For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Karmstoler

Karmstoler

Om du leter etter en karmstol, har du kommet til riktig sted. Hos oss finner du alt fra moderne design til klassiske spisesalstoler og lenestoler, og de fleste karmstolene finnes i et bredt utvalg av farger og trekk. Mange modeller lar deg velge mellom stoppet sete eller sete i tre. Se detaljbeskrivelsen for hver modell for mer informasjon om ekstravalg. En karmstol kan komplettere et hverdagsrom, sette prikken over i-en ved spisebordet, være en fargeglad og komfortabel brytning i et rom eller fungere som praktisk skrivebordstol. Kjøpsguide karmstoler >>

Lenestol Montreal, 3 farger
Lagervare
Lotus Furniture
fra 3 612,50 nok 4 512,50 nok
Lenestol Alu-Bistro
Lagervare
Xirbi
fra 910 nok 1 375 nok
Lenestol B-165, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 3 037,50 nok 4 587,50 nok
Lenestol B-9/1, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 5 137,50 nok 7 762,50 nok
Karmstol Bristol svart stoff, tre farger stativ, stablebar
Lagervare
Lenestol Costa
Nardi
fra 1 100 nok 1 412,50 nok
  • Antrasitt
  • Mosegrønn
  • Taupe
  • Hvit
  • Rød
  • Lyseblå
Stol med armlener Dot, 2 farger
inoff.
fra 4 208,75 nok 5 698,75 nok
Lenestol Harley, lysegrått stoff, ben i svart metall
Lagervare
Karmstol Mare, 6 farger, stablebar
et al.
fra 3 075 nok 4 637,50 nok
Karmstol Maya, kunstskinn
BM Sweden
fra 3 712,50 nok 5 000 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Lenestol Paris Monaco
Lagervare
Xirbi
fra 1 243,75 nok 1 880 nok
  • Brun / Svart
  • Svart
PL-9911B
Paged
fra 4 775 nok 5 675 nok
Lenestol Riva
Nardi
fra 1 162,50 nok 1 500 nok
Karmstol Use, to farger
inoff.
fra 3 631,25 nok 4 917,50 nok
75 artikler

 

 

Kjøpsguide Karmstoler


En karmstol er en stol som mange virksomheter velger når de vil ha en mer komfortabel stol til konferanselokaler eller restauranter. Takket være armlenene og at stolen ofte er litt bredere i setet enn mange andre stoler, øker komforten. Du kan enten velge en karmstol der armlenene er separate fra ryggstøet eller sitter sammen med ryggstøet. En karmstol kan være trukket med stoff eller laget helt i tre/plast/metall, noe som innebærer at du kan velge om du vil ha en mer moderne touch eller en mer tradisjonell, elegant stil.

Skal du bruke stolene i et offentlig miljø, som på en restaurant eller en kafé, må de være robuste og lette å kunne gjøre rent, men selvfølgelig bør du også tenke på at stolene skal passe inn med resten av møblene og innredningen. Her finnes lekre modeller i rotting eller mer moderne stoler med trekk i heftige farger som setter prikken over i-en, uansett om stolen skal brukes i et konferanserom eller ved et restaurantbord.

 

Å tenke på når du skal kjøpe karmstol

Karmstol til restaurant/kafé

Hvilken størrelse på stolene?

Karmstoler finnes med flere typer utseende, men noe som ofte er felles for stoler med armlener, er at de føles mer solide og komfortable. Derfor er karmstoler svært populære valg til både kafeer og restauranter. Men om lokalet de skal plasseres i, er lite, bør du ha det i tankene når du velger størrelse på stolene. Det er også lurt å se på målet på armlenene. Karmstoler med armlener som er vinklet mye utover, tar større plass enn om armlenene peker mer rett frem. Du må kanskje også tenke på at stolene skal ha en høyde som passer bra sammen med de tiltenkte bordene, samt at armlenene skal kunne få plass under bordet. Ellers kommer de til å ta mye plass selv når de ikke er i bruk. Skal du ha stolen skjøvet inn under bordet, sørg for at bena på stolen passer sammen med bordets ben. Jo mer utovervendte bena er, desto mer plass tar de.

Hvilket materiale på stolene?

Karmstoler finnes i prinsippet produsert i alle materialer, og materialet på stolene sammen med bordet setter atmosfæren i lokalet ditt. Stoler i tre gir ofte et varmere inntrykk, men tåler kanskje ikke å være utendørs. Stoler med armlener som er produsert i plast eller metall, er svært lette å holde rene og har vanligvis lav vekt, noe som gjør dem lette å flytte på og at de også tåler å stå utendørs. De gir også et mer moderne inntrykk. Det er derfor et godt valg om de skal befinne seg på en restaurant eller en kafé med uteservering. For en mer avslappet følelse på for eksempel en kafé kan karmstoler i kunstrotting være et alternativ. Disse kalles ofte for loungemøbler.
 

Karmstoler med eller uten trekk?

Karmstoler kan være både med og uten trekk. En fordel med karmstoler med trekk er at de øker komforten mer, og de ser ofte elegante og eksklusive ut. Derimot blir det straks vanskeligere å holde stolene rene så fort de er trukket med stoff. Vil du ha en karmstol som er trukket med stoff, bør du velge et stoff som er lettstelt. Mange restauranter og kafeer velger i stedet å legge en pute på karmstolen, ettersom den er enkel å ta bort og vaske. Det gjør også at stolen kan stå utendørs, ettersom putene kan tas inn. 

HANDLE TRYGT

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss, og alle våre stoler kommer med to års fabrikkgaranti. Kvalitet er viktig for oss, og mange av våre karmstoler kommer fra italienske produsenter med et sterkt fokus på kvalitet og design. Vi tilbyr også prisgaranti og fri frakt på våre møbler. Det er viktig å vite at mange av karmstolene selges i flerpakninger, men pris oppgis per stol, så les nøye om modellen du velger, og ring oss om du har spørsmål.

LEVERINGSTID FOR KARMSTOLEN

Dersom vi har karmstolen på lager, leveres den normalt innen 2-5 arbeidsdager. Hvis det er en bestillingsvare, er leveringstiden normalt mellom to og åtte uker, avhengig av produkt.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter