Lukk
(Salg kun til registrerte firma) Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Klappstoler

Klappstoler

Klappstoler

Vi tilbyr et stort antall ulike modeller av klappstoler. Disse er veldig vanlige ved tilfeldige arrangementer der man raskt og enkelt må sette opp store mengder møbler. Klappstoler er vanligvis laget i et lett materiale for å gjøre det ekstra enkelt å transportere dem. Stolvogner finnes som tilbehør. Finner du ikke det du leter etter her nedenfor, kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg. Kjøpsguide klappstoler >>

11 artikler
Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:
Klappstol Alex, to farger, nedfellbar
LAGERVARE
-31%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
SKAFAB
185 nok Rek. pris: 268 nok
Stol Smart, 5 farger, nedfellbar
LAGERVARE
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
fra 215 nok Rek. pris: 366 nok
  • Svart / Sølv
Fellbar stol Sam, 2 farger
LAGERVARE
-24%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Design Studio
250 nok Rek. pris: 329 nok
Klappstol Eagle, svart, nedfellbar
LAGERVARE
-30%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
SKAFAB
250 nok Rek. pris: 356 nok
Klappstol Zack, svart sete og rygg, sølv understell, nedfellbar
LAGERVARE
-31%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
SKAFAB
260 nok Rek. pris: 375 nok

Stol Buffalo, 3 farger på understell, sammenleggbar
LAGERVARE
-31%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
fra 270 nok Rek. pris: 386 nok
  • Krom
Sammenleggbar stol Ark, 3 farger
LAGERVARE
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
fra 400 nok Rek. pris: 498 nok
Sammenleggbar stol Toronto, svart
LAGERVARE
-11%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
585 nok Rek. pris: 661 nok
Stol Enjoy, 3 farger, fellbar
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Pedrali
fra 884 nok
Barstol Alvar, plast, stål, sammenleggbar
LAGERVARE
-14%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
925 nok Rek. pris: 1 078 nok

Klappstol A-0501, 25 ulike farger på stamme
25 ULIKE FARGER
-35%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Fameg
960 nok Rek. pris: 1 475 nok

 

 

Kjøpsguide klappstoler 

Klappstoler er blant de mest praktiske møblene som finnes, takket være at de er enkle å oppbevare, vanligvis billige og fungerer utmerket ved større sammenkomster. I denne kjøpsguiden får du gode råd før du går til innkjøp av klappstoler.

Materiale


Generelt pleier klappstoler å finnes i metall, plast eller tre. Samtlige har sine fordeler når det gjelder holdbarhet, funksjon og stil, og hvilken som passer for deg, avhenger av hvilket miljø stolen skal brukes i.

Klappstoler i metall er av naturlige grunner det mest holdbare alternativet. Overflaten gjør at de står imot rifter, støt og allmenn slitasje, noe som gjør metall til et godt materialvalg om de skal brukes mye, for eksempel på en kafé eller en restaurant. Klappstoler i plast har den fordelen at de er lette å frakte og enkle å holde rene. Ved større sammenkomster som konferanser, fester eller forelesninger, pleier disse å være komfortable – både som sitteplass og for ryggene til de personene som bærer møblene. Klappstoler i tre anses av mange som de mest elegante og stilrene modellene. Når det gjelder å tåle slitasje, er de en mellomting mellom metall og plast. Den viktigste fordelen er stolenes evne til å passe bra på formelle møter eller for eksempel bryllup, samtidig som de er billige og har en enkel konstruksjon.

Klappstole for offentlig miljø

Setetrekk

Enkelte klappstoler har fastsydde puter, noe som gjør at det aldri oppstår bekymringer om puter som har blitt borte. Vatteringen er vanligvis solid, og forskjellen i komfort sammenlignet med avtakbare puter er minimal. Samtidig kan de være mer besværlige ved skitt eller slitasje, ettersom hele stolen gjerne må byttes ut, noe som gjør det til et dyrere alternativ i lengden. For å redusere risikoen for stygge flekker, kan du velge mørkere stoff, men også her gjelder det å tenke på hvor og hvor ofte stolen skal brukes.

Majoriteten av alle sammenleggbare stoler kommer uten sitteputer, som i stedet kan kjøpes separat om man ønsker det. Bortsett fra at det blir mer å holde styr på når putene ikke sitter fast, er fordelene mange. Når sitteputene er avtakbare, kan nye kjøpes billig ved slitasje, eller om stilen endrer seg. Du risikerer aldri å måtte kjøpe nye stoler dersom stoffet ser slitt ut, men velger helt enkelt ut en ny pute. Det er et godt alternativ for deg som vil ha ekstra gode kaféstoler , men som er redd for at de kommer til å bli slitt og skitne for raskt. Ved å kjøpe separate puter kan du også prøve deg frem. Ganske raskt kommer du til å merke om det fungerer bra eller ikke med puter for gjestene i virksomheten din.

Ekstra finesser


Er hensikten å spandere en større sum på klappstoler, har mange modeller morsomme og smarte finesser. For campingentusiaster finnes spesielle ekstravalg som enkelt kan kobles fast som koppholder for kaffekoppen, noe som også kan fungere for kafeen eller restauranten din. Det finnes også klappstoler med solskjerm bak ryggstøet for å unngå brente nakker i sommermånedene.

Glem heller ikke en klappstolvogn for å forenkle transport. Stativene er utstyrt med hjul og kan forflyttes på både gress, grus og asfalt. Etter at klappstolene er felt sammen, henges de opp på stativets kroker der de henger stabilt og trygt, noe som gjør de sammenleggbare stolene til et praktisk alternativ.


LES HVA KUNDENE SKRIVER