både Creditsafe og UC ved kredittvurdering og gjør en intern vurdering ut fra deres opplysninger.


Foretaksleasing

AZ Design samarbeider med Wasa Kredit. Les mer om foretaksleasing via Wasa Kredit eller kontakt vår kundeservice så får dere hjelp, og de forteller hvordan det fungerer.


JEG HAR ET SPØRSMÅL SOM JEG IKKE FINNER SVAR PÅ

Om du savner svar på et spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter