For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Scene

Scene

Vi tilbyr nedfellbare scener med omgående levering. Normalt er samtlige av disse produktene på lager, og leveringstiden er bare noen arbeidsdager. Ved større innkjøp er det vanlig at man som kunde velger leasing gjennom Wasa Kredit. Kjøpsguide scener >>

Sortering:
Artikler per side:
4 artikler
Nedfellbar scene på hjul
Lagervare
Design Studio
18 587,50 nok 20 575 nok
Rampe til scene, 2 varianter
Lagervare
Skjørt til scene, 2 farger, 2 størrelser
Lagervare
Design Studio
fra 862,50 nok 950 nok
Flere varianter
Trapp til scene
Lagervare
Design Studio
3 862,50 nok 4 275 nok
4 artikler

 

 

Kjøpsguide nedfellbare scener

Hvis du ser etter en nedfellbar og flyttbar scene som er enkel å sette opp og flytte på, da har vi det du ser etter i vårt sortiment. En nedfellbar scene har en mengde ulike bruksområder der du vil sette noe i fokus. Uavhengig av om den vil bli brukt til kommersielle formål eller privat bruk, har våre nedfellbare scener alt du kan begjære - et stødig design, enkle å flytte på og diskret farge.

Har du tenkt å arrangere en konferanse eller forelesninger der du vil at foreleseren skal synes bedre, passer denne scenen perfekt. Har du et festlokale som ofte avholder bryllup eller andre festligheter, er det enkelt å enten plassere brudeparet på den, eller om du vil by på underholdning av et eller annet slag.

Vår nedfellbare scene på hjul har to utbyttbare høyder, 41 cm og 61 cm, noe som gjør at du kan tilpasse synligheten avhengig av øvrig møblering i lokalet. Det åpner opp for en mengde ulike måter å bygge opp og forme scenen på. Utseendemessig er scenen kledd med en grå matte og har en svartlakkert metallstamme. Det er også et skjørt til den nedfellbare scenen, noe som gir scenen et mer profesjonelt utseende. Selvfølgelig fungerer scenen utmerket uten denne detaljen, men skjørtet gir et finere helhetsinntrykk.

Viktig å tenke på når du kjøper nedfellbar scene

Kjøpsguide för scene

Hvor passer den?

I en spisesal eller bankettsal kan det mange ganger være fordelaktig å bygge opp gulvet og dekke opp et spesielt bord ved en spesiell anledning. Buffeter er et ypperlig eksempel på anledninger der en nedfellbar scene kan være nyttig. Ved å bygge opp gulvet i lokalet ved hjelp av disse nedfellbare scenene har du på en rask og praktisk måte gjort plass for noe som kanskje bare er en tilfeldig tilstelning i etablissementet ditt.

Også i undervisningsmiljøer som skoler eller konferanser er det mange anledninger der en nedfellbar scene kan være til nytte. De kan brukes både som podium for forelesere, men også for å bygge opp en scene, for eksempel ved en paneldebatt, slik at de som medvirker, kommer i fokus.

Materiale

Våre scener er stødige og tåler å bli belastet uten at det føles utrygt eller ustabilt. Stammen gjør at vekten som plasseres på scenen, fordeles jevnt. I og med at scenen er trukket med en grå matte, står gjenstander som plasseres på den, stødig takket være at underlaget er støtt.

Tilbehør

Det er også mulig å kjøpe med en trapp, og også den er trukket med en grå matte, og den har dessuten en hammerlakkert stamme for å passe til den nedfellbare scenen. Brede trappetrinn og det faktum at trinnene er trukket med stoff gjør at denne trappen føles mer sikker og robust, og den gjør det enklere å komme seg opp på og ned av scenen.

Tenk også på at dersom du har behov for å plassere ulike ting på scenen, kan en rampe være smart. I utvalget vårt er det en praktisk rampe, og også denne er trukket med en grå matte og har en hammerlakkert stamme. En rampe forenkler dersom du vil plassere tunge gjenstander som høyttalere, bord eller noe annet på scenen ved hjelp av en trille eller annet hjelpemiddel for tunge løft. 

Oppbevaring og flytting

Siden scenen er nedfellbar og på hjul, er den enkel å flytte rundt ved ommøblering eller oppbevaring. Dette innebærer at den i sammenslått posisjon kan flyttes raskt og enkelt uten noen hjelpemidler som for eksempel en trille. En nedfellbar scene tar ikke mye plass når den ikke brukes, og dessuten er den lett å flytte på.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter