For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Personalskap

Personalskap

I dag er det en selvfølge i de fleste bedrifter å tilby personalskap for trygg oppbevaring av personlige eiendeler. Uansett om du skal utvide det eksisterende skapsystemet eller investere i et helt nytt, har vi hos AZ Design noe for deg. Hos oss finner du et bredt utvalg av prisgunstige skap i flere ulike størrelser og fargevalg. I sortimentet vårt finnes alt fra store og romslige elevskap til personlige skap i mindre modell. Dessuten kommer skapene våre med mange smarte funksjoner, som for eksempel posthylle og flere ulike låsalternativer. Köpguide personalskap>>

Kjøpsguide – Personalskap 

Når du skal kjøpe personalskap, er det viktig å tenke over hva slags skap du leter etter. Kanskje bedriften først og fremst trenger personlige skap til mindre eiendeler som vesker og verdisaker? Eller er det elevskap til bøker, jakker og datamaskiner som etterspørres? For at du skal kunne gjøre et så godt valg som mulig, tilbyr vi på AZ Design mange forskjellige modeller og tilleggsvalg.

Hvilken størrelse bør skapet ha?

Størrelsen på skapene bør naturligvis gjenspeile størrelsen på det som skal plasseres i dem. Hvis det gjelder elevskap, er det naturligvis en fordel å få plass til både klær og bøker, mens personlige skap til post eller håndvesker ikke trenger å være like romslige. Selv om man kan si at et skap som regel heller er for stort enn for lite, er det selvfølgelig viktig å tenke på at personalskapet ikke bør ta altfor mye plass i rommet. For at du skal kunne gjøre et så plasseffektivt valg som mulig, kommer skapene våre i flere praktiske størrelser. Med de mindre skapene får man plass til 9 skap innenfor 100x42x172,5 cm, mens de større gir 6 skap innenfor samme dimensjoner.

Ekstra funksjoner

For å ta kloke beslutninger om ekstra funksjoner, hjelper det også å se over de ansattes og bedriftens behov. Hvis man for eksempel forventer at skapene skal kunne håndtere internpost og annen viktig korrespondanse, kan både de større og mindre skapmodellene våre leveres med posthylle.

Antall skap 

Selv om du vet hvilket antall personalskap du trenger, kan det være lurt allerede nå å tenke over hvordan framtiden kommer til å se ut. Kommer bedriften til å vokse? Er det aktuelt med nyansettelser på sikt? Det kan også være en god idé å tenke på å ha noen ekstra skap til overs når alle de ansatte har fått sitt personlige skap, ettersom også vikarer og annet ekstra personale kan trenge et personlig skap.

Låsalternativer

Forskjellige låsalternativer gir naturligvis forskjellige fordeler. Hvis du har en bedrift med mange faste ansatte, kan nøkkelskap være en god idé, ettersom de fleste er kjent med den metoden. Hvis du derimot har stort gjennomtrekk av personale, kan en hengelås være bedre. En hengelås kan nemlig enkelt klippes over og byttes ut i tilfelle en nøkkel går tapt. Hvis du velger et personalskap hos AZ Design, har du også muligheten til å velge kodelås. De aller fleste bedrifter setter pris på denne funksjonen, og fordelen med den er at man slipper å holde styr på mange nøkler.

Valg av farge

Når du skal velge farge, er det en god idé å tenke over helhetsinntrykket. Vil du for eksempel skape kontrast med skapene dine, eller gi bedriften en naturnær følelse med en look av trelaminat? Hvis du skal plassere personalskap over en hel vegg, kan det være verdt å tenke på at du har muligheten til å skape en lignende effekt som med en bakgrunnsvegg. Hvis du plasserer mange grå personalskap på rekke, får du øyeblikkelig et trendy uttrykk, mens en større overflate av hvite skap bidrar til en økt følelse av rom og lys. For at du skal bli så fornøyd som mulig, kommer våre personlige skap i mange spennende fargenyanser. På www.azdesign.no får du god oversikt over valgmulighetene dine når det gjelder farger.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter