For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kaffemaskiner / Kaffetrakter

Kaffetrakter

Velkommen til vår eksklusive samling av kaffebryggere, der hver kopp brygges med presisjon og omsorg for å levere den perfekte kaffeopplevelsen hver gang. Uansett om du foretrekker den myke og milde smaken av traktekaffe eller ønsker å nyte en rik espresso, har vi den perfekte kaffebryggeren for deg og din virksomhets behov. Utforsk vårt sortiment nedenfor og oppdag kunsten i å skape den perfekte koppen kaffe.

Sortering:
Artikler per side:
13 artikler
Kaffetrakter Ratio Six
Lagervare
Ratio
fra 5 262,50 nok 6 400 nok
Flere varianter
Urnebrygger 2 kanner, B5/B10
Lagervare
Bravilor Bonamat
fra 47 456,25 nok
Flere varianter
Urnebrygger B10 L/R
Lagervare
Kaffetrakter 50's Style
Lagervare
13 artikler

Hvor mange dl kaffe til en liter vann?

En generell tommelfingerregel er å bruke omtrent 60–70 gram kaffe per liter vann for en balansert smak. Dette tilsvarer omtrent 0,6 – 0,7 dl per liter vann. Justeringer kan gjøres basert på personlige preferanser for styrke og smak.

Hvor varmt bør vannet være når man brygger kaffe?

For optimal ekstraksjon av smak og aroma, bør vannet være mellom 90°C og 96°C når det brukes for å brygge kaffe. Å bruke for varmt eller for kaldt vann kan påvirke smaksprofilen og kvaliteten på det bryggede kaffet.
Å tenke på når du velger kaffebrygger
Når du vurderer å kjøpe en kaffebrygger, er det flere viktige faktorer å ta hensyn til for å sikre at du får en enhet som passer dine behov og preferanser:
Antall serveringskanner/varmeplater: Avhengig av din virksomhets størrelse og behov, kan det være viktig å velge en kaffebrygger med riktig antall serveringskanner eller varmeplater for å kunne håndtere etterspørselen.
Elektrisk tilkobling/fase: Sjekk at kaffebryggeren er kompatibel med din elektriske tilkobling og fase for riktig drift og sikkerhet.
Tilkoblingsslange: Undersøk hvor lang tilkoblingsslange som følger med kaffebryggeren for å sikre at den når din ønskede plassering for bruk.
Programmeringsfunksjoner: Vurder om du trenger funksjoner for å kunne programmere vannmengde og bryggetid for å lage den perfekte kopp kaffe etter dine ønsker.
Manuell eller automatisk vannpåfylling: Tenk over om du foretrekker en kaffebrygger med manuell vannpåfylling eller om du ønsker en modell med automatisk vannpåfylling for økt bekvemmelighet.
Bryggetid: Finn ut hvor lang tid det tar å brygge en full kanne kaffe, samt hvor lang tid det tar å brygge et visst antall kopper for å planlegge arbeidsflyten din effektivt.
Innstillingsmuligheter: Se etter om kaffebryggeren har funksjoner som lar deg stille inn ønsket tid for brygging for å tilpasse kaffetilberedningen etter din daglige rutine.
Signal når kaffen er klar: Det kan være praktisk med et signal som indikerer når kaffen er klar for servering, noe som forenkler håndteringen og serveringen av ferskbrygget kaffe.

Hvor ofte bør man rengjøre kaffebryggeren? 

For å opprettholde høy kvalitet på kaffen og sikre en lang levetid for kaffebryggeren, anbefales det å rengjøre den regelmessig. 
En grundig rengjøring bør utføres hver måned eller oftere, avhengig av bruksfrekvensen. Dette inkluderer å rengjøre avkalkningsfiltre, bryggegrupper og bryggekurver for å fjerne eventuelle rester og kalkavleiringer som kan påvirke kaffens smak og kvalitet.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter