For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Stoler / Tre / Metallstoler

Tre / Metallstoler

Vi har et stort utvalg av mange ulike typer stoler i tre og metall for restaurant og kafémiljø. Det som ligger ute online, er bare en liten del av alt vi har å tilby. Finner dere ikke det sittemøbelet dere søker, kontakt oss, så hjelper vi dere på veien. Samtlige av våre stolmodeller er av høy kvalitet og tilfredsstiller de høye kravene til møbler i offentlige miljøer. Ved større bestillinger tilbyr vi mengderabatt. Hos oss kan du alltid handle trygt online til riktig pris.  Vi tilbyr også leasing av møbler gjennom Wasa Kredit.  Kjøpsguide tre / metallstoler>>

Sortering:
Artikler per side:
21 artikler
Stol Hannibal
Lagervare
AZ Design
fra 2 050 nok 2 737,50 nok
Lagervare
Stol Johan, tekstil i antrasitt, hvitoljet eller oljet bok
Lagervare
Stol Adele, 7 farger på tekstil, 8 varianter på beinen
Lagervare
Design Studio
fra 1 987,50 nok 2 662,50 nok
Flere varianter
Ella stol, mørkgrå tekstil, 4 farger på beinen
Lagervare
Stol Johanna, tyg, mørkgrå sits, 3 olika bets
Lagervare
Stol Bobby, grått tyg, stomme i metall
Lagervare
Stol Sandy, tyg, metallbein
Lagervare
Stol Bari, sete og rygg i flettet rotting
Lagervare
Stol Knuff, 2 farger, stablebar
inoff.
fra 3 312,50 nok 4 485 nok
Stol Rennes, sh.45 cm
Lagervare
Xirbi
fra 1 100 nok 1 583,75 nok
  • Brun / Svart
Stol Mia, 6 farger, tre/krom, stabelbar
Lagervare
Stol Osaka Metal 5714 med meier
Pedrali
3 775 nok
prisgaranti - Kontakt oss for pris
Stol med armlener Osaka Metal 5712, sete i ask
Pedrali
4 987,50 nok
prisgaranti - kontakt oss for pris
Stol Osaka Metal 5711, tresete i ask, stablebar
Pedrali
3 575 nok
prisgaranti - Kontakt oss for pris
21 artikler

 

 

Kjøpsguide Tre/metallstoler

Stilrene stoler i tre og metall passer i de fleste miljøer, uansett om det er et kontor, en kafé eller et venterom. En tre- eller metallstol er ofte en enkel stolmodell som det går fint å kjøpe inn mange av gangen av. Tre- og metallstoler er perfekt for lokaler der mange stoler må få plass samtidig, for eksempel i kafeer og restauranter, men også i for eksempel konferansesaler. Har du et lokale der du varierer antall stoler, kan det være praktisk å velge stabelbare stoler som er enkle å oppbevare. Skal du gå til anskaffelse av stoler til for eksempel et konferanseanlegg eller en spisesal, kan en stol med setetrekk være et alternativ, ettersom den er mer komfortabel å sitte på over lengre tid.

Å tenke på når du skal kjøpe nye tre- eller metallstolerKjøpsguide tre / metallstoler for restaurant og kafémiljø

Hvem skal stolen brukes av?

Avhengig av hvilken virksomhet eller event det dreier seg om, kan ulike stolmodeller være å foretrekke. Armlener kan for eksempel være komfortabelt samtidig som disse stolene av og til tar litt større plass enn andre stoler. Skal stolen kunne snurre eller ikke? Tenk også på om stolen bør ha en sittepute eller ikke. Om stolen skal brukes i virksomheter der folk sitter over lengre perioder, er et sete med trekk å foretrekke.

Stoler med tresete og metallben kan brukes i mange sammenhenger. De passer like bra i lunsjrommet eller kafeen som på lunsjrestauranten. De er av en lett modell, og ettersom de ofte er stabelbare, er de enkle å oppbevare, forflytte og sette frem ved behov.

Størrelse og materiale

En nettere stol gir plass til mange stoler, mens en litt større og bredere stol ofte skaper et mer komfortabelt og innbydende inntrykk. Tre- og metallstoler gir en stilren, moderne og enkel følelse, samtidig som innslag av tre i møbler ofte gjør at lokalet føles varmere og mer hjemmekoselig.

Farge og form

Skal stolen være naturfarget eller malt? På en konferanse kan enkle stoler i tre eller metall være mer enn godt nok, men på en kafé eller en restaurant vil du kanskje satse litt mer på farge og form for å skape riktig stemning. Stoler i ulike farger inngir en leken følelse, mens hvite stoler inngir en mer stilren følelse.

Hvordan rengjøres stolen?

Stoler må rengjøres innimellom, og spesielt dersom de befinner seg på en kafé, en restaurant eller i et annet lokale der folk spiser. Dette spiller en stor rolle når du kjøper tre-/metallstoler. Metall er enklere å rengjøre raskt enn tre, men ulike treslag er også enkle å rengjøre, men i ulik grad. Skal stolene plasseres inne eller utendørs? Husk at enkelte metallstoler risikerer å ruste, og at enkelte treslag ikke tåler så godt å stå utendørs, siden de kan få fuktskader eller bli misfarget, etc.

Match bord og stoler

Tenk på å matche bord og stoler. Det skal være komfortabelt å sitte ved bordet, der bena skal ha godt med plass. Velger du en stol med armlener, bør disse kunne skyves inn under bordplaten, ellers kommer man for langt unna bordet. Vil du gi mer liv til lokalet, velg et design eller en farge som går i en annen stil.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter