For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Glasmaskiner

Glasmaskiner

For virksomheter innen matindustrien er en iskremmaskin et uunnværlig verktøy for å kunne tilby fersk og høykvalitets iskrem til sine kunder. Enten det er for å produsere små partier for spesialtilbud eller for å møte høy etterspørsel i varme sommerdager, har vi iskremmaskinen du trenger. Utstyr virksomheten din med en profesjonell iskremmaskin fra oss og skap minneverdige smaker som får kundene til å komme tilbake for mer.

Sortering:
Artikler per side:
6 artikler
Pacojet 4
Pacojet
101 937,50 nok
Iskremmaskin Club
Musso
46 918,48 nok 49 019,30 nok
Iskremmaker Giardino
Lagervare
Musso
45 336,96 nok 47 366,98 nok
Iskremmaskin Stella
Lagervare
Musso
17 001,36 nok 17 762,61 nok
Iskremmaskin Mini
Musso
11 993,21 nok 12 530,21 nok
6 artikler

Hvorfor bruke iskremmaskin?

Iskremmaskiner brukes for å lage fersk iskrem fra bunnen av, noe som gir muligheten til å skape et mangfold av smaker og teksturer etter behov og etterspørsel.
Ved å bruke en iskremmaskin kan restauranter og kafeer tilby sine kunder et bredt utvalg av iskremalternativer, fra tradisjonelle smaker som vanilje og sjokolade til mer eksotiske varianter som fruktige sorbeter og kremete gelato.
Selvfølgelig har vi også mini iskremmaskiner i vårt sortiment som passer utmerket for den lille virksomheten, eller hvorfor ikke til ditt hjem?

Hva kan man lage i en iskremmaskin?

Med en iskremmaskin kan man produsere et mangfold av iskremprodukter, inkludert gelato, sorbet, softis og tradisjonell hard iskrem.
I tillegg kan noen modeller av iskremmaskiner også brukes til å lage andre frosne desserter som frozen yogurt og slushies.
Må man ha iskremmaskin?
Å ha en iskremmaskin er ikke absolutt nødvendig for alle restauranter eller kafeer, men det kan være en stor fordel for de som ønsker å tilby fersk og kvalitetsiskrem til sine kunder.
For virksomheter som fokuserer på desserter og søtsaker, kan en iskremmaskin være en investering som øker kundetilfredsheten og skiller dem ut fra konkurrentene.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter