For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Loungemøbler / Loungebord

Loungebord

Vi tilbyr et bredt sortiment av loungebord til hotell, restaurant og øvrige offentlige miljøer. Kombiner ditt eget bord, velg bordunderstell samt bordplate. Alle produktene vi tilbyr innenfor denne kategorien, er ikke vist i nettbutikken. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg dersom du ikke finner ditt loungebord her. Kjøpsguide loungebord >>

Bordplate light valnøtt, 6 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Bordplate svart, 6 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Design Studio
fra 437,50 nok 600 nok
Flere varianter
Bordplate new wenge, laminat, 5 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Bordplate hvit, 5 størrelser, for innemiljø
Lagervare
Bordplate kompakt laminat
Lagervare
StableTable
fra 1 512,50 nok 1 700 nok
Flere varianter
204 varianter
Bord Spritz
Nardi
fra 1 187,50 nok 1 525 nok
Sofabord Samvaro
Lagervare
Brafab
fra 4 962,50 nok 6 025 nok
Flere varianter
Bord Step
Nardi
fra 1 187,50 nok 1 525 nok
Sofabord Belfort
Lagervare
Brafab
fra 4 375 nok 5 312,50 nok
Flere varianter
Sofabord Lounge Samvaro
Lagervare
Brafab
fra 5 712,50 nok 6 937,50 nok
Flere varianter
Sofabord Vannes
Lagervare
Brafab
fra 2 712,50 nok 3 287,50 nok
Flere varianter
Sofabord Vevi
Lagervare
Brafab
fra 4 837,50 nok 5 875 nok
Flere varianter
Sofabord Kastos
Lagervare
Brafab
fra 3 525 nok 4 275 nok
Flere varianter
Bordplate rustfri
Lagervare
S Contract
fra 637,50 nok 877,50 nok
Flere varianter
Sofabord Astrakan
Lagervare
Brafab
fra 2 112,50 nok 2 562,50 nok
Sofabord Laurion
Lagervare
Brafab
fra 8 825 nok 10 712,50 nok
Salongbord Ninja
Lagervare
Brafab
fra 4 675 nok 5 687,50 nok
Sofabord Vallda
Lagervare
Brafab
fra 2 387,50 nok 2 900 nok
Sofabord Zalongo
Lagervare
Brafab
fra 11 262,50 nok 13 675 nok
54 artikler

 

 

KJØPSGUIDE LOUNGEBORD

 

Ordet lounge i denne sammenhengen dekker et bredt spekter av ulike miljøer. Vi finner lounger i for eksempel venterom, på restauranter eller kafeer eller som et avslappende hjørne som samlingspunkt i en hotellobby. En lounge skal gi et avslappet, men likevel atmosfæreskapende inntrykk, og i mange tilfeller er det nettopp loungen som setter tonen for hele lokalet. Det er viktig at møblene passer godt sammen, både rent utseendemessig, men først og fremst funksjonelt. Når du skal kjøpe et loungebord er det dermed noen ting du bør tenke på før du vet hvilket som passer for deg.

 

Å TENKE PÅ VED KJØP AV LOUNGEBORD

ULIKE PLATER

Når du skal velge loungebord, er det en morsom oppgave du har foran deg. Det finnes et enormt bredt sortiment av ulike typer materialer, størrelser og former. Utendørs passer det først og fremst bra med en eller annen form for behandlet eller ubehandlet tre, som må oljes inn. Tenk på at disse platene krever en del løpende vedlikehold for å holde seg pene lenge. Det finnes også en hel del ulike typer laminat, og disse passer like godt ute som inne. Den store fordelen med disse laminatplatene er at de er ytterst slitesterke og lette å tørke av. Vil du være litt mer trendskapende og gi loungemiljøet ditt en ekstra piff, finnes det også bordplate i for eksempel rustfritt, først og fremst kanskje for utemiljø, og marmorplater som hovedsakelig er laget for en luksuriøs følelse innendørs.

 

ATMOSFÆRESKAPENDE

Sammen med stoler eller lenestoler du har valgt, bidrar bordene til å skape ulike følelser og miljø. Tremønstret laminat eller rene treplater skaper vanligvis en varm og koselig følelse. Disse tremønstrene passer bra til de fleste ulike typer stoler, men finest blir det om også lenestolen har en base av tre, eller er trukket med en eller annen form for kunstskinn.

Vil du holde deg litt mer på den trendy linjen, bør du kanskje satse på enten steinmønstret laminat eller marmor, som passer utmerket til litt mer luksuriøse loungesofaer eller loungestoler med stålrør. Platene i rustfritt kan, med riktig kombinasjon av stoler, gi en følelse av alt fra industridesign til moderne luksus.  

 

MODELLER

De ulike platene til loungebord finnes i ulike former som dekker de mest varierende behov. Fra små runde plater som en mindre avlastningsflate, kanskje til et glass eller en kopp på kafeen din, til lange rektangulære plater som er beregnet for større selskaper. De litt større platene passer spesielt godt hvis du har valgt å ha en loungesofa langs den ene siden.

En kvadratisk eller rektangulær plate gjør for det meste at du får inn flere personer på mindre areal, men for mange firkantede bordplater kan redusere loungefølelsen. Runde plater skaper litt mer samhørighet mellom gjestene og passer bra sammen med de fleste typer lenestoler. Tilpass bordene etter plassen din for å skape den følelsen du ønsker. Det kan også være spennende å blande ulike former på bordene.

 

KOMFORT

Det viktigste å tenke på ved valg av loungebord, bortsett fra design og materiale, er å finne riktig bordunderstell. Det finnes en del ulike høyder, og det er viktig å kombinere dette sammen med sitteplassenes utforming. Dette er spesielt viktig dersom det er gjester som skal spise eller drikke. Tenk også på hvordan bordunderstellet tar plass under bordplaten, slik at gjestene får godt med plass til bena. Understellet påvirker ikke bare mulighetene dine for å få sitteplasser, men også bordets stabilitet. En bredere fot gir et mer stabilt bord, noe som kan være bra dersom bordet skal brukes ved servering av mat og drikke.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter