For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Lydabsorbenter / Skjermvegger

Skjermvegger

Det er nok ikke en tilfeldighet at barn er så glad i lekehytter! Å dele opp et rom, og på den måten skape «rom-i-rommet», er noe som tiltaler mange. Mange av dagens kontorer er ofte store, åpne flater hvor det er lett å bli distrahert av kollegaene sine. Derfor kan det være en god idé å gjøre kontoret mer fleksibelt ved hjelp av en avskiller. Det er ikke bare en fordel å få en avgrenset overflate – gulv- og skjermveggene fungerer dessuten som lydabsorberende vegger! Ved hjelp av denne smarte funksjonen blir avskillerne derfor lyddempende. Kjøpsguide gulvskjermer/skjermvegger>>

ScreenIT A30 - Gulvskjermbås
Götessons
fra 16 450 nok 18 887,50 nok
22 artikler

Kjøpsguide – Gulvskjermer/Skjermvegger

Gulvskjermene og skjermveggene våre fungerer ikke bare visuelt – de demper også de uvelkomne lydene som oppstår ved delte arbeidsplasser. Når man skal skape et godt og hyggelig arbeidsmiljø, handler det ikke bare om hvilke bord og stoler man bruker. Åpne kontorlandskap har mange fordeler, men krever ofte en viss avskjerming og lyddemping for å fungere optimalt. Det å benytte seg av avskillere og skjermvegger på kontoret handler ikke bare om å minimere lyd og innsyn, men også om å skape en romslig atmosfære man kan trives i.

Plassering

Når du skal velge hvor en skjermvegg eller gulvskjerm skal plasseres, kan det være lurt å prøve å danne seg et bilde av hvordan rommet ser ut ovenfra. Et nytt perspektiv kan ofte hjelpe deg med å se muligheter som du ellers hadde gått glipp av. Kanskje det finnes et hjørne eller vindu i rommet som passer ekstra godt å fremheve eller optimalisere ved hjelp av en avskiller til kontor? Når man skaper nye rom ved hjelp av skjermvegger, skaper man ofte nye arbeidsmuligheter også. Trodde du at det ikke var plass til et skrivebord eller en stol? Tenk igjen! Med en skjermvegg kan man trylle frem det meste.

Gulvoverflate

Ettersom gulvskjermer og skjermvegger plasseres på gulvet, er det viktig å sørge for at det er nok gulvplass. Tenk også på at det kan oppleves irriterende hvis skjermene for eksempel plasseres foran en stikkontakt, strømbryter eller armatur. Det passer heller ikke å sette avskillere for nærme varmeelementer, eller på steder hvor dører eller vinduer blir blokkerte. Du trenger ikke bekymre deg for at gulvskjermene våre setter stygge avtrykk. Gulvskjermene og skjermveggene våre har flotte festebraketter som er skånsomme mot gulvets overflate.

Støynivå

Ettersom gulvskjermene våre er en type lydabsorberende vegger, kan det være lurt å tenke over hvor de kan gjøre ekstra stor nytte. Kanskje det finnes støyende eller pipende maskiner som man kunne ha godt av å se og høre mindre av? Det er også en god idé å plassere skjermvegger som lyddemping mellom skrivebord og arbeidsplasser, siden selv lave smålyder fra den mest lydløse kollegaen kan bidra til støyende omgivelser i et åpent kontorlandskap. Det er ofte en god løsning å benytte seg av flere skjermvegger.

Antall og størrelse

Flere forskjellige skjermvegger kan skape spennende løsninger. Hvis du skal sette opp avskjerming for et stort område, er det fint å maksimere de lydabsorberende veggenes funksjon. Fordi skjermveggene våre finnes i flere ulike størrelser, er det mange muligheter. Vi har skjermvegger med en bredde og høyde på hele 170 x 100 cm for den som ønsker en skikkelig solid avdeler.

Fargeskala

De lydabsorberende veggene våre kommer i flere forskjellige farger som gir et rolig og stilfullt inntrykk, takket være den jordinspirerte fargetonen. Hvis ingen av nyansene faller i smak, og du ønsker en annen farge i stedet, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Hos AZ Design streber vi etter å gjøre kundene våre så fornøyde som mulig!

Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter