For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Paller / Paller med trekk

Paller med trekk

Vi har mange ulike alternativer å tilby innen paller med trekk til din restaurant, bar, kafé eller offentlige miljø. Alt fra høye til lave paller i ulike design og materialer. Samtlige av våre produkter har høy kvalitet og tilfredsstiller de ekstra kravene til slitasje og holdbarhet som stilles i et restaurantmiljø. Om du ikke finner en sittepall blant våre standardmodeller, kan vi naturligvis spesiallage en unik pall akkurat for deg. Kontakt gjerne vår kundeservice for best mulig hjelp på veien. Kjøpsguide paller med trekk >>

Sortering:
Artikler per side:
22 artikler
Kvadratisk sittepuff 40 x 40 cm
AZ Design
fra 1 737,50 nok 3 000 nok
Pall Boom, valgfri farge trekk
et al.
fra 2 012,50 nok 3 037,50 nok
Kvadratisk sittepuff 50 x 50 cm
AZ Design
fra 2 337,50 nok 4 050 nok
Sittepuff 100 cm x 40 cm
AZ Design
fra 2 725 nok 4 737,50 nok
22 artikler

 

 

Kjøpsguide paller med trekk


Paller med trekk kan være en viktig del i din restaurant, kafé eller bar for at gjestene skal føle seg velkomne. Vi tilbyr mange alternativer når det gjelder paller med trekk, alt fra lave paller til høye paller og puffer i ulike materialer og design. Med den høye kvaliteten som våre paller har, er de ekstra holdbare og robuste, noe som er en forutsetning for at du skal kunne møblere virksomheten din i et offentlig miljø der mange mennesker kommer innom.

Paller med trekk passer også for deg som har hotell og vil ha et møbel som et gjennomgående tema. En pall med trekk passer like bra i foajeen som på hotellrommet.

Paller av samme modell i lokalene signaliserer at du har en gjennomtenkt idé om å skape et trivelig og imøtekommende miljø, spesielt hvis du har komplettert dem med lenestoler eller sofaer. Den lille ekstra detaljen kan være avgjørende for om gjesten kommer tilbake eller ei. Et gjennomarbeidet offentlig miljø skaper definitivt flere trofaste kunder.

Viktig å tenke på når du kjøper paller med trekk

Paller med trekk til din restaurant, bar, kafé eller offentlige miljø 

Design

Designet er et viktig moment når man skaper et produkt og et fokus for en restaurant eller kafé. Føler gjesten seg hjemme, er sjansen stor for at personen kommer tilbake. Hvilken type pall med trekk du velger, signaliserer hvor lenge du vil at gjesten skal bli værende, og hva du har å tilby. Sittepuffer er for eksempel utmerket for nattklubben eller loungemiljøet der gjestene kan sitte og prate i lengre tid. En klassisk barpall i tre kan for eksempel kombineres på ulike måter med ulike stoff og farger på bena. Barpallen signaliserer fest og stemning om de brukes på riktig måte, som hvis man plasserer noen ved baren eller ved høye runde bord.

Materiale

Materiale er noe av det viktigste å tenke gjennom når du velger barstol. I et sobert, elegant miljø kan en stilig barstol eller stilren pall gjøre et godt inntrykk og lokke det publikummet du ønsker. På en kafé med mange gjester som kommer og går, kan en praktisk barpall med stålben være mer vellykket, siden det skaper en følelse av en moderne kafé i storbyen. Her kan man velge mellom stoff og kunstskinn, noe som kan kombineres i ulike farger for et moderne, livlig miljø. For en myk og komfortabel stemning i lounge- eller kafémiljø er sittepuffen optimal. Innred med andre myke lenestoler i samme design og materiale for et helhetlig, sofistikert inntrykk.

Forflytning

Har du et lokale der møblene må flyttes mye rundt? Velg da praktiske lenestoler eller puffer med trekk som har håndtak som gjør det enkelt å transportere dem rundt. På den måten kan plassen utnyttes til flere ulike typer arrangement og tilstelninger. Hvitt trekk gir et friskt inntrykk og kan vurderes ved behov og for å unngå unødvendig slitasje. Paller og puffer kan ofte stables oppå hverandre slik at overflatene rundt frigjøres og blir enkle å rengjøre. Med høy kvalitet og slitesterke materialer behøver du imidlertid ikke å bytte ut eller pynte opp innredningen din ekstra spesielt ofte.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter