For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenredskaper / Tilbehør kjøkken / Kjøkkenutstyr i plast

Kjøkkenutstyr i plast

Her finner du et stort og bredt sortiment av kjøkkenutstyr i plast. Produktene du finner her, er slitesterke og holdbare, en fordel ettersom de skal brukes daglig. Selv om glassene og skålene i sortimentet er laget av plast, kjennes de ut og ser ut som glass eller porselen. Her kan du kjøpe nye martiniglass, vinglass, champagneglass og mye mer, alltid til lave priser og med mengderabatt. Hvis serveringspersonalet skulle miste et brett, er det ingen krise, for produktene er laget av slitesterk plast. Du slipper med andre ord å bekymre deg for glasskår!

Sortering:
Artikler per side:
8 artikler
Ølglass 50 cl, Tritan
Lagervare
Form GN 1 / 2-65, melamin, hvit
Lagervare
Ølglass til fots 58 cl, Tritan
Lagervare
Bolle Ø20,5 cm, Melamin
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 282,50 nok 437,50 nok
Form GN 2 / 4-20, melamin, hvit
Lagervare
Bolle, Melamin, Ø 15 cm
Lagervare
Drikkeglass 31 cl, Tritan
Lagervare
Champagneglass 18 cl, Tritan
Lagervare
8 artikler

 

Kjøpsguide – Kjøkkenutstyr av plast

Av og til er det deilig ikke å bekymre seg over at saker og ting skal bli ødelagt, spesielt i aktive miljøer som restauranter, kafeer og spisesaler. Da er drikkeglass, krus, kopper, serveringsfat og skåler av plast utmerkede alternativer! Samtidig som de er fine og stilrene, med design som ligner både glass og porselen, tåler de også både oppvask og å bli mistet på gulvet. Her har du en praktisk kjøpsguide som kan hjelpe deg med å finne det du leter etter til akkurat din virksomhet i jungelen av kjøkkenutstyr av plast til restaurantkjøkken.

Plastglass

Vil du kunne servere gjestene dine alt fra vann og jus til drinker, øl og vin like elegant som alltid, men uten fare for knust glass hvis et glass går i gulvet? Da bør du passe på å bestille et sett med glass av plast i ulike størrelser og varianter. Plast er perfekt hvis du jobber på en restaurant eller kafé med uteservering og ikke vil risikere å ha glasskår liggende i gresset eller på grusen, eller hvis du har badebasseng eller spaanlegg og vil kunne servere gjestene noe godt å drikke ved bassengkanten! Ta en titt i vårt brede utvalg av plastglass av god kvalitet og til gode priser, og bestill de modellene som passer til din meny.

Plastkopper og -krus

Akkurat som det kan være smart å ha et sett med plastglass, så vil våre krus og kopper av plast bli et perfekt supplement til kjøkkenutstyret for enkel servering i hagekafeer og lignende omgivelser. De er laget av den slitesterke hardplasten melamin, som gir deg et produkt som ser ut akkurat som porselen og glass, men som har betydelig bedre holdbarhet hvis man skulle miste det i gulvet. Dessuten er melamin et materiale som er motstandsdyktig mot riper, og det bevarer glansen i lang tid. Finn favorittene dine på www.azdesign.no!

Plastskåler

Et annet smart kjøkkenredskap av plast til restaurantkjøkken er skåler i forskjellige størrelser. De passer like godt til servering ved bordet som til å anrette mat til buffeen når du vil by gjestene på gode tilbehør som saus, nøtter, frukt eller snacks. Ved å velge skåler av plast fremfor glass eller porselen får du kjøkkenutstyr som både holder lenger og tåler mer, noe som er utrolig viktig i kafé- og restaurantmiljøer der man bruker og vasker opp utstyret ofte. Vi tilbyr plastskåler i flere ulike størrelser fra velkjente varemerker som MerxTeam, slik at du enkelt kan finne en modell som passer den typen mat du vil servere.

Plasttallerkener

Sist, men ikke minst – ikke glem å bestille plasttallerkener av god kvalitet. De kan med fordel brukes når du vil servere gjestene på en både stilfull og trygg måte i omgivelser der det ikke passer med glass eller porselen. Også her har du flere varianter og størrelser å velge mellom, alle laget av melamin, som er et materiale av høy kvalitet. Du får tallerkener som er både motstandsdyktige mot riper, slitesterke og holdbare. Hvis du bestiller flere samtidig, får du dessuten en gunstig mengderabatt hos oss på AZ Design – velkommen!  

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter