For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Utemøbler / Lenestoler

Lenestoler

Mange av våre lenestoler kan fås i flere ulike utførelser når det gjelder farge og design. De fleste av lenestolene inngår også i en serie av utemøbler, noe som gjør at det er lett å møblere en komplett uteservering med lenestoler, stoler og sofaer. For å forenkle håndteringen av et større antall lenestoler er det fornuftig å kjøpe et sittemøbel som kan stables, og som tar minimalt med plass når det ikke brukes. De fleste av våre møbler er fra italienske varemerker av høyeste kvalitet og med innovativt design. Kjøp din lenestol her i dag med prisgaranti. Kjøpsguide lenestoler >>

Sortering:
Artikler per side:
15 artikler
Lenestol Doga relax
Nardi
fra 1 762,50 nok 2 250 nok
Flere varianter
Lenestol Sky Pro
Lagervare
Design Studio
fra 1 287,50 nok 1 562,50 nok
  • Hvit
  • Mørk grå
  • Olivengrønn
  • Svart
  • Taupe
Lenestol Air XL
Lagervare
Design Studio
fra 1 225 nok 1 475 nok
  • Hvit
  • Mørk grå
  • Svart
  • Taupe
Lenestol Midway
Lagervare
Brafab
fra 9 275 nok 11 262,50 nok
Flere varianter
Lenestol Weldon
Lagervare
Brafab
fra 5 187,50 nok 6 300 nok
Lenestol Glendon
Lagervare
Brafab
fra 9 875 nok 11 987,50 nok
Lenestol Samvaro
Lagervare
Brafab
fra 4 262,50 nok 5 187,50 nok
Flere varianter
Lenestol Ninja
Lagervare
Brafab
fra 7 500 nok 9 112,50 nok
Lenestol Sandkorn
Lagervare
Brafab
fra 8 350 nok 10 137,50 nok
Lounge lenestol Sandkorn
Lagervare
Brafab
fra 8 575 nok 10 412,50 nok
Lenestol Pors
Lagervare
Brafab
fra 9 425 nok 11 450 nok
Lenestol Kenton
Lagervare
Brafab
fra 9 525 nok 11 562,50 nok
15 artikler

Kjøpsguide lenestoler for utemiljø


Hvis det er på tide for deg å velge ut nye lenestoler til et utemiljø, er det mange faktorer å tenke på. Avhengig av hvilken sammenheng lenestolene skal brukes i, har vi i vårt utvalg møbler som egner seg bedre enn andre. Lenestolene tilbys derfor i en rekke ulike farger og design, samtidig som du også finner lenestoler som inngår i en serie av andre utemøbler, og som dermed enkelt kan kombineres og matches med andre sofaer og stoler for utendørsbruk. Felles for våre lenestoler er at de egner seg utmerket for ulike uteserveringer og terrasser, både store og små.

Avhengig av hvilken type virksomhet du har tenkt at lenestolene skal benyttes i, kan det finnes alternativer som egner seg bedre enn andre. Gjelder det en uteservering på en restaurant, er vanligvis uteplassen større, og du kan velge en større modell. Disse må likevel tilpasses mer til bordene for å kunne tilby en komfortabel sitteplass ved et måltid. Stolene kan verken være for høye eller lave.

Har du derimot en uteservering på en liten kafé, kan du med fordel møblere med for eksempel rottinglenestoler eller en mykere og mer behagelig lenestol som inviterer til å sitte og snakke sammen i lengre tid.

 

Viktig å tenke på ved kjøp av lenestoler for utemiljø

Kjøpsguide lenestoler for utemiljø  

 

Hvordan ser utemiljøet ut?

Når du har et klart bilde av hvilke behov gjestene som besøker virksomheten din, har, bør du gå over til å tenke på lokalets utforming. Ta hensyn til planløsning, dører og ganger for å utnytte lokalets overflate best mulig. Det er viktig at både gjester og servitører kan komme seg enkelt frem for å unngå både trengsel og kaos.

 

Hvordan skal lenestolene være utformet?

Designet spiller en viktig rolle når det gjelder valg av lenestoler som skal brukes utendørs. Den bør for det første være funksjonell og matche de behovene både virksomheten og gjestene har. Dessuten bidrar designet til atmosfæren og stilen på uteserveringen din. Skal lenestolene plasseres på steder der gjestene oppfordres til å sitte lenge, bør de naturligvis være behagelige. Andre faktorer å ta hensyn til er rengjøring og materiale, ettersom lenestoler på uteserveringer er veldig utsatt for søl av både mat og drikke. Videre kan det også være lurt å ha en oppfatning av hva slags temperatur det pleier å være mens uteserveringen er åpen. Skal lenestolene befinne seg på et sted der det er mye sol, kan det være å anbefale å velge et materiale som ikke kleber seg, men som er komfortabelt å sitte på uansett vær.

Håndtering og oppbevaring av lenestoler for utemiljø


I mange tilfeller velger virksomheter å stenge uteserveringen om natten og dermed ta alle utemøbler inn. Derfor er det også viktig at du tenker på hvordan møblene skal flyttes og plasseres. Et populært alternativ om du har en større uteservering, er å velge stabelbare lenestoler, siden det forenkler håndteringen av møblene. I de årstidene da uteserveringen er helt stengt, er dette alternativet også en fordel, ettersom lenestolene da må oppbevares et sted og helst ikke ta opp så mye plass. Husk bare å dekke over lenestolene med egnet materiale dersom de ikke skal brukes over en lengre periode. På den måten unngås unødvendig slitasje, samtidig som møblene dine garantert kommer til å få lengre levetid.

Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter