For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivetavler / Whiteboard tavler

Whiteboard tavler

De fleste har skrevet på en whiteboardtavle en eller annen gang! Den klassiske tavlen finnes på skoler, på kontorer og i forelesningssaler over hele verden. Med en slik popularitet er det lett å forstå at whiteboardtavlen har noe helt spesielt. Hos AZ Design finner du et bredt utvalg av den klassiske tavlen, med fokus på designet også! Mange vil ha en tavle som er både fin og smart, og derfor er vi stolte av vårt sortiment av elegante whiteboardtavler fra svenske Lintex. Kjøpsguide whiteboardtavler>>

Sortering:
Artikler per side:
7 artikler
7 artikler

Kjøpsguide – Whiteboardtavler 

Uansett om du vil brainstorme med kollegaene dine, holde en forelesning eller skrive ned ideene dine, er en whiteboardtavle et utmerket valg! Den klassiske tavlen med en blank, hvit overflate som er lett å tørke av, har vært populær lenge, takket være de brukervennlige egenskapene. I senere år har whiteboardtavlen kommet i flere spennende varianter, og det kan være vanskelig å velge whiteboardtavle. Hva skal man egentlig gå for? En variant med linjert overflate? En stor eller liten tavle? En whiteboardmodell på hjul? Vi hos AS Design hjelper deg gjerne å finne frem i whiteboard-jungelen.

Vegghengt whiteboardtavle

Hvis du vet at du først og fremst kommer til å bruke whiteboardtavlen på et bestemt sted, er en vegghengt modell et smart valg. Whiteboardtavlen kan plasseres strategisk på veggen for å få en sentral rolle i rommet. Bare husk å henge den i en høyde som gjør at det blir mulig å utnytte hele tavlen, uten at du trenger å bøye deg ned eller stå på en stol. Hvis mange mennesker skal skrive på samme tavle, kan det også være lurt å tenke på å plassere den et sted der alle får en god opplevelse. Når det gjelder klasserom, forelesningssaler eller møterom, er en vegghengt whiteboardtavle alltid et utmerket valg!

Skal jeg velge en mobil whiteboardtavle?

Roterende kontorplasser, arbeidsoppgaver som forandrer seg og åpne kontorlandskap gjør at kravene til fleksibilitet har økt. Det kan derfor være smart å velge møbler og kontortilbehør som kan flyttes, slik at man kan få maksimalt utbytte av et produkt. Det samme gjelder selvfølgelig mobile whiteboardtavler! De flyttbare tavlene whiteboard er like smarte som de er fine, og de kan flyttes fra et rom til et annet på et øyeblikk!

Linjert bunn

Uansett om du skal bruke whiteboardtavlen din til klassisk tekst eller matematiske utregninger, kan en linjert bunn være til stor hjelp når du vil skrive lettlest og rett. Ho AZ Design finner du den linjerte whiteboardtavlen Air fra Lintex, som gir både en sterk designopplevelse og en utmerket arbeidsflate! Samtlige Air-tavler har en høyde på 119 cm, men kommer i varierende bredder fra 99–299 cm.

En eller flere whiteboardtavler?

Ved hjelp av ulike whiteboardtavler kan du enkelt skape løsninger for akkurat ditt kontor! Men uansett hvor mange tavler du ønsker, er det lurt å bestille alle samtidig. På www.azdesign.no får du en sjenerøs mengderabatt når du kjøper flere whiteboardtavler samtidig.

Design

Det er viktig for velværet å omgi seg med vakkert og holdbart design. Whiteboardtavlene våre fra Lintex kommer i en stilren utførelse som fører tankene til skandinavisk design. Hvis du vil ha en whiteboardtavle som nesten svever på veggen, kan en tavle med hvit ramme være et godt valg. For deg som ønsker en mer iøynefallende whiteboardtavle, tilbyr vi også varianter med en vakker glassemaljert overflate og en levende ramme i luksuriøs eik. Er du usikker på hvilken tavle som passer på akkurat ditt kontor? Ta gjerne kontakt med oss på AZ Design.

Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter