Lukk
(Salg kun til registrerte firma) Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030Hjem / Utemøbler / Lenestoler

Lenestoler

Lenestol for utemiljø

Mange av våre lenestoler kan fås i flere ulike utførelser når det gjelder farge og design. De fleste av lenestolene inngår også i en serie av utemøbler, noe som gjør at det er lett å møblere en komplett uteservering med lenestoler, stoler og sofaer. For å forenkle håndteringen av et større antall lenestoler er det fornuftig å kjøpe et sittemøbel som kan stables, og som tar minimalt med plass når det ikke brukes. De fleste av våre møbler er fra italienske varemerker av høyeste kvalitet og med innovativt design. Kjøp din lenestol her i dag med prisgaranti. Kjøpsguide lenestoler >>

14 artikler
Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:
Loungestol Ninfea, 2 farger. sittehøyde 36,5 cm
4 FARGER
-35%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Nardi
1 365 nok Rek. pris: 2 113 nok
Hjørnedel loungeset Anton, 3 farger
LAGERVARE
-21%
Mengderabatt
Design Studio
2 380 nok Rek. pris: 2 999 nok
Lenestol Naxos, ekte rotting
INNSPARING
-24%
Design Studio
3 965 nok Rek. pris: 5 248 nok
Lenestol Anton, utemiljø, 3 farger
LAGERVARE
-20%
Mengderabatt
Design Studio
2 855 nok Rek. pris: 3 569 nok

Mitten-modul Anton loungeset, 3 farger
LAGERVARE
-27%
Mengderabatt
Design Studio
2 200 nok Rek. pris: 2 999 nok
Lenestol Conchiglia, ekte rotting
INNSPARING
-28%
Design Studio
2 445 nok Rek. pris: 3 382 nok
Lenestol Belfort, to farger
LAGERVARE
-32%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Brafab
3 330 nok Rek. pris: 4 892 nok
Paris K, Karmstol, Sort
INNSPARING
-15%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
S Contract
850 nok Rek. pris: 999 nok

Lenestol SOHO to farger
LAGERVARE
-24%
-36%
Mengderabatt
Brafab
fra 2 700 nok Rek. pris: 3 570 nok
Lenestol Ninja, tre farger
LAGERVARE
-34%
Mengderabatt
Brafab
fra 3 550 nok Rek. pris: 5 197 nok
Lenestol Sorrento
INNSPARING
-34%
Mengderabatt
Global
1 675 nok Rek. pris: 2 532 nok
Lenestol Sorrento
INNSPARING
-37%
Mengderabatt
Global
1 500 nok Rek. pris: 2 380 nok

 

 

Kjøpsguide lenestoler for utemiljø


Hvis det er på tide for deg å velge ut nye lenestoler til et utemiljø, er det mange faktorer å tenke på. Avhengig av hvilken sammenheng lenestolene skal brukes i, har vi i vårt utvalg møbler som egner seg bedre enn andre. Lenestolene tilbys derfor i en rekke ulike farger og design, samtidig som du også finner lenestoler som inngår i en serie av andre utemøbler, og som dermed enkelt kan kombineres og matches med andre sofaer og stoler for utendørsbruk. Felles for våre lenestoler er at de egner seg utmerket for ulike uteserveringer og terrasser, både store og små.

Avhengig av hvilken type virksomhet du har tenkt at lenestolene skal benyttes i, kan det finnes alternativer som egner seg bedre enn andre. Gjelder det en uteservering på en restaurant, er vanligvis uteplassen større, og du kan velge en større modell. Disse må likevel tilpasses mer til bordene for å kunne tilby en komfortabel sitteplass ved et måltid. Stolene kan verken være for høye eller lave.

Har du derimot en uteservering på en liten kafé, kan du med fordel møblere med for eksempel rottinglenestoler eller en mykere og mer behagelig lenestol som inviterer til å sitte og snakke sammen i lengre tid.

 

Viktig å tenke på ved kjøp av lenestoler for utemiljø

Kjøpsguide lenestoler for utemiljø  

 

Hvordan ser utemiljøet ut?

Når du har et klart bilde av hvilke behov gjestene som besøker virksomheten din, har, bør du gå over til å tenke på lokalets utforming. Ta hensyn til planløsning, dører og ganger for å utnytte lokalets overflate best mulig. Det er viktig at både gjester og servitører kan komme seg enkelt frem for å unngå både trengsel og kaos.

 

Hvordan skal lenestolene være utformet?

Designet spiller en viktig rolle når det gjelder valg av lenestoler som skal brukes utendørs. Den bør for det første være funksjonell og matche de behovene både virksomheten og gjestene har. Dessuten bidrar designet til atmosfæren og stilen på uteserveringen din. Skal lenestolene plasseres på steder der gjestene oppfordres til å sitte lenge, bør de naturligvis være behagelige. Andre faktorer å ta hensyn til er rengjøring og materiale, ettersom lenestoler på uteserveringer er veldig utsatt for søl av både mat og drikke. Videre kan det også være lurt å ha en oppfatning av hva slags temperatur det pleier å være mens uteserveringen er åpen. Skal lenestolene befinne seg på et sted der det er mye sol, kan det være å anbefale å velge et materiale som ikke kleber seg, men som er komfortabelt å sitte på uansett vær.

Håndtering og oppbevaring av lenestoler for utemiljø


I mange tilfeller velger virksomheter å stenge uteserveringen om natten og dermed ta alle utemøbler inn. Derfor er det også viktig at du tenker på hvordan møblene skal flyttes og plasseres. Et populært alternativ om du har en større uteservering, er å velge stabelbare lenestoler, siden det forenkler håndteringen av møblene. I de årstidene da uteserveringen er helt stengt, er dette alternativet også en fordel, ettersom lenestolene da må oppbevares et sted og helst ikke ta opp så mye plass. Husk bare å dekke over lenestolene med egnet materiale dersom de ikke skal brukes over en lengre periode. På den måten unngås unødvendig slitasje, samtidig som møblene dine garantert kommer til å få lengre levetid.


LES HVA KUNDENE SKRIVER