For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Bevaring / Skuffeseksjoner

Skuffeseksjoner

Vi tilbyr oppbevaring for kontormiljøer. Våre leveranser, som kun utføres av leverandører med en utarbeidet miljøpolicy, skjer rett etter bestilling. Så lenge produktene våre er på lager leveres de til deg i løpet av noen få arbeidsdager. Kjøpsguide kommoder>>

Sortering:
Artikler per side:
2 artikler
Modify Hurts, låsbar, 9 varianter
Lagervare
2 artikler

Kjøpsguide kommode

Er du lei av å lete etter bindersene eller papirene dine? Med skuffekommoder er alt i nærheten. Det er en praktisk måte å oppbevare tingene dine på, og alt på kontoret ditt får et hjem. Kommoder finnes i en rekke forskjellige stiler, størrelser og med ulike egenskaper, så de passer til de forskjellige kravene som finnes på arbeidsplasser. Mange skuffekommoder har hjul, slik at du kan flytte dem rundt til steder hvor det er behov for dem. Moderne kontorer krever fleksible løsninger, og kommoder som kan flyttes tilbyr en utmerket oppbevaringsløsning.

 

Tenk på dette når du velger kommodeköpguide hurts

Forskjellige praktiske bruksområder

Bruk én kommode eller kombiner flere for å få orden på papirene dine og andre mindre ting. Kommoder er fleksible og flyttbare. En kommode er mer privat enn en hylle, og er det perfekte stedet å oppbevare mer private ting på kontoret. Den passer perfekt på et kontor hvor du oppbevarer brev eller andre ting du er redd for.

Kommoder forenkler arbeidet ettersom du kan samle arbeidsmaterialet og annet du trenger på ett sted, og du blir ikke like avhengig av å samle i permer. De kan brukes som oppbevaringsplass hvis du har kundeopplysninger som er sensitive eller andre opplysninger du ikke vil at andre skal ta del i, ettersom de kan låses.

De er enkle å kombinere med et skrivebord, eller du kan bruke den som et frittstående møbel på kontoret.

 

Valg av størrelse og design

Det er ikke alltid lett å velge kommode og være sikker på at den passer funksjonsmessig. Det finnes et stort antall ulike modeller og design både når det gjelder størrelser og materialer. Grunnregelen er å alltid gå ut fra dine spesifikke behov på arbeidsplassen når du velger forskjellige oppbevaringssystemer til kontoret. Noen ting du bør tenke over er hvor mye plass det er i rommet, hvilken farge som passer og om det skal gå an å flytte og låse kommoden.

 

Materiale og design

 Når du velger materiale kan det være laminat eller et mer eksklusivt materiale. Det blir finest hvis du matcher kommoden med for eksempel materialet på skrivebordet ditt eller andre oppbevaringsmøbler på kontoret. Ikke bare fargen, men også designen, skal passe inn rent estetisk på kontoret og passe sammen med skrivebordet. Mål alltid høyden på skrivebordet for å være sikker på at kommoden passer inn under skrivebordet om du ønsker det.

 

Hvordan passer en kommode inn i et moderne kontor? 

Moderne kontormiljøer utvikles hele tiden, og i dag er det vanlig at ansatte ikke har et fast skrivebord. I stedet flytter personalet rundt med bærbare datamaskiner og telefoner. Kommoder er derfor utmerkede møbler som passer i denne typen moderne miljøer, siden de er enkle å flytte rundt med personlige ting, dokumenter og annet nødvendig. Å jobbe på et aktivitetsbasert kontor innebærer at du har muligheten til å velge den arbeidsplassen som egner seg best for de arbeidsoppgavene du skal utføre i det øyeblikket. Plasser noen kommoder på passende steder for å fremheve fordelene til kontoret ditt.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter