For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivebord / Justerbare skrivebord / Buet skrivebord

Buet skrivebord

Et buet skrivebord er et perfekt valg når du trenger mer plass på skrivebordet og ønsker et arbeidsområde som fremmer ergonomi og kreativitet. Når du trenger mer plass på skrivebordet, er et svingbart skrivebord et veldig godt valg. Den buede bordplaten fremmer en ergonomisk arbeidsplass med mange muligheter. Vi har et variert utvalg av buede skrivebord i forskjellige farger. Legg merke til størrelsen på skrivebordet ditt for å sikre at det passer inn på kontoret ditt! Kjøpeguide Buet skrivebord >>

  Sortering:
  Artikler per side:
  2 artikler
  Hev- og senkbart skrivebord PREMIUM, buet skrivebord
  Lagervare
  AZ Design
  fra 8 237,50 nok 13 387,50 nok
  • Bjørk
  • Lys Eik
  90 varianter
  Hev- og senkbart skrivebord PREMIUM, hjørnepult
  Lagervare
  AZ Design
  fra 11 362,50 nok 14 347,50 nok
  • Bjørk
  • Lys Eik
  90 varianter
  2 artikler

  Hvorfor velge et buet skrivebord?

  Buede skrivebord ble lenge sett på som en nyhet. I motsetning til tradisjonelle skrivebord som er rektangulære, er dette et bord med buet side. Det er ved denne siden du sitter og jobber.

  Hvis det er plass til det buede skrivebordet på arbeidsplassen din, er det gode grunner til å velge det. Men hvorfor anbefales den buede formen av så mange kontorinteriøreksperter? La oss se på noen svært viktige fordeler med den buede bordformen ...

  Ergonomi

  Det som kan sees på som den største fordelen med et buet skrivebord er at det er ergonomisk. Formen på bordet gjør at du får bedre slingringsmonn for kroppen når du sitter og står. Du kan få bedre tilgang med kontorstolen din, og bordet gir også mer plass til tastatur, skjerm og kontorrekvisita.

  Dette betyr at det er enklere å justere avstanden mellom deg og skjermen og tastaturet. Det er svært viktig for å skape en ergonomisk arbeidsplass. I tillegg vil du få mulighet til å skreddersy plassering av ulike arbeidsverktøy. For de som har en jobb som inneholder mange forskjellige oppgaver og verktøy på pulten, er dette skjemaet ideelt.

  Det ser flott ut

  Estetikk er ingen liten ting på en arbeidsplass der mange mennesker jobber sammen. Det er noe helt spesielt med det buede designet. Det gir en fin følelse og kan bidra til å forbedre produktiviteten. Hvis det er plass til denne typen skrivebord, kan det definitivt bidra til økt trivsel på kontoret.

  Flere får plass

  Når det gjelder å jobbe sammen, er det ikke ille å ha et litt større skrivebord. Ikke bare med tanke på at det kan være lurt å sitte sammen rundt bordet. Det kan også være slik at et felles prosjekt krever litt mer plass til å presentere planlegging som alle kan se på.

  Enkelt å skape et rom i rommet

  Den unike formen på et buet skrivebord gjør at du enkelt kan få et lite rom i rommet med en skjermvegg eller to. Det vil være naturlig slik at plassen blir større takket være bordets form. Du sitter litt dypere mot bordet og da vil en skjermvegg som er på siden dekke hele veien, noe som fremmer følelsen av privatliv. Det er noe som kan påvirke sjelefreden din på en positiv måte.

  Forskjeller mellom buet og rektangulært skrivebord

  Når du vurderer å velge et buet skrivebord, er det smart å se nærmere på hvordan det skiller seg fra det rektangulære.

  Noen av de viktigste forskjellene er:

  • Komfort – Når du har en buet side der du sitter, får du bedre plass til armen og håndleddet. Dette betyr at du unngår stress og slitasje som kan føre til problemer som tennisalbue. Mange er enige om at et buet skrivebord gir høyere komfort for de som jobber på dem enn et rektangulært bord gjør.
  • Estetikk – Vi har allerede diskutert hvordan den buede designen kan oppleves som vakrere og moderne. Det buede skrivebordet kan også gi en følelse av autoritet, da det er større enn et vanlig rektangulært skrivebord. Når det er sagt, er de klassiske rektangulære bordene selvfølgelig også fine. Det er litt av et spørsmål om smak, men fortsatt noe å vurdere.
  • Plass – Et rektangulært skrivebord tar mindre plass, men når du har en buet overflate ved setet, kan du sitte lenger mot bordet. Det kan spare plass akkurat der du skal sitte. Det kan også bety at du får mer slingringsmonn til å bevege deg rundt med eller uten stol. Hvis arbeidsområdet ditt er lite, kan det imidlertid være vanskelig å få plass til et stort buet skrivebord. Da kan det være lettere med den rektangulære formen.
   Husk også at et rektangulært skrivebord kan være litt lettere å passe inn i et lite rom. Du kan sitte på hvilken som helst langside. Hvis du i tillegg skal bruke skjermer som lydabsorbenter mellom flere pulter i et åpent kontorlandskap, kan det være fordeler med den rektangulære formen.
  • Ergonomi – Det er vanskelig å sammenligne det rektangulære skrivebordet med det buede når vi snakker om ergonomi. Den buede formen er unektelig veldig bra for dine muligheter for bevegelse ved bordet.
   Du kan også velge et høydejusterbart skrivebord med buet bordflate. Dermed kan du absolutt bytte mellom å sitte og stå med et buet skrivebord. Det gir deg så mange gode muligheter for variasjon på arbeidsplassen din.

  Fleksibel bruk på kontorer og hjemme

  Faktisk kan de buede skrivebordene fungere godt i mange forskjellige sammenhenger. De egner seg like godt til hjemmekontor som på en felles arbeidsplass. Hvis du tar en titt på våre buede bordmodeller, kan du se at vi også tilbyr forskjellige størrelser. Dermed kan det være mulig for deg å finne riktig passform for en arbeidsplass som er litt mindre.

  Det er slett ikke uvanlig å velge et buet skrivebord for en resepsjon. Bordet kan passe inn der de som mottar gjester sitter, samt på et sted hvor det tilbys muligheten til å sette seg ned med en bærbar datamaskin. Med runde fine former føles dette bordet innbydende og det passer perfekt i en resepsjon.

  På arbeidsplasser der det kreves mer plass til oppbevaring både på og under bordet, er dette skjemaet fenomenalt. Det er mulig å ha alt lett tilgjengelig uten at det ser rotete ut, da du får større dybde mellom setet og motsatt side av bordet.

  Evne til å heve og senke skrivebordet

  Vi har berørt dette, men det tåler å gjenta det. I dag er buede skrivebord ikke det samme som et statisk skrivebord. Du kan få formen med høydejusterbar mekanisme. Dette betyr at et svingbart skrivebord kan gi deg alt som moderne innovasjon har å tilby.

  Du får den smarte buede formen som støtte for armen din selv når du står og jobber. Faktisk kan det være ekstra behagelig å ha denne støtten på siden av armen akkurat når du reiser deg. Bevegelsen blir friere og bruker du en monitorarm vil det være enkelt å justere skjermen etter hvordan du sitter og står ved bordet.

  Bør du velge buet skrivebord?

  For å komme opp med svaret på det spørsmålet, må du tenke litt på hva som passer inn på kontoret ditt og hva du trenger. Se på størrelsen på det buede skrivebordet og mål opp. Husk at du får litt mer plass der du sitter enn du ville gjort med en rett linje på bordet.

  Da er det bare å stille følgende spørsmål:

  • Hvor viktig er ergonomi? Hvis det er veldig viktig, er et buet skrivebord en fordel.
  • Hvor mye plass trenger du på selve bordflaten? Det buede skrivebordet gir mye plass.
  • Hvor viktig er følelsen du får fra bordet? Hvis du vil ha eleganse og kanskje litt mer vekt, er dette skrivebordet et godt valg.
  • Hvordan vil du bruke bordet? Hvis det skal stilles opp med andre bord for å lage lange bord, er den rektangulære formen et bedre valg. Men selv når du bygger åpne kontorlandskap, kan den buede formen på skrivebordene fungere helt fint.

  For mange er det en selvfølge å velge et buet skrivebord. Sørg for at du har svarene på spørsmålene ovenfor før du bestiller, slik at sjansen øker for at du vil være veldig fornøyd med formen på bordet!


  Kilde

  KONTAKT OSS

  LES HVA KUNDENE SKRIVER


  Din handlevogn(0 st)

  Handlevognen er tom
  Totalt 0 nok
  Til kassen
  ✓ Prisgaranti
  ✓ Trygg og sikker e-handel
  ✓ Betale med Svea Finans

  Favoritter(0 st )

  Du har ingen favoritter