For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Vinskap

Enten du er en lidenskapelig vinelsker eller driver en vellykket restaurant, er en vinkjøler en uunnværlig investering for å bevare vinens smak og aromaer på topp. Men med en rekke ulike modeller og funksjoner på markedet, kan det være vanskelig å vite hvilken vinkjøler som er riktig for deg.

Sortering:
Artikler per side:
23 artikler
Vinkjøler, Storage 200
Lagervare
Vigneron
62 495 nok
Flere varianter
Vinkjøler, Storage 130
Lagervare
Vigneron
fra 31 245 nok
Flere varianter
Vinkjøler, Kitchen Collection 60
Lagervare
Vigneron
fra 18 745 nok
Flere varianter
Vinkjøler, Designline 180
Vigneron
fra 36 245 nok
Flere varianter
Vinkjøler, Designline 30
Lagervare
Vigneron
fra 16 245 nok
Flere varianter
Vinkjøler, Designline 60
Lagervare
Vinkjøler,  Kitchen Collection 30
Lagervare
Vigneron
fra 14 370 nok
Flere varianter
Vinkjøler, Kitchen Collection 40
Lagervare
Vigneron
17 495 nok
Flere varianter
Vinkjøler, Storage 170
Lagervare
Vigneron
37 495 nok
Flere varianter
23 artikler

Hvor mange grader i vinskap?

Optimal temperatur for vinoppbevaring varierer avhengig av vintype. Generelt gjelder følgende: Rødvin: 12-18°C Hvitvin: 8-12°C Rosévin: 8-12°C Champagne: 6-8°C Det er viktig å opprettholde en konstant temperatur i vinkjøleren for å unngå temperatursvingninger som kan påvirke vinens kvalitet.

Hva bør man tenke på når man kjøper vinkjøler for restauranter?

Når du velger vinkjøler for din restaurant, ta hensyn til følgende faktorer: Kapasitet: Hvor mange vinflasker trenger du å kjøle ned? Velg en vinkjøler med en kapasitet som passer til din virksomhets behov. Type vinkjøler: Det finnes to hovedtyper av vinkjølere: frittstående og innebygde. Frittstående vinkjølere er fleksible og kan plasseres hvor som helst, mens innebygde vinkjølere integreres sømløst i ditt kjøkken. Temperatursoner: Noen vinkjølere har flere temperatursoner, noe som gjør det mulig å lagre ulike typer vin ved optimal temperatur samtidig. Funksjoner: Noen vinkjølere tilbyr ekstrafunksjoner som belysning, alarm ved feil temperatur eller aktiv kullfiltrering for å nøytralisere lukt. Energiforbruk: Velg en vinkjøler med god energieffektivitet for å spare penger og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Design: Vinkjølere finnes i en rekke ulike stiler og farger. Velg en vinkjøler som komplementerer din innredning og skaper en elegant atmosfære i din restaurant.

Hvor lenge kan man ha vin i en vinkjøler?

Selv om en vinkjøler er designet for å oppbevare vin under best mulige forhold, er ikke vinens lagringstid i kjøleren ubegrenset. Det er imidlertid viktig å merke seg at ikke alle viner er ment for å eldes, og det er best å konsumere dem innen deres anbefalte tidsrammer for å unngå forringelse av kvaliteten. Generelt kan man regne med at: Rødvin: 2-5 år Hvitvin: 1-3 år Rosévin: 1-2 år Champagne: 1-3 år

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter