For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Bevaring / Skap med skyvedør

Skap med skyvedør

Vi tilbyr et bredt sortiment av skrivebord med umiddelbar levering. Vi tilbyr mye mer enn det som vises i nettbutikken, så kontakt oss hvis du ikke finner det du leter etter. Ved større innkjøp av skrivebord er det vanlig at man som kunde velger leasing gjennom Wasakredit. Kjøpsguide skap med skyvedør>> 

Kjøpsguide skap med skyvedør

Hvis du føler at du bruker for lang tid på å lete etter papirer og viktige dokumenter, kan du ha behov for å investere i noen praktiske oppbevaringsløsninger som er utformet for å holde alt papirarbeid organisert, lett å finne og på et trygt sted. Den beste oppbevaringen for ting og dokumenter på kontoret, får du med et skap med skyvedører. Innebygde dempere gjør at dørene stenges langsomt og stille uten å forstyrre omgivelsene. Du kan tilpasse skapet siden mange skap har flyttbare hylleplan. På et mindre kontor passer det godt med skyvedører ettersom døren ikke bruker plass når den skal åpnes.

 

Viktige ting å tenke på når du velger skap med skyvedører

Hvilken design?

En oppbevaringsenhet som står stødig kan også plasseres i midten av et rom. Et skap med skyvedører er en fint og trygt sted å oppbevare viktige dokumenter og filer, eller som et sted du kan lagre papirarbeidet ditt enkelt. Velg en størrelse som ikke blir for dominerende og en farge som passer størrelsen til lokalet. Et mørkt materiale demper lyset, så velg lysere farger og mindre skapmodeller på et mindre kontor. Bland og match oppbevaringsmøblene dine med skrivebord og andre møbler for å skape en arbeidsplass som passer dine ønsker og behov.

Velg en design på skapet som gjør det enkelt å samle og lede ledninger og kabler til et ledningsuttak på baksiden. Hvis det er behov for det, kan du velge et skap med kombinasjonslås, så du kan oppbevare papirer og kontormaterialer trygt.


Mindre som distraherer

Det er kanskje ikke så rart at mange av oss er mer produktive når arbeidsplassen vår er ren og ryddig. Da er det færre ting vi irriterer oss over eller som distraherer oss. I stedet kan vi bruke tiden på å fokusere på arbeidsoppgavene. Likevel er det ikke alltid lett å holde arbeidsplassen ren, og stressende arbeidsskjemaer gjør at mange har veldig lite tid til noe annet. Ved å velge god oppbevaring til tingene dine reduserer du sannsynligheten for at arbeidsplassen ser rotete ut, og det gir arbeidsro å vite hvor alle tingene er.

Hvis personalet har for vane å spise lunsj ved skrivebordet, reduseres også risikoen for at dokumenter og andre viktige ting får søl på seg om de oppbevares i skap i stedet for i stabler på skrivebordet.

Rengjøring og møbelpleie

Treskap med skyvedører kan gjerne rengjøres med en fuktig klut og lunkent vann. Tre er et levende materiale med store variasjoner i farge, noe som gjør at hvert kontorskap blir unikt. Hvor slitesterk overflaten er kommer an på hvilken overflatebehandling den har fått. Forskjellige treslag har også forskjellig hardhetsgrad. Mange overflater kan ta skade av kraftige eller ripende rengjøringsmidler som stålull eller skurepulver.

Tørk støv av skap med oljebehandlede overflater, og hvis det er nødvendig kan du tørke av med en mild såpe og en myk klut. Ikke glem å tørke det tørt etterpå. Hvis du søler kaffe, te eller noe lignende må flekken tørkes bort med en gang, så væsken ikke trenger inn i treet.

Malte og lakkerte overflater er mange ganger mer solide og krever som regel bare støvtørking og litt rengjøring med en fuktig klut eller med en mild såpe. Lakkerte hvite overflater trekker lettere til seg fargestoffer fra ulike matvarer og får fort kaffeflekker eller ringer etter brusbokser. Men utenom det krever ikke skap med skyvedører på kontoret ditt noe spesielt vedlikehold.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter