For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Lydabsorbenter / Takabsorbenter

Takabsorbenter

Mange jobber i kontorlandskap der støynivået blir både støyende og støyende. I slike miljøer er lyddemping veldig viktig for å ha et komfortabelt arbeidsmiljø. Mange får hodepine og tretthet etter lange dager. Med takabsorbenter er lydnivået betydelig lavere. Hos AZ Design har vi alt for stille kontorer. Vi har lydabsorbenter for bord, gulv, tak og vegger som alle bidrar til stille kontorer og et behagelig lydnivå.

Sortering:
Artikler per side:
6 artikler
6 artikler

 

Hva er takabsorbenter?

En takabsorbent er en installasjon som er til å absorbere _ lyder som kan oppleves som forstyrrende . Det trengs i rom hvor det er enkelt ekko og der mange diverse lydkilder bidrar til en symfoni som kan være vanskelig nok å lytte til . Den kan henges opp materiale i forskjellige former i taket for å dempe lyden i rommet .

Det kan være materialer som er integrert i et tak samt dekorative mobiler som henger ned over et rom . Takabsorbentene kan gjøre den store forskjellen mellom rom du ikke kan være i og rom som er hyggelige å bo i!

Hvorfor bør du bruke lydabsorbent i taket?

Den siste setningen i forrige avsnitt sa alt om hvorfor du bør velger å installere lydabsorbenter i taket. I dag vet vi at støy kan være skadelig . Det er nok å bli utsatt for støy i kortere tid for det _ påvirke helsen .

Hvis vi jobber i et støyende miljø, kan det føre til :

 • Konsentrasjonsvansker
 • Utmattelse
 • Dårlig humor
 • Hørselstap
 • Dårligere kognitive evner
 • Depresjon

Listen over alvorlige konsekvenser av støy kan lages ganske lang . Det er det Ikke sant ikke bare høreorganet vårt er påvirket . Når vi ikke kan tenke riktig og ikke høre hele kroppen reagerer . denne _ er noe som kan snike seg på og så er det ekstra farlig . Vi merker det ikke at vi begynner å føle oss dårlige og at vi ikke gjør det tenker som før .

For å unngå _ ansatte som plutselig føler seg dårlige på jobben eller melder seg syke har det bra verdt å bruke _ lydabsorbenter . Det er det ikke vanskelig å montere disse på taket og på kort tid kan miljøet på arbeidsplassen endres betydelig.

Bortenfor dette har vi det estetiske aspektet. Når det er høyt under taket, kan det oppleves som tomt i rommet . Det kan til og med føler meg litt ukomfortabel å bo i den. Her , mobiler som pryder og fengsler opp støy være veldig bra å ha.

Det blir vakkert og koselig . I en resepsjon passer den veldig godt. Gjester som kommer på besøk høre hva de sier og tenker . Samtidig har de fint installasjoner å se på. Det bidrar til en god stemning som alle setter pris på .

Ulike typer takabsorbenter

Det finnes noen forskjellige typer takdempere. Hvilken størrelse som passer avhenger av rommet og taket. Noen eksempler på mulige modeller er :

 • Den lydabsorberende mobiltelefonen . denne _ er en takabsorbent som henger ned . Litt som mobilen som du har i barnevogn . Moderne former og farger får det til å se ut som et kunstverk eller litt som en lampe . tror du ikke at formålet med denne absorbenten er å dempe støynivået i rommet .
 • Kombinert lydabsorbent og lampe . Det finnes også ordning hvor en hengende lampe fra taket er integrert med en lydabsorbent . Et eksempel på dette er Av rutenettet som kan kombineres med planteguirlander .
 • Fly plater . Det er også mulig å bygge et slags rutenett i taket med ulike nivåer. Dette ser litt ut som et undertak med overlappende fliser hverandre . Fly plater som absorberer lyd i forskjellig dannelse kan se ut som et kunstverk , men er det fortsatt ganske tilbakelent . _
 • Integrert lydabsorpsjon . I et tak der det er lys kan du også sette inn lydabsorbenter plater . Dette ser pent og elegant ut samtidig som du får ønsket utseende den lyddempende effekten.

For å velge _ Ikke sant det er nødvendig å se på strukturen og høyden på taket . Diverse rom kan kreve ulike typer takabsorbenter og altså viktig å tenke på. Stil og design bør selvfølgelig passer også godt til innredningen i rommet under taket.

Installasjon og vedlikehold

I dag er det ikke det vanskelig å installere takabsorbenter men det er klart at du kan trenge profesjonell hjelp for å få det til å se pent ut . En mobil bør festes på en måte som gjør at den sitter sikkert . Du vil ikke fare for at et vindkast får den til å falle ned over en resepsjon , et skrivebord eller en sittegruppe .

Nå gjør selvfølgelig ikke takabsorbenter det er spesielt tung. De kan ikke betraktes som farlige selv om de skulle falle ned fra taket. Men det er det Ikke sant viktig for installasjonen føles trygg. I tillegg skal det se bra ut. Det er det også det er viktig at takabsorbenten integreres i rommet på en effektiv måte .

Når lyddemperen vi vil er på plass det burde ikke kreve noe major vedlikehold . Med materiale som ikke trekker til seg støv du må sannsynligvis tørke av en mobiltelefon nå og da plass . Løsningene som er _ integrert i taket kan opprettholdes når du rengjør taket.

Når lyd sprer seg mellom diverse rom

Når lyd sprer seg mellom diverse rom, kan det skyldes ulike ting. På arbeidsplasser hvor MANN merker at den ikke kan holdes hemmelig møter i konferanserommet fordi alt _ kan høres i rommet ved siden av Det er på tide å ta tak i problemet!

Det er nok ikke alltid med lydabsorbenter i tak og på vegger for å sortere ut lyd som sprer seg mellom rom . Dette kan kreve en annen _ _ løsning som noen ganger innebærer noe ombygging . Det er det viktig å finne ut hva som forårsaker støyen sprer seg å ta det rette skrittet.

Hvis det er mulig å stoppe støyen med takabsorbenter, dører og veggabsorbenter er det bra Men hvis ikke er nok er det på tide å få besøk av en ekspert på støy som kan analysere og yte forslag til løsninger .

Kombiner med andre lydabsorbenter

Ikke gå glipp av det muligheten for å kombinere forskjellige typer lydabsorbenter . Det kan det vil ikke være helt perfekt hvis du bare henger rundt opp lydabsorberende mobiler. Men når veggabsorbenten kommer på plass og forsvinner så forhåpentligvis både ekko og støy.

Smart kombinasjoner i forskjellige rom kan gi bedre effekt . Ta gjerne kontakt med oss å beskrive _ hvordan arbeidsplassen din ser ut, kan vi tilby forslag . I en resepsjon , en vanlig boks eksempel er at du har den hengende lydabsorpsjonen i form av mobil samt en installasjon rett bak resepsjonen .

Tips for en roligere arbeidsplass

En roligere arbeidsplass er til alles vel . Det er det ikke bare lydabsorbenter som kan gjøre det lettere å leve med summing fra et justerbart skrivebord i kombinasjon med rulling lyd fra kontorstol og musikk fra radioen .

Noen tips som kan være bra for roligere arbeidsplass er :

 • Skjermvegger – Bruk en skjermvegg mellom forskjellige skrivebord for å dempe _ lydnivået . denne _ er veldig bra i åpent kontorlandskap der det risikerer å bli veldig surt .
 • Stille rom - Installer stille rom på arbeidsplassen . Disse kan brukes til individuelt arbeid som krever et rolig miljø så vel som for møter hvor hemmeligheter vil er diskutert . Stille rom kan også fungere som telefonkiosker slik at du beveger deg personlige samtaler til et eget rom der de ikke gjør det kan høres .
 • Har regler for musikk og radio – Bestem deg hvordan du gjør med musikk og radio. Med klare regler for du kan redusere støyen som kan komme fra dette mange diverse arbeidsplasser .
 • Samle maskiner på ett sted - Lag et rom til skrivere og andre ting som lager mye støy . Det er det bedre at folk går og henter utskriftene sine fra et trykkeri enn at det surrer konstant fra trykk i allmenningen plassen .
 • Separat kontor og kjøkkenkrok - Hvis folk ønsker å spise i stillhet på sin egen arbeidsplass , kan det gjøres. Ellers er det viktig at måltider og sosialt samvær foregår på en annen plassering . denne _ er noe som fører til en masse høres ut som den som prøver å jobbe kan bli ekte irritert av.

Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter