For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Trestoler

Trestoler

Trestol for restaurant, kafé og bar

Vi tilbyr mange ulike typer trestoler for restaurant, kafé, hotell, bar og konferansemiljø. Mange av trestolene har flere  valgmuligeter når det gjelder fargen på treet, som om man ønsker et sete med trekk eller ei. En trestol for restaurantmiljø stiller ekstra høye krav når det gjelder slitasje og holdbarhet. Vi selger bare stoler av høyeste kvalitet. Ny innredning skal være en god investering. Finner du ikke det sittemøbelet du søker, kontakt vår kundeservice for å få best mulig hjelp på veien. Ved større bestillinger tilbyr vi mengderabatt. Her kan du handle trygt online samt til riktig pris! Kjøpsguide trestoler >>

Stol Cross, stapelbar, 5 farger
Lagervare
Stol Hannibal
Lagervare
AZ Design
fra 2 050 nok 2 737,50 nok
Lagervare
Stol James
Lagervare
Design Studio
fra 1 712,50 nok 2 137,50 nok
Stol Blekinge, 2 farger
MG Furniture
3 150 nok 3 425 nok
Flere varianter
Stol Simon, 2 modeller
Lagervare
Design Studio
fra 1 650 nok 2 162,50 nok
Flere varianter
RE1000038SVBSV
Lagervare
Fameg
fra 2 400 nok 2 937,50 nok
Stol Madonna Select, 2 modeller, svart kunstskinn, wengebeis
Lagervare
Stol Helle wenge
Design Studio
fra 1 762,50 nok 2 087,50 nok
Stol Madonna DS Vintage, 3 farger
Lagervare
Stol James valgfri farge trekk/stamme
VH Möbler
fra 1 737,50 nok 2 612,50 nok
Stol Alex valgfri farge trekk/stamme
VH Möbler
fra 1 837,50 nok 2 787,50 nok
Stol Helle, mørkebrun oljet
Lagervare
Design Studio
fra 1 775 nok 2 200 nok
Flere varianter
Stol Bark
Lagervare
Wigo
fra 1 200 nok 1 800 nok
  • Brun
  • Hvit
  • Hvitpigmentert
  • Svart
Stol Fano massiv eik, brun/beige
Lagervare
Wigo
fra 1 687,50 nok 2 537,50 nok
Stol Alex, svart kunstskinn, wenge beis
Lagervare
Stol Knuff, 2 farger, stablebar
inoff.
fra 3 312,50 nok 4 485 nok
Kaféstol Thonet, tre, farge svart
Lagervare
Fameg
fra 2 237,50 nok 2 712,50 nok
Stol Sara, svart eller rødt kunstskinn
Lagervare
Stol Venezia, 3 modeller
Sedex
fra 1 837,50 nok 2 862,50 nok
  • Flettet
  • Kledd
  • Tre
-26 %
Stol A-18, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 2 287,50 nok 3 462,50 nok
Stol Use, 2 farger, stablebar
inoff.
fra 3 061,25 nok 4 145 nok
145 artikler

 

 

Kjøpsguide Trestoler


Liker du følelsen av tre og tenker på å kjøpe trestoler til virksomheten din? Da er du i ferd med å gjøre et svært godt valg. Trestoler finnes i mange ulike stiler og design, noe som gir deg mange valgmuligheter. Stoler i tre har også mange gode egenskaper og gir fremfor alt et varmt og trivelig inntrykk.

Møbler i tre gir en spesiell følelse og gjør at lokalet føles koselig og varmt, spesielt hvis du velger et mørkere treslag. Om du vil ha trestoler, bør du sterkt overveie å ha også de andre møblene i tre. Du bør også ha i tankene at trestoler kan være vanskelige å ha som utestoler, så om du har en restaurant eller en kafé med uteservering, må du være forberedt på å ha andre typer stoler til uteplassen.

Å tenke på når du kjøper trestoler

Köpguide för trä stolar 

Lokalets utforming

Skal du ha trestolene dine i et lokale som er lite, bør du velge stoler som ikke føles for robuste eller tar for stor plass. Du kommer trolig til å ville få inn så mange gjester som mulig i kafeen eller restauranten din, men du vil ikke at gjestene skal få det trangt om plassen. Har du i stedet et lokale som er stort og luftig, kan du med fordel velge trestoler av en større og mer stabil type, spesielt på en restaurant, siden det gir en luksuriøs følelse. Du bør også tenke på hvordan lysinnslippet er i lokalet. Mørke treslag har en tendens til å suge til seg mye lys, mens lysere treslag er litt snillere i så måte. Om lokalet ditt har få eller små vinduer, bør du kanskje satse på et lysere treslag eller benytte en fin punktbelysning om du vil ha mørke stoler.

Farge og design på stolene

Tre gir i seg selv en hjemmekoselig og trivelig følelse, og du må bestemme deg for om du vil spe på den følelsen, eller om du vil ha en så stilren, enkel og moderne følelse som mulig. Om du velger det første, kan du med fordel velge et mørkt treslag på stolene dine, som valnøtt, mahogny eller bok, og gjerne med armlener for komfort. Mange stoler kan også fås i malt tre og pleier derfor å finnes i for eksempel brun eller svart. Du kan også med fordel velge stoler med snirklete detaljer og snitt, men husk å tenke på stolens størrelse så den ikke føles for stor eller liten for lokalet. Du vil verken skape en overmøblert følelse eller en tom følelse med for lite møbler.

Vil du i stedet ha en mer moderne og renere følelse med trestoler, bør du satse på et lysere treslag, som bjørk eller eik eller trestoler malt i en lys farge. En del trestoler har ben av metall, noe som også kan gi stolen en lettere følelse. Velg gjerne en stol med rette og enkle snitt for en moderne følelse.

For at stolene skal bli så komfortable som mulig, kan du velge trestoler med trekk. Da bør du tenke på å velge et stoff som passer godt sammen med stolens treslag. Impregner gjerne stoffet før bruk for å kunne holde det rent og gjøre det mer robust.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter