For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Kafémøbler / Kafésofaer

Kafésofaer

Vi tilbyr et bredt sortiment av kafésofaer. Mange av våre sofaer kan skreddersys i helt valgfri størrelse. Det finnes mange ulike stoff, kunstskinn og skinn å velge mellom. Finner du ikke det du ser etter, kontakt oss, så kan vi hjelpe deg. Kjøpsguide kafésofa>

Sortering:
Artikler per side:
29 artikler
Restaurantsofa Stockholm
AZ Design
fra 3 137,50 nok 5 762,50 nok
Flere varianter
Hjørnesofa Stockholm med ben
Flere varianter
AZ Design
3 537,50 nok 5 762,50 nok
Restaurantsofa Malmö
AZ Design
fra 5 087,50 nok 8 825 nok
Flere varianter
Restaurantsofa Linköping
AZ Design
fra 5 462,50 nok 9 487,50 nok
Flere varianter
Restaurantsofa Tylösand
AZ Design
fra 5 987,50 nok 10 400 nok
Flere varianter
Sofa S-6653/L
Fameg
fra 7 437,50 nok 11 237,50 nok
Sofa S-1102/1
Fameg
fra 7 337,50 nok 11 087,50 nok
Sofa S-6653/16
Fameg
fra 7 437,50 nok 11 237,50 nok
29 artikler

 

 

Kjøpsguide Kafésofaer

Bedrifter som arbeider med mennesker, vet hvor viktig det er å kunne tilby komfort. Uansett om det dreier seg om en kafé, en restaurant eller et konferanseanlegg, vil kunden sannsynligvis ville slå seg komfortabelt ned for samtaler eller for å nyte en kopp kaffe. Akkurat som hver kafé er unik, må møblene velges med omsorg og ut fra individuelle forutsetninger – og når det kommer til kafésofaer, er det en rekke detaljer man bør se over. I denne kjøpsguiden gir vi deg generelle tips før kjøpet for å forenkle letingen.

Kafésofaer

Størrelse, form og plass

Sofaer varierer i størrelse og form – akkurat som kafeer. Naturligvis bør valget av sofaer baseres på beregnet antall kunder som kommer, men det finnes også enkelte tommelfingerregler som kan være lure å tenke på. I større lokaler er valgmulighetene flere, men generelt anbefales at veggene utnyttes for å skape maksimalt med sitteplasser, uansett lokalets areal. Se derfor etter sofaer som er enkle å plassere langs veggene i lokalet. En modulsofa er et utmerket alternativ uten armlener, og derfor kan den enkelt settes sammen og spare plass.

Kafeer med større plass kan med fordel kombinere smarte løsninger med ønsket design. Modulsofaer langs veggene, alternativt plassert i båser, kan for eksempel kompletteres med en loungesofa eller hjørnesofa for å skape avslappende oaser. Et slikt design skaper valgmuligheter og hever stemningen for ulike kafégjester med ulike behov.

For mindre lokaler fungerer naturligvis også modulsofaer, men det er vanligere å benytte hjørnesofaer og loungesofaer. Er plassen begrenset, kan det være smart å se etter sofaer med komfort og tiltalende design. Kafésofaer med behagelige ryggstø og armlener i kombinasjon med lenestoler skaper ofte en personlig stuefølelse. I stedet for å se på mindre plass i lokalet som en begrensning, bør du se potensialet i å skape en koselig atmosfære gjennom valg av sofaer og øvrige møbler.

Bortsett fra sofamodellen bør du tenke på høyden, slik at den blir ergonomisk i forhold til kafébordet foran. Finner du en sofa du liker, kan du selvfølgelig tilpasse bordet etter sofaen i stedet for omvendt.

Materiale og trekk

Ettersom det er viktig at møblene tåler slitasje samtidig som de er estetisk tiltalende, gjelder det å velge riktig materiale fra begynnelsen. Det man må ta hensyn til, er både kafésofaens stoff og stammen.

Når det gjelder sitteunderlag, finnes mange varianter å velge mellom. Generelt står bedrifter foran et valg mellom skinn og stoff, og begge har sine fordeler og ulemper. For sett i materialet skinn pleier kunstskinn å være både robust og prisgunstig – og ofte merkes ikke forskjellen på ekte og uekte skinn. De er enkle å holde rene, siden materialet er behandlet og kan rengjøres med en våt klut eller rengjøringsmiddel. En av de viktigste grunnene til å velge kunstskinn fremfor andre materialer, er at det tåler risper og friksjon i svært stor grad.

Stoffmateriale er, til forskjell fra kunstskinn, mindre robust og har en tendens til å måtte byttes ut tidligere. Derimot er for eksempel fløyelsstoff behandlet for å tåle slitasje i høyere grad. Fordelene med stoffmateriale er at det gjerne gir en mykere sittekomfort og er billigere. Derimot kreves ofte tekstilimpregnering, siden rengjøring er betydelig vanskeligere dersom materialet har blitt skittent eller flekkete. Du kan velge en mørkere farge på stoffet for at for eksempel kaffeflekker ikke skal bli like tydelige.

En vanlig vurdering er om kafésofaene bør ha ben eller sokkel. Generelt er det en smakssak og påvirker ikke stabiliteten til møblene. Derimot er det betydelig enklere å støvsuge og moppe med sofaer uten sokkel. Når alt kommer til alt, er det et spørsmål om stil og dine praktiske krav.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter