Lukk
Mandag–Fredag 9 - 17 +46 86602030

For privatpersoner tilbys bare kontormøbler - Akkurat nå er alle høydejusterbare skrivebord på lager!

Hjem / Kontormøbler / Stille rom

Stille rom

Stille rom kontor

Åpne kontorlandskap kan ofte ikke møte behovet for en tilstrekkelig privat atmosfære. Tilgang til stille møterom er viktig i mange bedrifter, og derfor kan vi tilby en unik løsning. Stille rom er et lydisolert rom som kan plasseres i eksisterende arealer. På den måten kan du lett forvandle en del av et åpent kontorlandskap til et stille møterom. Vi har stille rom som rommer alt fra én til fire personer. Møbler er også ofte inkludert i de stille rommene våre – for at de støydempende rommene skal bli så skreddersydde som mulig. Kjøpsguide stille rom kontor>>

Sortering:
Artikler per side:
31 artikler
The Cabin - Lydabsorberende rom
MANGE VALG
-11%
1 2 3 4 5
Götessons
fra 129 980 nok Rek. pris: 146 500 nok
The Hut med frontskjermer og dør- Lydabsorberende rom
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
67 710 nok Rek. pris: 78 770 nok
The Hut Sofa - Lydabsorberende møbler
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
35 880 nok Rek. pris: 41 740 nok
Sofa Silent Group - Lydabsorberende møbler
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
65 980 nok Rek. pris: 76 760 nok
The Hut med frontskjermer- Lydabsorberende rom
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
50 210 nok Rek. pris: 58 420 nok
The Hut - Lydabsorberende rom
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
34 420 nok Rek. pris: 40 040 nok
Half a Hut med frontskjermer og dør- Lydabsorberende rom
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
52 270 nok Rek. pris: 60 800 nok
Half a Hut med frontskjermer og kabelkanal - Lydabsorberende rom
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
33 570 nok Rek. pris: 39 050 nok
Half a Hut - Lydabsorberende rom
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
27 920 nok Rek. pris: 32 480 nok
Half a Hut Sofa - Lydabsorberende møbler
MANGE VALG
-14%
1 2 3 4 5
Götessons
13 950 nok Rek. pris: 16 230 nok
Backrest, 2 størrelser
MANGE VALG
-14%
Götessons
fra 2 290 nok Rek. pris: 2 660 nok
31 artikler

Stille rom kontor

Åpne kontorlandskap kan ofte ikke møte behovet for en tilstrekkelig privat atmosfære. Tilgang til stille møterom er viktig i mange bedrifter, og derfor kan vi tilby en unik løsning. Stille rom er et lydisolert rom som kan plasseres i eksisterende arealer. På den måten kan du lett forvandle en del av et åpent kontorlandskap til et stille møterom. Vi har stille rom som rommer alt fra én til fire personer. Møbler er også ofte inkludert i de stille rommene våre – for at de støydempende rommene skal bli så skreddersydde som mulig.

Kjøpsguide – Stille rom kontor

Alle ønsker seg nok et stille og støydempet møterom. De fleste har vel vært med på å holde en presentasjon eller delta på et møte hvor lyd og andre irritasjonsmomenter forstyrret mye. Lyddempende rom er derfor en god løsning hvis du vil bruke tiden effektivt. Stille møterom på arbeidsplassen din legger til rette for både bedre møter og et mer behagelig arbeidsmiljø. KUBO-møterommene våre leveres med mange kvalitetsfunksjoner, som mekanisk ventilasjon og stemningsfull belysning.

Hvor kan jeg plassere et stille rom?

Når man planlegger å plassere et stille rom i et åpent kontorlandskap, er det lurt å ta hensyn til både rommets dimensjoner og plassen rundt. Det kan være en god idé å plassere det stille rommet frittstående hvis man vil skape en kreativ og nyttig romslighet. For i motsetning til hva man først kan tro, kan et «rom-i-rommet» tilføre følelsen av mer overflate som kan brukes. De kvadratiske rommene våre er pene både på innsiden og på utsiden. Med et stille rom i det åpne landskapet ditt får du dermed ikke bare et ekstra rom – det stille rommets ytre vegger skaper også nye muligheter. Kanskje du kan plassere en lenestol eller et ekstra skrivebord mot rommets bakre vegg?

Rommets funksjon

Stille rom kan fylle mange forskjellige funksjoner, akkurat som andre rom. Hvis rommet skal romme fysiske møter med flere personer, kan det være en god idé å velge en av de større modellene våre, med skreddersydd bord og behagelige stoler som hører til. Det kan også være lurt å tenke på at bedriften ofte tjener på å kjøpe stille rom, hvis man ellers må bruke penger på å leie ekstra lokaler. Muligheten til å holde møter på kort varsel er selvfølgelig også en økonomisk fordel.

Valg av størrelse

De stille rommene våre har plass til alt fra én til fire personer. Hvis du først og fremst trenger et stille møterom til avstandsmøter, kan det fungere godt med et rom som er tiltenkt én person. Når det gjelder de større lydisolerte rommene våre, kan du velge rom for to eller fire personer. Men hvis du ønsker et stille møterom for to, kan det fortsatt være en god idé å vurdere å velge et rom med kapasitet til fire personer. Man vet aldri om behovet for et større møterom øker med tiden.

Valg av møbler

Når du skal velge møbler til det stille rommet ditt, bør du tenke over om du foretrekker smarte ståmøbler eller i stedet ønsker et rom med sittemøbler rundt et lavere bord. Uansett hvilket av alternativene du velger, har du alltid godt med plass for ting som datamaskiner og tilbehør.

Valg av farger og materialer

Du kan velge farge på både innsiden og utsiden på alle modellene våre. Det lydabsorberende skummet på utsiden av rommet kommer i en stilren og variert fargepalett, mens innsiden tilbyr enda flere valgmuligheter. Du kan også påvirke stilen på rommet gjennom å velge om du vil ha både forsiden og baksiden til rommet i glass. Det tempererte glasset er selvfølgelig både trygt og luksuriøst!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans