For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Gjenbruk eksisterende møbler

Ta vare på miljøet og spar penger!

Vi hjelper gjerne med å gi dere et tilbud på kostnadene for å gjøre deres eksisterende møbler som nye.

Innenfor gjenbrukskonseptet inkluderer vi blant annet møbeltapetsering, møbellakkering og snekring, slik at dere kan tenke både på deres økonomi og deres påvirkning på omverdenen. Som alltid vil dere få vår hjelp og ekspertise til å innrede både nye og eksisterende lokaler på beste mulige måte, uavhengig av størrelse eller budsjett.

PRISEKSEMPEL (ekskl. mva.)

Kontorstol HÅG Capisco, nypris ca 12 000 NOK - SPAR OPP TIL 85%
Gjør din brukte stol som ny igjen, pris cirka 1 990 kr for rygg og sete inkludert stoff

Sparer miljøet ca 93 kg CO2


Kontorstol RH Logic 400
, nypris ca 16 000 NOK - SPAR OPP TIL 85%
Få din brukte stol til å se ut som ny igjen, pris ca 2 990 kr for rygg, sete og nakkestøtte inkludert stoff

Sparer miljøet ca 97 kg CO2Kontorstol Malmstolen, nypris ca 14 000 NOK - SPAR OPP TIL 80%
Gjør din brukte stol som ny igjen, pris cirka 2 990 kr for rygg og sete inkludert stoff

Sparer miljøet ca 91 kg CO2


Bordskjerm 140x65 cm
, nypris ca 1 900 NOK - SPAR OPP TIL 60%
Få din brukte bordskjerm til å se ut som ny igjen, pris ca 2 990 kr for trekk med glidelås inkludert stoff

Sparer miljøet ca 49 kg CO2


GJENBRUK

Ved å tilby tjenester for gjenbruk av møbler og annen innredning hjelper vi bedriften deres med å være en del av en sirkulær økonomi. Innenfor rammen av dette konseptet jobber vi for eksempel med omtrekk (tapetsering) og omlakkering av deres eksisterende møbler, slik at dere slipper å kjøpe nytt. På denne måten kan dere innrede kontoret, konferanserommet eller andre lokalene deres på en mer bærekraftig måte.

Vi kan tilby alt fra mindre til større prosjekter, hundrevis av kontorstoler til enkelte designmøbler. Som kunde kan dere velge blant tusenvis av ulike stoffer fra ledende leverandører eller bruke eget stoff.

LOGISTIKK OG LEVERINGSTID

Med et sterkt nettverk av samarbeidspartnere kan vi hente og levere møbler og innredning over hele Sverige. Et eksempel angående mulig leveringstid er at omtrekking av omtrent 40 kontorstoler tar totalt cirka 2 uker, inkludert henting, omtrekk og levering.

     

 

Hvorfor er det viktig med gjenbruk av møbler?

Å tenke sirkulært når det gjelder innredning er smart både økonomisk og miljømessig. Ved å velge å gjenbruke deres eksisterende møbler og tenke sirkulært rundt materialer når det er på tide å innrede lokalene deres, sparer dere både deres egne ressurser og naturens ressurser. Det er selvfølgelig et godt valg for alle, men spesielt bra for dere som ønsker å ha penger til overs til andre ting. Vi er stolte av vår prisgaranti som gir dere mest mulig for pengene, uavhengig av hvordan dere velger å jobbe med oss.

Mange bedrifter har allerede funksjonell innredning som kanskje bare trenger litt oppussing for å forlenge kvaliteten og forbedre utseendet. Derfor har vi valgt å satse på tjenester for gjenbruk av møbler og innredning, slik at dere kan få mest mulig ut av det dere allerede har. Uansett hvilke behov eller ressurser dere har, hjelper vi dere med å finne optimale løsninger som både er miljøvennlige og økonomiske.

INNRETT KONTORER OG BEDRIFTSLOKALER BÆREKRAFTIGT

Vi kan alle gjøre noe for en bærekraftig utvikling. En av disse tingene er å innrede lokaler, kontorer og andre områder på en mer bærekraftig og miljøvennlig måte. Derfor føles det viktig for oss å være en del av en positiv endring. Ved hjelp av våre tjenester innen snekring, møbellakkering og møbeltapetsering kan vi utnytte eksisterende ressurser og hjelpe dere med å innrede deres områder på en bærekraftig måte. Dette er noe vi alle vil tjene på.

Er dere interessert i å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med omtrekk / tapetsering, omlakkering og andre måter å gjenbruke deres eksisterende kontorinnredning på? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat dere med bærekraftig innredning.

 

 EN MER BÆREKRAFTIG FREMTID

Ved å gjenbruke eksisterende kontormøbler i stedet for å kjøpe nye, reduserer vi behovet for produksjon og transport av nye produkter, noe som igjen reduserer ressursforbruk og utslipp av klimagasser.

Når det gjelder miljøaspektene, kan besparelsene være betydelige. De nøyaktige tallene kan variere avhengig av ulike faktorer, men det finnes studier og beregninger som peker på betydelige miljøbesparelser.

Ved å satse på gjenbruk av kontormøbler kan bedrifter, kommuner og organisasjoner bidra til en mer bærekraftig og sirkulær økonomi. Dette innebærer å utnytte ressursene på en mer effektiv måte og redusere vårt fotavtrykk på miljøet. I tillegg kan gjenbruk av møbler være svært kostnadseffektivt for kunden, og gir økonomiske besparelser for bedrifter og organisasjoner.

Oppsummert er gjenbruk av kontormøbler viktig for å redusere avfallsmengden, spare ressurser, redusere utslipp av klimagasser og fremme en bærekraftig økonomi. De nøyaktige besparelsene i Norge kan være betydelige og kan bidra til å oppnå våre miljømål og skape en mer bærekraftig fremtid for oss alle.

     

 

 

GJENBRUK

Ved å tilby tjenester for gjenbruk av møbler og annen innredning, hjelper vi bedriften deres med å være en del av en sirkulær økonomi. Innenfor rammene av dette konseptet jobber vi for eksempel med omtrekk (ompolstring) og omlakkering av eksisterende møbler, slik at dere slipper å kjøpe nytt. På denne måten kan dere innrede kontoret, konferanserommet eller andre lokaler på en mer bærekraftig måte.

VI TILBYR LOGISTIKK I HELE NORGE

Med et sterkt nettverk av samarbeidspartnere kan vi hente og levere over hele Norge.

HVORFOR ER DET VIKTIG MED GJENBRUK AV MØBLER?

Å tenke sirkulært når det gjelder innredning er smart både økonomisk og miljømessig. Ved å velge å gjenbruke møbler og tenke sirkulært rundt materialer når dere skal innrede lokalene deres, sparer dere både deres egne og naturens ressurser. Det er selvfølgelig et godt valg for alle, men spesielt bra for dere som ønsker å ha penger til overs til annet. Vi er stolte av vår prisgaranti, som gir dere mest mulig for pengene, uavhengig av hvordan dere velger å jobbe med oss.

Mange bedrifter har allerede funksjonell innredning, men som kanskje trenger å bli fikset for å forlenge kvaliteten og forbedre utseendet. Derfor har vi valgt å satse på tjenester for gjenbruk av innredning, slik at dere kan få mest mulig ut av det dere allerede har. Uansett hvilke behov eller ressurser dere har, hjelper vi dere med å finne optimale løsninger som er både miljøvennlige og økonomiske.

MØBELTAPETSERING

Vi kan tilby alt fra hundrevis av kontorstoler til enkelte designmøbler. Som kunde kan dere velge blant tusenvis av ulike stoffer fra ledende leverandører eller bruke eget stoff.

INNRETT KONTOR OG BEDRIFTSLOKALER BÆREKRAFTIGT

Vi kan alle bidra til bærekraftig utvikling. En slik bidrag er å innrede lokaler, kontorer og andre områder på en mer bærekraftig måte. Derfor er det viktig for oss å være en del av en positiv endring. Ved hjelp av våre tjenester innen snekring, møbellakkering og møbeltapetsering kan vi ta vare på eksisterende ressurser og hjelpe dere med å innrede deres områder på en bærekraftig måte. Dette er en vinn-vinn-situasjon for oss alle.

Er dere interessert i å lære mer om hvordan vi kan hjelpe dere med omtrekk, omlakkering og andre måter å gjenbruke deres eksisterende kontorinnredning på? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så vil vi fortelle mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat dere med bærekraftig innredning.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter