For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Annet kjøkken

I et restaurantkjøkken, på en kafé eller i et storkjøkken trenger man riktig utstyr for å lykkes med tilberedning og servering. Vi tilbyr et bredt sortiment av restaurantutstyr online. Vi har lang erfaring i bransjen, og vi velger alltid funksjonelle produkter av god kvalitet til gode priser. Her finner du for eksempel kjøleplater som holder maten kald, ulike typer vogner og fine varmelamper til servering av buffeer. Godt utstyr forenkler arbeidet! Du legger inn bestillingen din her, og du kan velge mellom flere ulike betalingsmåter. Vi sender produktene til deg i løpet av noen dager.

Sortering:
Artikler per side:
13 artikler
Ostehøvel, rustfritt stål
Lagervare
BBM
fra 85 nok 128,75 nok
Dørslag 23,5 cm, rustfritt stål
Lagervare
Serveringsbestikk, Akasie
Lagervare
Xantia
fra 191,25 nok 295 nok
Dressingflaske 0,34 l, gjennomsiktig plast
Lagervare
Andepresse
Lagervare
Tellier
70 200 nok 77 725 nok
Pølsestativ, rustfritt stål
Lagervare
Dressingflaske 0,23 l, gjennomsiktig plast
Lagervare
Kjøkkensaks, rustfritt stål
Lagervare
BBM
fra 127,50 nok 192,50 nok
Stekespade, rustfritt stål
Lagervare
13 artikler

 

Kjøpsguide annet kjøkkenutstyr

I et restaurantkjøkken er det viktig å investere i produkter som gjør det daglige arbeidet enklere. Her har vi samlet alt øvrig utstyr du trenger til restaurantkjøkken. Ta en titt på kjøleplatene våre – de kommer i flere størrelser og varianter og passer perfekt til en salatbar eller til å ha kjøttpålegg på. Når det kommer til servering i restauranten, er det ofte viktig å kunne holde maten varm på en trygg måte, noe som kan gjøres med våre varmelamper som kan senkes og heves. Blant vårt utstyr til restaurantkjøkken finner du også større redskaper og produkter, som våre praktiske geidervogner med plass til 16 stekeplater. Hvis du bestiller flere av samme produkt, kan du se frem til vår mengderabatt. Av vårt øvrige utstyr finner du alt fra små produkter, som termometre, til større produkter som vogner til servering og varmebevaring.

Øvrig utstyr til å holde maten varm

I et restaurantkjøkken er det viktig å kunne holde maten varm på en trygg måte. Dette gjelder vanligvis i løpet av de timene serveringen pågår. I restaurantbransjen er det et enormt regelverk å følge, spesielt med fokus på hygiene og håndtering av mat. Blant annet er det regler for hvor varm maten må være for å holde varmen på en trygg måte. Når maten skal holdes varm, skal den ha en temperatur på minst +60 °C. Med varmelampene våre kan du holde en bestemt type mat varm over lengre tid. På samme måte kan du med kjøleplatene våre holde mat kald over lang tid. Ofte trenger restauranter flere varmelamper eller kjøleplater, for eksempel til en større buffé. Husk at du får mengderabatt hos www.azdesign.no når du bestiller flere produkter av samme type!

Organiser kjøkkenet med vårt øvrige utstyr

I et restaurantkjøkken er det utrolig viktig å være organisert. Restaurantbransjen assosieres ofte med stress, nettopp fordi det er så mange forskjellige momenter som må utføres samtidig. Dessuten skal gjestene holdes fornøyd og få den oppmerksomheten de trenger. Et organisert kjøkken er alfa og omega for å gjøre arbeidet lettere. Med geidervognene våre blir det betydelig lettere å holde arbeidsflatene rene og ryddige. Vi tilbyr geidervogner i flere størrelser, blant annet har vi varianter med plass til 16 stekeplater. For økt sikkerhet har geidervognene våre hjul med brems, slik at du kan plassere dem hvor du vil.

Serveringsvogner med plass til mye

I tillegg til at du finner flere varianter av geidervogner i vårt tilbud av øvrig utstyr, finner du også de populære serveringsvognene våre. De har mange forskjellige bruksområder i et restaurantkjøkken. Blant annet kan du plassere deig som gjærer på dem, eller bruke vognene som oppbevaring til salatbuffeen, siden de er lette å rulle inn og ut fra serveringslokalet og inn på kjølerommet. Akkurat som mange andre produkter i sortimentet vårt er også vognene laget av rustfritt stål, noe som gjør det lett å rengjøre dem med for eksempel en vannslange. Når du handler hos www.azdesign.no, kan du stole på at du får topp kvalitet. Disse produktene produseres for profesjonelle restaurantkjøkken, og de er derfor laget av slitesterke og holdbare materialer. De har også ofte en rekke smarte funksjoner.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter