Lukk
(Salg kun til registrerte firma) Mandag–Fredag 9–18 +46 86602030
Hjem / Konferansemøbler / Konferansestoler / Nedfellbare stoler

Nedfellbare stoler

Nedfellbar stol

Vi tilbyr et bredt sortiment av ulike nedfellbare stoler for konferansemiljø. Disse stolene tilfredsstiller ekstra høye krav som stilles for offentlige miljøer. Med nedfellbare stoler kan man raskt ta frem og rydde unna konferansemøblene sine på en enkel og praktisk måte. I tillegg til våre nedfellbare stoler har vi også stabelbare konferansestoler som kan være et godt alternativ når fleksibilitet er i fokus. Kjøp dine konferansestoler her i dag med prisgaranti og rask levering. Kjøpsguide nedfellbare stoler >>

10 artikler
Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:
Klappstol Alex, to farger, nedfellbar
LAGERVARE
-34%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
SKAFAB
174 nok Rek. pris: 262 nok
Fellbar stol Sam, 2 farger
LAGERVARE
-32%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
Design Studio
198 nok Rek. pris: 291 nok
Klappstol Eagle, svart, nedfellbar
LAGERVARE
-33%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
SKAFAB
234 nok Rek. pris: 348 nok
Stol Smart, 4 farger, nedfellbar
LAGERVARE
-35%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
234 nok Rek. pris: 358 nok
Klappstol Zack, svart sete og rygg, sølv understell, nedfellbar
LAGERVARE
-34%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
SKAFAB
243 nok Rek. pris: 367 nok

Stol Buffalo, 3 farger på understell, sammenleggbar
LAGERVARE
-31%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
fra 253 nok Rek. pris: 378 nok
  • Krom
Sammenleggbar stol Ark, 3 farger
LAGERVARE
-30%
1 2 3 4 5
Mengderabatt
ELJ
343 nok Rek. pris: 487 nok
Sammenleggbar stol Big Alex, 2 farger
LAGERVARE
-33%
Mengderabatt
ELJ
343 nok Rek. pris: 512 nok
Sammenleggbar stol Toronto, svart
LAGERVARE
-24%
Mengderabatt
ELJ
493 nok Rek. pris: 646 nok
Sammenleggbar stol Compact, 11 farger
INNSPARING
-35%
Mengderabatt
Gaber
745 nok Rek. pris: 1 148 nok

 

 

Nedfellbare stoler kjøpsguide

Det er viktig å måle den tilgjengelige overflaten for å kunne utnytte hele den tiltenkte plassen på best mulig måte. Antall stoler må beregnes for å kunne fylle lokalet med det riktige antallet stoler. Det er viktig å tenke på at personalet og konferansedeltakere skal kunne bevege seg fritt selv om lokalet er fullt møblert. En sittehøyde som føles bra, er utrolig viktig for at gjestene/deltakerne skal føle seg komfortable.

 

Fordeler med klappstoler/nedfellbare stoler med plastseter: Vekten er lav, akkurat som prisen. Stolene er lette å koble sammen. Ved smuss o.l. er de lette å tørke av, og de tåler utemiljø. Klappstolen er bare å felle sammen, og deretter kan den flyttes, noe som gjør det lett for alle deltakerne å bære stolen utendørs. Klappstolene kan transporteres på stolvogner, noe som gjør dem lette å hanskes med i større antall.

 

kjøpsguide nedfellbare stolar Ulemper med klappstoler/nedfellbare stoler med plastsete: At klappstolen veier mindre enn andre stoler gjør den ikke bare lett å håndtere. Den blir i stedet mer ustabil enn vanlige stoler. Den passer ikke til alle miljøer og evenement, f.eks. når det trengs litt 'finere' stoler. Når gjestene skal sitte lenge, er de ikke like komfortable som vanlige stoler, og derfor anbefales ikke plaststoler for langvarige eventer. Det å komplettere med bord gir en mer luksuriøs følelse, men det er også nyttig når gjestene f.eks. skal dokumentere/skrive ned informasjon.

 

Fordeler med stoler med trekk/nedfellbare stoler: Med en komfortabel og myk pute og en stoppet ryggstø får man god sittekomfort. Derfor er disse stolene å anbefale ved lengre eventer der gjestene skal sitte i flere timer, f.eks. ved banketter og foredrag. Ved kjøp av koblingsbeslag i tillegg kan man få rekker av stoler. I og med at stoler med trekk veier mer, får de også bedre stabilitet. Ved valg av polyester og kunstskinn får man lettstelte stoler. Stolene kan transporteres med vogner som gjør at stolene blir lette å sette frem og rydde unna.

 

Ulemper med klappstoler/nedfellbare stoler: Når stolene har trekk, kan de ikke brukes utendørs, men er kun tiltenkt for innendørsbruk. Å kjøpe nedfellbare sittebenker som har et bærehåndtak er et godt supplement til stolene. Sittebenkene passer både inne og utendørs. Benkene er lettstelte og tåler slitasje. Konstruksjonen er enkel og gjør dem lette å transportere i f.eks. en bil for utflukter under en konferanse. Det er ikke mulig å se bare på prisen ved valg av nedfellbare stoler. Sittekomforten er utrolig viktig dersom du vil at gjestene skal føle seg komfortable, og stilen på stolene spiller en stor rolle for å få riktig miljø. Dette er ting som er utrolig viktig å tenke på allerede fra begynnelsen, slik at man ikke må kjøpe nye stoler rett etter det første innkjøpet.