For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenredskaper / Hamburgerpresser

Hamburgerpresser

Velkommen til vår samling av hamburgerpresser for restauranter og storkjøkken, din løsning for å effektivt og jevnt forme hamburgere av høy kvalitet for dine kunder!
Med en hamburgerpresse kan du raskt og enkelt produsere hamburgere i forskjellige størrelser og former, noe som sparer tid og gir jevnt tilberedte burgere hver gang. La oss finne ut hvordan du best bruker en hamburgerpresse og hvordan du lager de beste hamburgerne for menyen din.

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
Hamburgerpresse
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 725 nok 887,50 nok
1 artikkel

Hvordan bruke en automatisk hamburgerpresse?

Å bruke en automatisk hamburgerpresse er en enkel prosess som krever minimal innsats. Først bør du forberede kjøttdeigen ved å forme den til jevnstore baller og plassere dem på plattformen til hamburgerpressen.
Deretter, ved hjelp av mekanismen til hamburgerpressen, trykker du ned håndtaket for å forme kjøttballene til hamburgere med ønsket tykkelse og diameter. Til slutt, fjern forsiktig hamburgeren fra pressen og plasser den på grillen eller i stekepannen for steking.

Hvordan lage de beste hamburgerne?

For å lage de beste hamburgerne er det viktig å bruke kjøtt av høy kvalitet og å balansere fett- og proteininnholdet for saftige og smakfulle burgere. Når du presser hamburgerne, unngå å overarbeide kjøttet for å bevare saftigheten og teksturen.
Bruk også krydder og smakstilsetninger etter eget ønske for å skape en unik smaksprofil for dine hamburgere. Ved å steke hamburgerne lenge nok til å få en fin stekeskorpe på utsiden og samtidig beholde saftigheten på innsiden, får du perfekt grillet hamburgere hver gang.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter