For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Skolemøbler / Skolepulter

Skolepulter

Vi tilbyr et bredt sortiment av skolepulter med omgående levering.. Normalt er samtlige av disse produktene på lager, og leveringstiden er bare noen arbeidsdager. Ved større innkjøp av bord for undervisning og skole er det vanlig at man som kunde velger leasing gjennom Wasa Kredit. Kjøpsguide skolepulter >>

Sortering:
Artikler per side:
5 artikler
Konferansebord Starko
Lagervare
Design Studio
fra 1 875 nok 2 275 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
Flere varianter
Examen - 42 varianter
Lagervare
Design Studio
fra 1 600 nok 1 937,50 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
-23%
5 artikler

 

 

Kjøpsguide Skolepulter / Elevpulter

Skal du møblere et konferanselokale eller et forelesningslokale, er det noen aspekter du må tenke på. Vil du for eksempel møblere elevpultene i rekker for at elevenes stoler skal være rettet mot læreren, vil det begrense det maksimale antallet deltakere. Når du møblerer med skolepulter, er det lett at lokalet fylles med for mange bord, ettersom du trolig vil kunne tilby plass til så mange deltakere eller studenter som mulig ved forelesninger eller lignende. Da kan du enkelt plassere dem vinkelrett mot foreleseren og ha skolestoler på begge sider, noe som gir plass til flere deltakere uten at det blir trangt.

Design og materialer er viktige komponenter ved valg av skolepulter og skrivebord. Ettersom skolepultene består av en bordplate og et separat understell, finnes det mengder av ulike kombinasjoner med mange muligheter for å skape ditt eget design i lokalet, avhengig av hva slags utdanning det er. Med disse platene kan du enkelt skape langbord, u-formede bord samt vinkelbord. På denne måten skaper man mer plass med skolepultene for de anledningene der det er nødvendig.

Hvis du ofte har en foreleser forrest i lokalet, kan det være verdt å investere i et bord med en frontplate for at bordet skal se litt helere ut, i tillegg til at det føles mer privat for foreleseren dersom vedkommende sitter foran deltakerne.

Vi kan også tilby runde bord i kategorien skolemøbler, og det er et plastbord som er nedfellbart. Det er et godt valg dersom du vil skape dynamiske grupper i lokalet, og der det ikke kreves fokus på en foreleser.

Viktig å tenke på

Kjøpsguide för skolepult

Flytting og lagring

Tenk på at du skal kunne oppbevare skolepultene lett, ettersom ulike arrangementer krever ulike antall bord avhengig av antall deltakere. Da bør du enkelt kunne ta bort eller ta frem bord i lokalet ditt. De fleste bordene er dessuten både nedfellbare og stabelbare.

Lokalets utforming

Å kunne møblere på mange ulike måter for ulike typer utdanningsarrangementer er en selvfølge for mange. Utformingen på våre bordplater samt understell gjør dette mulig. Kjøper du dessuten hjørne- eller endeplate i tillegg, er kombinasjonsmulighetene store. Når du møblerer, er det viktig å ikke overmøblere lokalet, for det skal være enkelt å trekke ut stolen og sette seg ved bordet, og det skal også være lett å reise seg. Det skal også være tilstrekkelig plass til å gå mellom bordene, samt at det bør være litt plass mellom bordene eller under bordene for å sette fra seg eventuelle medbrakte vesker. Dette gjør det enklere for deltakerne å bevege seg i undervisningslokalet, for eksempel ved gruppearbeid. Det er fint med litt ekstra plass hvis det er behov for å felle sammen bordet på stedet, samt å stable dem før de flyttes på.

Hvilket design

Med de store variasjonsmulighetene som finnes er det enkelt å skape sitt eget unike design. Det er viktig å tenke på hvor stor plass hver person skal ha ved bordet. Tenk på at det bør være plass til eventuelt undervisningsmateriell og laptoper på bordet. Det kan være bra å la det være litt ekstra plass rundt bordet i et undervisningsmiljø for interaktive oppgaver.

Hvilket materiale

Bordplatene til alle skolepulter er av laminat og kan velges i enten eik, bok, bjørk eller hvitt. Laminat er slitesterkt og lett å holde rent. De fleste skolepulter  finnes i ulike størrelser, noe som gjør det lettere å møblere etter behov og type lokale. Det er et pluss om de er nedfellbare og stabelbare.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter