Bisnode
 
0
0

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Varemerker / Sarpsborg Metall

Sarpsborg Metall

Sarpsborg Metall

sarpsborg möbler

Sarpsborg Metall er et norsk innredningsfirma med et svensk kontor og produksjon i Mölndal i Göteborg. De har vært i innrednings- og oppbevaringsbransjen i over 60 år, så du kan stole på at de kan sakene sine og alltid leverer gode og smarte løsninger uansett om det er til et hyllesystem til arkivet eller en hel kontorinnredning du er på utkikk etter.

Sarpsborg Metall har en svært bred produktportefølje. Det betyr at du som ser etter en helhetsleverandør som kan skape en helhetlig innredningsfølelse i alle rommene dine har kommet til rett sted. De lager kontormøbler i form av stoler, bord av ulike typer, resepsjonsdisker, skap og avfallsstasjoner. Men de er først og fremst spesialister innen gode og smarte oppbevaringsløsninger. Arkivskap, hyllesystem og andre typer oppbevaringsløsninger som låsbare skap og offentlige garderober.

Sarpsborg Metall har også et godt utvalg av spesialløsninger, som for eksempel brannsikre skap og skap laget spesielt for behovene til politi og brannvesen samt løsninger for militære behov.

Produkter som Sarpsborg Metall setter sitt preg på utmerkes til dels på grunn av den høye designgraden, men det Sarpsborg Metall først og fremst er eksperter på er funksjon. De lager produktene sine med et spesifikt bruksområde i tankene, og sørger deretter for å designe dem etter de spesielle forutsetningene for nettopp dette formålet. Dermed kan du finne det perfekte produktet til din eller kunden din sin virksomhet.

Hvis du har spørsmål eller lurer på noe angående produktene eller utvalget fra Sarpsborg Metall, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Du kan nå oss enten via telefon eller gjennom kontaktskjemaet som du finner på hjemmesiden vår.


Lenestol Lyon, 2 farger
Sarpsborg Metall
fra 15 537,50 nok 18 975 nok
Sofa Barcelona, 2 farger
Sarpsborg Metall
fra 23 675 nok 31 527,50 nok
Kontorstol For_U
Sarpsborg Metall
fra 5 812,50 nok 7 050 nok
Lenestol Monaco, 4 farger
Sarpsborg Metall
fra 6 962,50 nok 8 450 nok
Nero High Back, 2 modeller
Sarpsborg Metall
fra 6 687,50 nok 8 125 nok
Industristol Regal
Sarpsborg Metall
fra 2 075 nok 2 537,50 nok
Industristol Senior
Sarpsborg Metall
fra 2 062,50 nok 2 537,50 nok
Industristol Worker
Sarpsborg Metall
fra 2 750 nok 3 350 nok
30 artikler

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter