For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Porselen og oppsett / Flate tallerkener

Flate tallerkener

Oppgrader din middagsopplevelse med disse elegante flate tallerkenene. Designet med moderne hjem og trendy restauranter i tankene, kombinerer de både funksjonalitet og stil. Laget med høyeste kvalitet og presisjon, garanterer disse tallerkenene holdbarhet for daglig bruk, samtidig som de forblir estetisk tiltalende. De passer perfekt for å servere et bredt spekter av retter, fra hovedretter til desserter. La hvert måltid bli en fest for øyet!

Tallerken Mosaik, flat, rund
Lagervare
Tallerken Alhambra, flat, rund
Lagervare
Tallerken Aqua, flat, rund
Lagervare
Tallerken Tenango, flat, rund
Lagervare
Tallerken Grain, flat, rund
Lagervare
Tallerken Therapy, flat, rund
Lagervare
Tallerken Terrain, flat, rund
Lagervare
Tallerken Madera, flat, rund
Lagervare
Bonna
fra 72,50 nok 110 nok
  • Ø19 cm
  • Ø27 cm
  • Ø30 cm
Flere varianter
Tallerken Dusk, flat, rund
Lagervare
Tallerken Space, flat, rund
Lagervare
Tallerken Mosaik Bloom, dybde, rund
Lagervare
Tallerken Fortuna, flat, grå
Lagervare
Tallerken Rhea, flat, brun/svart
Lagervare
Tallerken Tenango, 34x16 cm, rektangulær
Lagervare
Tallerken Lunar Hygge, flat, rund, forhøyet kant
Lagervare
Tallerken Calif Lotus, dia 25 cm, flat, rund
Lagervare
Tallerken Cupido, dia 20,5 cm, flat, hvit
Lagervare
Tallerken Calif, dia 27 cm, flat, rund
Lagervare
115 artikler

Hvordan bør man tenke når man velger tallerkener til sin virksomhet?

Når du velger tallerkener til din virksomhet, er det flere viktige faktorer å vurdere for å sikre at du velger riktige tallerkener for dine behov:

1.    Stil og estetikk: Tenk på den overordnede stilen og atmosfæren i din virksomhet. Velg tallerkener som komplementerer din innredning og skaper den ønskede følelsen for dine gjester.

2.    Funksjon og bruk: Ta hensyn til hvilken type mat som serveres og hvordan tallerkenene vil bli brukt. For eksempel kan tallerkener med en større diameter være passende for hovedretter mens mindre tallerkener passer for forretter eller dessert.

3.    Holdbarhet: Sørg for å velge tallerkener av høy kvalitet og holdbart materiale som kan håndtere daglig bruk og tåle oppvaskmaskin.

4.    Praktiske hensyn: Vurder praktiske aspekter som vekt, stabelbarhet og egnethet for forskjellige serveringsmiljøer, inkludert buffeer og à la carte-restauranter.

Hvilket servise bør man velge?

Når det gjelder valg av servise for tallerkener, finnes det forskjellige alternativer å vurdere, inkludert:
Porselen: Porselen er et populært valg for restauranter og storkjøkken på grunn av dets holdbarhet og eleganse. Det finnes ulike typer porselen med ulike grader av varmebestandighet og slagfasthet.
Steintøy: Steintøy er kjent for sin rustikke og håndlagde følelse. Det er mer utsatt for å absorbere fuktighet enn porselen men kan tilføre karakter til din servering.
Feltspatporselen: Feltspatporselen er kjent for sin høye kvalitet og motstand mot chipping og riper. Det er vanlig i restaurant- og hotellmiljøer der holdbarhet og elegant utseende er av største viktighet.
Benporselen: Benporselen, også kjent som benkina, er laget av benaske og leire og er kjent for sin fine og delikate kvalitet. Det er sterkt og holdbart samtidig som det har en subtil glans og hvit farge. Benporselen er ofte det foretrukne valget for finere restauranter og spisesteder som streber etter en elegant og stilig borddekking.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter