For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Ovner / Instant ovner

Instant ovner

Hurtigovner, der effektivitet og hastighet møter kvalitet og nøyaktighet for å tilfredsstille behovene til restauranter, kafeer, butikker, bensinstasjoner og storkjøkken som krever rask matlaging uten å kompromisse med smak og kvalitet. Med våre hurtigovner kan du tilberede et bredt spekter av retter i et øyeblikk og levere varme og velsmakende måltider til kundene dine på en effektiv måte.

Sortering:
Artikler per side:
2 artikler
CiBO+ Turbo ovn
CiBO+
138 251,38 nok 145 527,75 nok
Flere varianter
CiBO Instant ovn, multifunksjon
Lagervare
CiBO
83 688,86 nok 88 093,54 nok
Flere varianter
2 artikler

Når skal man bruke en hurtigovn?

Hurtigovner er uunnværlige i miljøer der rask matlaging er avgjørende, som i hurtigmatrestauranter, kafeer, bakerier og lunsjrestauranter. Disse ovnene er ideelle for å tilberede fersk mat på få minutter, noe som gjør dem perfekte for å håndtere høye volumer og for å holde tritt med rask service. Det tar opp til 3 minutter å få en ferdig rett. 

Hva bør man tenke på når man velger hurtigovner?

Når du velger en hurtigovn, er det viktig å vurdere dens kapasitet, effektivitet, tekniske spesifikasjoner og brukervennlighet. Du bør også ta hensyn til ovnens størrelse og hvordan den passer inn i ditt kjøkkenoppsett, samt dens energiforbruk og vedlikeholdsbehov. Å velge en pålitelig og kvalitetsovn fra en anerkjent produsent er avgjørende for å sikre langsiktig ytelse og pålitelighet.

Hvordan fungerer en hurtigovn?

Hurtigovner fungerer ved å bruke avansert teknologi for å generere høye temperaturer på kort tid. De bruker forskjellige oppvarmingsmetoder, som mikrobølgeovn, konveksjon, eller en kombinasjon av begge, for å raskt og jevnt tilberede maten. Maten plasseres inne i ovnen og tilberedes deretter ved den innstilte temperaturen og tiden for å oppnå ønsket resultat.

Hvilke fordeler har hurtigovner?

Hurtigovner tilbyr flere fordeler, inkludert hurtighet og effektivitet i matlagingen, jevn tilberedning av maten, og evnen til å håndtere store mengder mat på kort tid. Disse ovnene er også nyttige for å varme opp ferdige retter og for å holde maten varm til den serveres. I tillegg kan noen modeller av hurtigovner være energieffektive og miljøvennlige, noe som bidrar til kostnadsbesparelser og redusert miljøpåvirkning.
Med vårt utvalg av hurtigovner kan du være sikker på at hvert måltid tilberedes raskt og effektivt for å møte behovene til din virksomhet og levere enestående matopplevelser til dine kunder.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter