Lukk
(Salg kun til registrerte firma) Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030Hjem / Andre kategorier / Loungemøbler / Loungesofaer

Loungesofaer

Loungesofaer

Vi tilbyr et bredt sortiment av loungesofaer til hotell, restaurant og øvrige offentlige miljøer. De fleste av disse sofaene kan fås i valgfritt stoff, kunstskinn eller skinn. Alle produkter som vi tilbyr innenfor denne kategorien, er ikke lagt ut i nettbutikken. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi til om du ikke finner riktig loungesofa her. Kjøpsguide loungesofaer >>

15 artikler
Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:
Hjørnedel loungeset Anton, 3 farger
LAGERVARE
-17%
Mengderabatt
Design Studio
2 475 nok Rek. pris: 2 999 nok
Sofa Enköping i kunstskinn/tekstil, valgfri størrelse
PRIS 3100 NOK/METER
-37%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
AZ Design
3 100 nok Rek. pris: 4 895 nok
Dobbel sofa Anton for utemiljø, 3 farger
LAGERVARE
-4%
Mengderabatt
Design Studio
4 370 nok Rek. pris: 4 529 nok
Sofa Plus Air Hvit
INNSPARING
1 2 3 4 5
Pedrali
5 245 nok Rek. pris: 5 138 nok
Club Soffa, valgfritt stoff/kunstlær/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
1 2 3 4 5
inoff.
7 215 nok Rek. pris: 6 870 nok

Sofa 102, valgfri tekstil/kunstskinn/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
Domingo Salotti
7 985 nok Rek. pris: 7 821 nok
Sofa Paloma, valgfritt stoff/kunstskinn/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
Sedex
8 850 nok Rek. pris: 8 665 nok
Sofaen Kyk, valgfri tekstil/kunstlær/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
-23%
et al.
10 500 nok Rek. pris: 13 638 nok
Sofa Barcelona, 2 farger
LAGERVARE
-54%
Mengderabatt
Sarpsborg Metall
11 500 nok Rek. pris: 25 222 nok
Bergamo 3-setesofa med høy rygg høyde 125 cm, bredde 180 cm, 2 farger
LAGERVARE
-24%
Mengderabatt
Lotus Furniture
15 375 nok Rek. pris: 20 320 nok

Sofa DONNA, valgfri farge trekk, med eller uten knapper
MANGE VALGMULIGHETER
Domingo Salotti
18 010 nok Rek. pris: 17 635 nok
Sofa Chew Bredde: 175 cm, valgfritt stoff/kunstskinn/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
Adrenalina
18 225 nok Rek. pris: 17 848 nok
Sofa Chew Bredde: 218 cm, valgfritt stoff/kunstskinn/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
Adrenalina
19 890 nok Rek. pris: 19 476 nok
Sofa Jelly Bredde: 170 cm, valgfritt stoff/kunstlær/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
Adrenalina
25 630 nok Rek. pris: 25 098 nok
Sofa Jelly Bredde: 200 cm, valgfritt stoff/kunstlær/skinn
MANGE VALGMULIGHETER
1 2 3 4 5
Adrenalina
26 160 nok Rek. pris: 25 618 nok

 

 

Kjøpsguide loungesofaer

Loungesofaen er det naturlige valget ved mange ulike arbeidsplasser og i offentlige miljøer – både innendørs og utendørs. Den er perfekt for å skape komfortable sittegrupper i hotellobbyen eller den koselige baren/restauranten. Sammen med et loungebord skaper de en møteplass i ulike loungemiljøer. Miks og match eller kjøp ferdige loungemøbler i matchende design.

Hva du velger, avhenger selvfølgelig mye av hvilken type lounge det handler om. Et kreativt kontormiljø trenger kanskje fargeglade og unike sofaer som stimulerer til nye innovative løsninger. På restauranten eller i baren handler det kanskje først og fremst om å gjøre det mulig å møtes for å snakke sammen. I et venterom er komfort kanskje den viktigste faktoren. Her skal vi gå gjennom sofaenes viktigste egenskaper:

Å tenke på når du skal velge loungesofaer

Design og innredningKjøpsguide loungesoffa

Design og trekk må passe inn og stemme overens med den øvrige innredningen. Å matche en skinnsofa med stål gir en annen dimensjon til innredningen, men et altfor avvikende design med puter og annerledes design eller farger er kanskje forstyrrende i enkelte miljøer. En loungesofa skal være både komfortabel og funksjonell. Sofaer i farger som skiller seg ut, mot en ellers rolig innredning, gir liv, men også kreative løsninger når det gjelder utforming samt muligheter for selv å tilpasse funksjonen, øker anvendeligheten. Dersom sofaen skal plasseres i et miljø med mye folk, kan det være bedre å velge skinn eller skinnimitasjon som er enkelt å rengjøre, i stedet for tekstil som det kan være vanskelig å få bort flekkene på.

Type miljø

Den kanskje viktigste faktoren ved valg av loungesofa er såklart hvilket miljø den skal plasseres i. Det er forskjell på å møblere et offentlig miljø og et privat kontormiljø. Du må regne med at en loungesofa i et offentlig miljø slites litt mer, og derfor er kvalitet og holdbarhet svært viktig å ha i bakhodet. Samtidig vil du kanskje ikke ha samme type sofa i et offentlig miljø som på et venterom, eller i en bar. Så der må du også tilpasse valget ditt. Er sofaen i stedet beregnet for bruk på et kontor, øker kravene til at den skal være personlig og passe inn i arbeidsmiljøet.

Størrelse

Selvsagt må du tenke på hvor mange personer som skal kunne få plass i sofaen samtidig. I et venterom forventer man kanskje ikke at flere mennesker som ikke kjenner hverandre, skal klemme seg sammen i samme sofa. Dette er nok et mye mer sannsynlig scenario på en bar, der også store selskaper kan sitte sammen. Til og med på kontoret kan det være behov for loungesofaer med mange seter.

Kjøp et bord som passer

Sofaen blir aldri bedre enn det tilhørende bordet gjør den til. TIlpass bordet etter høyde og formål. Til en større sofa bør du ha et avlangt bord for at det skal være komfortabelt å bruke det for de personene som sitter i sofaen. Møblerer du i en gruppe, kan et rundt eller firkantet loungebord være bedre, der alle har mulighet til å bruke bordet. Har du tenkt å møblere et venterom, har bordets størrelse mindre betydning. Der handler det mer om å kunne tilby et sted å sette fra seg ting eller en plass for tidsskrifter.


LES HVA KUNDENE SKRIVER