For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Balanse- /sadelstoler

Balanse- /sadelstoler

I tillegg til vanlige stoler har vi et bredt sortiment av både balansestoler og sadelstoler. Når man jobber er det lett å glemme sittestillingen, noe som kan føre til problemer med ledd og stivhet i rygg, nakke og skuldre. Arbeid med mye skjermtid stiller derfor høye krav til en god arbeidsposisjon for at kroppen skal beholde bevegeligheten sin gjennom en lang dag. For å lykkes med dette er det viktig å ha en ergonomisk stol som hjelper kroppen til å innta en aktiv posisjon. Blant de ergonomiske kontorstolene våre finner du balansekrakker og sadelstoler av høy kvalitet. Kjøpsguide balansestolar/sadelstoler >>

Sortering:
Artikler per side:
23 artikler
Balansestol Point, svart stoff, polert gasskolonne
Lagervare
Sadelstol Saddle, 3 varianter
Lagervare
Office Ballz
Götessons
fra 4 650 nok 5 337,50 nok
Ergonomisk kontorball, 65 cm
Lagervare
Gymstick
fra 775 nok 1 068,75 nok
Sadelstoel Echo, sitthøyde 41-60 cm, Svart Leder
Lagervare
Sadelstol Activa 2, svart metall, svart stoff
Lagervare
23 artikler

Kjøpsguide – Balansestoler og sadelstoler

Det er viktig å ha en god og ergonomisk kontorstol for å kunne ha en god arbeidsstilling. Både balansestoler og sadelstoler oppfyller kravene, og har en styrkende effekt på hele kroppen. Når kroppen har det bra, er det så mye lettere å fokusere på arbeidsoppgaver, og på den måten blir ergonomiske kontorstoler en fordel både for helsen og effektiviteten. Mange av balansestolene kommer i en rekke ulike fargevariasjoner, med pene seter av skinn, kunstskinn og stoff. Hvis du ser etter en mer sporty variant av en ergonomisk kontorstol, gjør også balanseballer og kontorsykler underverker for kjerne og rygg. Felles for alle stolene er at de styrker kroppens balanse og muskulatur.

Ergonomiske sadelstoler

Den unike oppbygningen til en ergonomisk sadelstol gjør at den hjelper til med å aktivere kroppen, og den fungerer samtidig avlastende for ryggraden. Hvis du vil at stolen skal ligne på en vanlig kontorstol, kan det være en idé å satse på en sadelstol med ryggstøtte, som modellen Pinto Lux Euromatic. Vi har sadelstoler både med og uten ryggstøtte i nettbutikken vår. Hvis du ser etter en justerbar sitteoverflate, har stolen Echo et todelt sete med akkurat denne funksjonen. En stor fordel med de ergonomiske sadelstolene våre er at de både er praktiske i størrelsen og har et understell med hjul. Det er en stor fordel i yrker som trenger å rotere sittestillingen litt i løpet av dagen – for eksempel lege- eller tannlegeyrket.

Balansekrakker

Balansekrakken har en smart design og en praktisk størrelse, og er et selvsagt valg for den som ønsker en komfortabel stol som også aktiverer kroppens balanse og muskler. Vår populære balansekrakk PIVO har et deilig og vattert sete som kan fås i mange fine farger. Den smidige designen til balansekrakker i kombinasjon med krakkenes justerbare sittehøyde gjør at de lett kan skyves under skrivebordet når de ikke brukes.

Materialet på setet

Når du skal velge materiale til setet på den ergonomiske kontorstolen din, kan det være lurt å tenke på at ulike materialer har ulike egenskaper og utseende. Kunstskinn gir et fint utseende, og er også mer prisgunstig enn vanlig skinn. Stoff er både deilig og lett å rengjøre, og finnes dessuten i et hav av farger og strukturer. Når det kommer til skinn, er de fleste enige om at et skinnsete holder i mange år. Dessuten slites skinnet på en vakker og naturlig måte.

Farge på setet

Tenk gjerne over hvordan den øvrige innredningen ser ut når du velger farge på stolen din. Hvis du ønsker en nøytral følelse, kan det være en god idé å satse på en jordnær farge på setet. Hvis du i stedet vil ha en interiørdetalj i en oppfriskende farge, har vi en rekke fine kulører å tilby.

Kontorballer og kontorsykler

Balanseballer og kontorsykler er andre populære varianter av ergonomiske kontorstoler. En balanseball er et fantastisk verktøy, og kan med fordel kombineres med en annen type stol for maksimal variasjon. Kontorballene våre ligner vanlige pilatesballer i formen, men har finesser som sklibeskyttelse og tyngde for at ballen skal være både komfortabel og stabil. Hvis man ønsker mer bevegelse på kontoret, er en kontorsykkel en ergonomisk kontorstol du kan stole på.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter