For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Lydabsorbenter / Bord skjermer

Bord skjermer

Muligheten til å skjerme av skrivebord og kontor er viktig for både arbeidsmiljøet og trivselen. Med bordskjermene våre får du en effektiv og behagelig lyddemping av skrivebordet, samtidig som avgrensningen til kontornaboen skaper et mer privat arbeidsmiljø. Hodepine og irritasjon er vanlige tegn på at arbeidsmiljøet inneholder for mange syns- og hørselsinntrykk, og er et signal om at noe må gjøres. En bordskjerm er en langt bedre løsning enn en hodepinetablett – både der og da og i det lange løp. På AZ Design hjelper vi gjerne til med å finne en lydabsorbent som passer akkurat for deg. Kjøpsguide bordskjermer>>

15 artikler

Kjøpsguide – Bordskjermer

Det å ha en privat sfære på kontoret er viktig for de aller fleste. På arbeidsplassen er det smart å ta bort så mange forstyrrelsesmomenter som mulig for å skape et gunstig og rolig arbeidsmiljø. I kontormiljøer kan ting som ellers oppfattes som hyggelig, merkelig nok regnes som forstyrrelsesmomenter. Som å dele kontor for eksempel – for selv om det er herlig med kollegaer, er det lett å miste konsentrasjonen når man stadig vekk hører og ser andre mennesker. Bordskjermer er en enkel og fordelaktig metode for å skape en effektiv lyddemping på kontoret. Med veldig enkle midler kan man skape et mer privat og rolig miljø. Ganske enkelt to fluer i ett smekk!

Valgmuligheter

Skjermenes farge, form og materialer kan lett varieres etter arbeidsplassens funksjon og stil. Lydabsorbentene våre til kontor kommer i flere stiler for å passe alle unike behov. Når du velger bordskjerm, kan det også være en god idé å tenke over om den kan suppleres av noen av de andre lydabsorbentene våre, som for eksempel en gulvskjerm. Du kan skape en perfekt lyddemping av skrivebordet med godt tilpassede produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med vårt dyktige personale om du har spørsmål som gjelder sortimentet vårt av bordskjermer.

Lyddemping av skrivebord

Uansett om det er den klirrende lyden av porselen eller den pipende lyden fra en kopimaskin som forstyrrer, hjelper en bordskjerm til med å redusere lyden og gjøre at det oppleves mindre forstyrrende. Det er derfor et godt valg å plassere lydabsorbenter på kontoret for å skape et bedre støynivå.

Bordavskiller

Bordskjerm, bordavdeler, bordavskiller ... kjært barn har mange navn. Muligheten til å kunne skape en privat sfære er en stor fordel. Når det gjelder arbeidsplasser, er de fleste enige om at det er deilig å jobbe i et beskyttet rom for konsentrasjonens skyld. Med en bordskjerm kan et skrivebord lett forvandles til et eget minirom. På den måten slipper du også å se kollegaens rotete skrivebord.

Ekstra plass

Det man kanskje ikke tenker på når man legger til en bordskjerm, er at man faktisk får ekstra plass. Skjermens forside fungerer som en ekstra vegg, og derfor kan man både strukturere og plassere ting foran og på den. Baksiden blir også en vegg – for naboene eller kollegaene.

Enkel montering

Man trenger hverken avanserte kunnskaper eller komplisert spesialverktøy for å montere bordskjermer. De enkle festene gjør det lett å montere lydabsorbenter på alle typer kontor og skrivebord. Hvis du vil du bytte plass på bordskjermene en gang i fremtiden, er det lett å ta dem ned og sette dem opp igjen. Bordskjermer er en enkel metode for å skape et stille kontor.

Valg av farge

Stilrene lydabsorbenter i svart og grått er både pent og diskré. Bordskjermene våre har en sober fargeskala og myk design som gjør at de passer på ulike typer kontor og arbeidsplasser. Hvis du har falt for noe i sortimentet vårt, men synes at fargene ikke passer helt, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Når det gjelder større bestillinger, kan det nemlig være muligheter for å velge blant flere farger!

Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter