Bisnode
 
0
0

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Konferansebord

Konferansebord

Fleksibilitet og rask ommøblering er veldig viktig ved møblering med konferansemøbler. Den beste løsningen for akkurat dette er nedfellbare konferansebord som vi har i mange ulike utførelser med rask leveringstid. Den siste trenden er at stadig flere velger hev- og senkbare konferansebord, som er svært ergonomisk ved lengre møter. Se også våre pakkeløsninger der vi har satt sammen bord og stoler som passer optimalt sammen. Kjøpsguide konferansebord >>

Konferansebord Steady, 60 varianter
SKAFAB
fra 2 387,50 nok 2 900 nok
  • Bjørk
  • Bok
Sammenleggbart bord Bistro
Design Studio
fra 1 025 nok 1 337,50 nok
Slagbord Zown New 90x90 cm
S Contract
fra 1 737,50 nok 2 237,50 nok
Konferansebord Yack, 3 størrelser
inoff.
fra 6 095 nok 8 253,75 nok
CU1097711
Design Studio
fra 9 037,50 nok 13 637,50 nok
Examen - 42 varianter
Design Studio
fra 1 427,50 nok 2 093,75 nok
  • Bjørk
  • Bøk
  • Eik
Barbord Flip - 42 varianter
Design Studio
fra 2 095 nok 3 072,50 nok
63 artikler

 

 

Konferansebord kjøpsguide

Begynn med å tegne konferanselokalet og regn ut hvordan du skal møblere for å få et så optimalt lokale som mulig. Tegn opp hvordan alle konferansebordene skal plasseres, og planlegg slik at det alltid er gangavstand for personalet og gjester/deltakere. Gjestene/deltakerne må kunne trekke ut sine stoler, og det må ikke være for trangt mellom radene. Dersom avstanden for bena er for kort, kommer ikke deltakerne til å orke å sitte hele tiden, og de vil bli irritert.

 

Kjøpsguide konferansebord

Bordene i serien Kongress kan fås med eller uten ramme. Fordelen med bordet er at man kan kombinere med gavelstykker som hjørneplater og endeplater. Hvis tilbehøret ikke er viktig for anledningen, kan det alltid være aktuelt å kjøpe Kongress-bord for å komplettere med gaveldelene senere.

 

Å sette frontpaneler på de bordene som er rett foran publikum, gir et profesjonelt inntrykk som tiltaler mange kunder. Dersom foredragsholderen har på seg skjørt, kan et frontpanel være aktuelt. Frontpaneler finnes til både Dinner- og Kongress-bord. Hvis bordene også skal fungere som spisebord, er det bra hvis bordplaten på konferansebordet er så bred som mulig.

 

Det å ha med bordvogner ved kjøp av konferansebord gjør at de vil bli lettere å fjerne og hente frem konferansebordene. Vognene muliggjør rask ommøblering, enkel oppbevaring og er smart fra en ergonomisk synsvinkel, siden personalet ikke behøver å løfte like mye.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter