For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Entrémøbler/Venterom

Entrémøbler/Venterom

Vi tilbyr et bredt sortiment av entrémøbler og venteromsmøbler til offentlige miljøer. Ved større innkjøp kan dere gjerne kontakte oss for tilbud og hjelp ved behov. Vi tilbyr også avbetaling gjennom Wasa Kredit, noe som er vanlig ved større innkjøp. Kjøpsguide entré/venterom>>

Stol Dublin kunstskinn
Lagervare
BM Sweden
fra 2 825 nok 3 800 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Cocoa kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Loungestol Net Relax
Nardi
fra 1 675 nok 2 150 nok
Stol Petra
Lagervare
Design Studio
fra 925 nok 1 112,50 nok
  • lys blå
  • Lys grå
  • Mellomgrå
Lagervare
Lenestol Öland i tekstil, 4 farger
Lagervare
MG Furniture
fra 4 775 nok 5 187,50 nok
-43%
Lenestol Öland i kunstleder, 4 farger
Lagervare
Stol London, 2 farger, ben i krom
Lagervare
Lenestol Öland i fløyel, forskjellige design
Lagervare
3-sits sofa Öland i textil
Lagervare
MG Furniture
12 850 nok 13 962,50 nok
3- sits sofa Öland i fløyel, 3 farger
Lagervare
Matador, valgfri farge på trekk/stativ
inoff.
fra 11 350 nok 13 787,50 nok
Lenestol Lyon, 2 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 15 537,50 nok 18 975 nok
Loungelenestol Amsterdam, 4 farger
Lagervare
Lenestol Paris, stoff/krom, 2 farger
Lagervare
Lenestol Lausanne Svart stoff
Lagervare
iQseat
Götessons
14 037,50 nok 16 112,50 nok
Lenestol Myra, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 412,50 nok 20 262,50 nok
Lenestol Marka, valgfri farge trekk/stativ
et al.
fra 7 062,50 nok 10 662,50 nok
Lenestolen Kyk, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 100 nok 19 787,50 nok
Stol PL-0071B, valgfri farge stoff/ben
Paged
fra 5 237,50 nok 6 212,50 nok
Lenestol Agatha, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 9 962,50 nok 15 037,50 nok
72 artikler

 

 

Kjøpsguide entrémøbler/venterom

Når du skal innrede et venterom eller et entrémiljø, kan du enten velge en mer tradisjonell innredning eller satse litt friskere med kreative og fargeglade møbler. Her kan du umiddelbart gi kundene eller gjestene dine en idé om hva virksomheten står for. En ørelappstol i en diskret farge inviterer til å slå seg ned en stund med en bok, mens en stram, enkel stol viser at det handler mer om en tilfeldig sitteplass før et møte eller for eksempel et tannlegebesøk.

Men hva er egentlig det viktigste å ha i tankene når du skal kjøpe inn møbler til disse miljøene? Det skal vi forsøke å beskrive her.

Å tenke på ved valg av entrémöbler/venteromsmøblerKjøpsguide entré og venterom

Type miljø

Selvsagt avgjøres valget ditt i stor grad av hvilken type miljø møbelet skal plasseres i. Selv om det som regel bare handler om offentlige miljøer, er det likevel viktige forskjeller med tanke på hvor vågal du kan være. For å sammenligne noen eksempler bør fokus ligge på funksjonalitet og komfort om du skal kjøpe en besøksstol til venterommet. Den skal være både komfortabel og enkel å bruke for kunder i alle aldre. Skal du derimot innrede en hotellobby, kan du våge litt mer når det gjelder både design og farge og til og med komfort.

Type møbel

Du må selvsagt også bestemme deg for hvilken type venteromsmøbler som trengs til det miljøet som skal innredes. Selv om de fleste møblene er ulike typer besøksstoler, er valgmulighetene nærmest uendelige, og det finnes en rekke spørsmål som må avklares. For eksempel om lobbyen skal ha en loungelenestol med annerledes design, eller skal du satse på sofaer i grupper? Hvor komfortabelt skal det være? Er det nok med en fin loungestol, eller skal du satse på en lenestol med supermykt sete? Er det et venterom som skal kunne ta imot mange personer på en gang, er det kanskje en bedre idé å satse på flere stoler som er lette å flytte rundt og rydde bort.

Rengjøring av møblene

Kravet til rengjøring av møblene er naturligvis forskjellig. Hvis det handler om entrémøbler som er der mer for syns skyld og ikke brukes så ofte, kan du i prinsippet velge hvilket materiale på sete og rygg du vil. Er det derimot et venterom, er det en fordel om det er enkelt å kunne rengjøre dem. Avtakbare stolseter eller et lettstelt materiale er å foretrekke her.

Tilbehør

Et passende bord for stolen, lenestolen eller sofagruppen er prikken over i-en og bør tilpasses både i høyde og størrelse for å kunne være så anvendelig som mulig. I et venterom kan det være praktisk med både litt høyere bord der det er enkelt å fylle på papir, og lavere modeller til for eksempel brosjyrer og tidsskrifter. Skal det derimot møbleres sammen med en mer bekvem lenestol der man kan plassere kaffekoppen, kan det være nok med et bord med mindre overflate, og der høyden er behagelig tilpasset lenestolen eller stolen.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter