For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Konferansestoler / Nedfellbare stoler

Nedfellbare stoler

Vi tilbyr et bredt sortiment av ulike nedfellbare stoler for konferansemiljø. Disse stolene tilfredsstiller ekstra høye krav som stilles for offentlige miljøer. Med nedfellbare stoler kan man raskt ta frem og rydde unna konferansemøblene sine på en enkel og praktisk måte. I tillegg til våre nedfellbare stoler har vi også stabelbare konferansestoler som kan være et godt alternativ når fleksibilitet er i fokus. Kjøp dine konferansestoler her i dag med prisgaranti og rask levering. Kjøpsguide nedfellbare stoler >>

Sortering:
Artikler per side:
5 artikler
Sammenleggbar stol Sam
Lagervare
Design Studio
fra 372,50 nok 452,50 nok
Stol Smart, 5 farger, nedfellbar
Lagervare
Sammenleggbar stol Big Alex, 2 farger
Lagervare
Sammenleggbar stol Ark, 3 farger
Lagervare
Sammenleggbar stol Toronto, svart
Lagervare
5 artikler

Nedfellbare stoler kjøpsguide

Det er viktig å måle den tilgjengelige overflaten for å kunne utnytte hele den tiltenkte plassen på best mulig måte. Antall stoler må beregnes for å kunne fylle lokalet med det riktige antallet stoler. Det er viktig å tenke på at personalet og konferansedeltakere skal kunne bevege seg fritt selv om lokalet er fullt møblert. En sittehøyde som føles bra, er utrolig viktig for at gjestene/deltakerne skal føle seg komfortable.

 

Fordeler med klappstoler/nedfellbare stoler med plastseter: Vekten er lav, akkurat som prisen. Stolene er lette å koble sammen. Ved smuss o.l. er de lette å tørke av, og de tåler utemiljø. Klappstolen er bare å felle sammen, og deretter kan den flyttes, noe som gjør det lett for alle deltakerne å bære stolen utendørs. Klappstolene kan transporteres på stolvogner, noe som gjør dem lette å hanskes med i større antall.

 

kjøpsguide nedfellbare stolar Ulemper med klappstoler/nedfellbare stoler med plastsete: At klappstolen veier mindre enn andre stoler gjør den ikke bare lett å håndtere. Den blir i stedet mer ustabil enn vanlige stoler. Den passer ikke til alle miljøer og evenement, f.eks. når det trengs litt 'finere' stoler. Når gjestene skal sitte lenge, er de ikke like komfortable som vanlige stoler, og derfor anbefales ikke plaststoler for langvarige eventer. Det å komplettere med bord gir en mer luksuriøs følelse, men det er også nyttig når gjestene f.eks. skal dokumentere/skrive ned informasjon.

 

Fordeler med stoler med trekk/nedfellbare stoler: Med en komfortabel og myk pute og en stoppet ryggstø får man god sittekomfort. Derfor er disse stolene å anbefale ved lengre eventer der gjestene skal sitte i flere timer, f.eks. ved banketter og foredrag. Ved kjøp av koblingsbeslag i tillegg kan man få rekker av stoler. I og med at stoler med trekk veier mer, får de også bedre stabilitet. Ved valg av polyester og kunstskinn får man lettstelte stoler. Stolene kan transporteres med vogner som gjør at stolene blir lette å sette frem og rydde unna.

 

Ulemper med klappstoler/nedfellbare stoler: Når stolene har trekk, kan de ikke brukes utendørs, men er kun tiltenkt for innendørsbruk. Å kjøpe nedfellbare sittebenker som har et bærehåndtak er et godt supplement til stolene. Sittebenkene passer både inne og utendørs. Benkene er lettstelte og tåler slitasje. Konstruksjonen er enkel og gjør dem lette å transportere i f.eks. en bil for utflukter under en konferanse. Det er ikke mulig å se bare på prisen ved valg av nedfellbare stoler. Sittekomforten er utrolig viktig dersom du vil at gjestene skal føle seg komfortable, og stilen på stolene spiller en stor rolle for å få riktig miljø. Dette er ting som er utrolig viktig å tenke på allerede fra begynnelsen, slik at man ikke må kjøpe nye stoler rett etter det første innkjøpet.


Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter