For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Paller / Lave paller

Lave paller

Er du ute etter en lav pall for offentlig miljø, har du kommet til riktig sted. Vi har mange ulike slags design og materialer til din sittepall. Et stort utvalg av våre lave paller fungerer både inne og i utendørsmiljøer. Våre mest populære paller kommer fra de italienske varemerkene Pedrali og Metalmobil. Disse merkene kjennetegnes av høy kvalitet og innovativt design. Ved større bestillinger tilbyr vi alltid volumrabatt. Kontakt vår kundeservice i dag for best mulig hjelp. Kjøpsguide lave paller>>

 

 

Kjøpsguide Lave paller

Ser du etter lave paller til din kafé eller restaurantvirksomhet i et offentlig miljø, har vi et bredt utvalg av paller i ulike materialer og design. En sittepall kan løfte en kafé eller bar og skape en spennende atmosfære. Flere av våre sittepaller fungerer for både innendørs- og utendørsbruk. Derfor passer disse pallene ekstra godt når virksomheten flyttes ut om sommeren, som for eksempel på en kafé, hotell og restaurant med uteservering. Dette kommer virksomheten din til å ha mye glede av, siden slitesterke materialer og moderne design gjør at pallen blir svært anvendelig og tidløs.

Skap dynamikk i rommet ved å blande runde, avlange og firkantede paller. Perfekt om du har hjørner i rommet som kan utnyttes for samtaler eller en roligere stund på puben. En sittepuff gir også mer gulvplass dersom den kan skyves inn under bordet. De er også enklere for gjestene dine å flytte med seg eller for å kunne ha en samtale uten at et ryggstø er i veien.

 

Å tenke på når du kjøper lave paller 

Lave paller for offentlig miljø 

Design

Designet er viktig når du velger lave paller. En hjemmekoselig eller sofistikert kafé eller et loungemiljø skaper mer trivsel og flere gjester enn en ugjennomtenkt gruppe med stoler. Våre lave paller er ofte tilpasset til både innendørsmiljø og utendørsbruk, der du kan velge stabelbare paller i ulike farger som signaliserer både trivsel og modernitet, samt at de er lette å håndtere. Disse kan kombineres med barstoler, som er perfekt for utendørsbaren om sommeren. Tenk også på hva som er viktigst - et moderne, trivelig eller nostalgisk inntrykk - og velg paller deretter.

Lokalets utforming

Hvordan ser lokalet ditt ut? Prøv å velge paller først og fremst ut fra hva virksomheten din skal signalisere til kundene. Sittepuffer passer kanskje best for terrassen eller det separate rommet slik at det er mulig å velge mellom lounge eller bardel. Sørg for at lokalet gir et stilrent inntrykk og ikke er altfor overfylt av møbler, men heller ikke for sparsomt møblert med for få møbler, noe som gir en ganske tom følelse. En hjemmekoselig kafé eller restaurant får gjestene til å komme tilbake og føle seg hjemme, uansett om du har satset på hypermoderne innredning eller en nostalgisk kafé.

Materiale

Våre lave paller finnes også i ulike materialer som stoff, kunstskinn og rotting, som kan bestilles i ulike farger. Bare rotting forteller noe helt annet enn en krombelagt sittepuff i stoff eller en enklere trepall. Det er et materiale som lever, er eksotisk og dermed gir en følelse av det sørlige Amerika. En pall må være komfortabel og være tilpasset til om folk skal sitte lenge eller ha et kortere opphold. Da er en designet trepall i kunstskinn eller med pute et utmerket alternativ for en rask kaffekopp.

Paller er lette å forflytte, og det du må tenke på, er derfor om pallen skal brukes mest for utendørs- eller innendørsbruk. Plast passer utmerket til utendørsmøbler og uberegnelig sommervær der du raskt kan sette møblene ut ved sol eller tørke av dem etter et regnskyll. En pall eller puff med trekk er mest anvendelig i et innendørsmiljø der du vil skape et koselig og komfortabelt inntrykk. Alle våre stoff og kunstskinn tåler slitasje såpass bra at du kan bruke møblene lenge og til ulike aktiviteter.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter