For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Utemøbler / Bordplater

Bordplater

Vi tilbyr mange ulike typer bordplater for utemiljøer på restauranter og kafeer. Du kan velge mellom ulike typer materialer og design på det komplette utebordet ditt. Det er viktig å tenke på at møbler som er for utendørsmiljøer, må tilfredsstille ekstra høye krav når det gjelder slitasje fra vær og vind. Som kunde har du også mulighet til å kombinere ditt unike utebord med valgfritt bordunderstell samt bordplate. Kjøp ditt bord her i dag med prisgaranti og rentefri avbetaling. 

Bordplate Carrara marmor
Design Studio
fra 2 687,50 nok 3 450 nok
Flere varianter
Bordplate Werzalit
Lagervare
Bordplate kompakt laminat
Corbetta
fra 1 712,50 nok 2 587,50 nok
 • Impero
 • Nuvolento
 • Statuario
Flere varianter
Bordplate Sevelit
Lagervare
Design Studio
fra 687,50 nok 825 nok
 • Concrete
 • Dark Granite
 • Ferro Metall
 • Granite
 • Vintage Pine
Flere varianter
Bordplate kompakt laminat
Lagervare
StableTable
fra 1 512,50 nok 1 700 nok
Flere varianter
204 varianter
Bordplate Bistro exclusive
SM France
fra 2 512,50 nok 3 337,50 nok
Flere varianter
40 varianter
Bordplate, stein
Lagervare
Xirbi
fra 1 012,50 nok 1 225 nok
 • Svart
 • Hvit
Flere varianter
Bordplate Talance, laminat
Lagervare
Brafab
fra 2 212,50 nok 2 675 nok
 • b.Terazzo
 • grå tre
 • mørk stein
 • natur tre
Flere varianter
Bordplate Talance, steinkompositt
Lagervare
Brafab
fra 2 562,50 nok 3 100 nok
 • betong
 • marmor
Flere varianter
Bordplate rustfri
Lagervare
S Contract
fra 637,50 nok 877,50 nok
Flere varianter
Bordplate Bistro
SM France
fra 2 500 nok 2 800 nok
Flere varianter
Bordsplate Topalit, messingkant
Lagervare
Design Studio
fra 2 725 nok 3 312,50 nok
Flere varianter
13 artikler

Hvilken bordplater vil mann bruke utendørs? Når sommeren nærmer seg , blir vi minnet om at utemøbler er en viktig investering. Men å takle alle årstider, fra hamrende regn til hylende vind og glitrende sol, de må være laget av de riktige materialene. Det er en avgjørende faktor for moderne utemøbler .

Det er mange gode materialer å velge mellom, men best valget avhenger av din livsstil og plassering. For å gjøre den beste investeringen er det viktig å veie fordeler og ulemper med de forskjellige materialene som er tilgjengelige til bordplater for utendørs bruk.

Hvilket materiale bør brukes på utendørs bordplater ?

Kunstrotting og glass

Kunstig gress er et utmerket materiale for moderne utendørsmøbler takket være lave vedlikeholds krav, lette vekt og ekstreme holdbare egenskaper i all slags vær. Til forskjell fra naturlig rotting som falmer når eksponert til sollys og mesteparten av tiden benyttes innendørs, er kunstrotting konstruert å tåle vanskelig utendørs forhold. Og det er glasset veldig lett å rengjøre, men skjør til riper. Møbler i rotting er egnet for utendørs bruk.

Aluminium

Aluminium er mye allsidig materiale som kan formes og utformes på mange måter diverse måte. Takket være dens lette vekt og holdbarhet er et populært alternativ for utemøbler. Møbler i aluminium er veldig lett å ta vare på fordi de ikke gjør det ruster når eksponert for fuktig luft. I tillegg de sprekker ikke eller tørker ut som trøbler Ofte gjøre når eksponert for solen. Den eneste anledningen når aluminiums møbler ikke er best. Valget er på steder med mye hard vinder.

Stål

Stål er det sterkeste materialet, men det er det også tungt og dyrere enn andre metaller. Stålmöbler er ikke så lett å flytte rundt fordi de er tunge og blir mer stasjonære mot vinden. Til utendørsmøbler er det beste alternativet galvanisert eller rustfritt stål fordi lys i vanlig stål ruster og korroderer når eksponert til ytre elementer.

Galvanisering er en prosess hvor et sinkbelegg legges på stålplatene å beskytte metallet fra korrosjon og hjelpe den motstå vanneksponering, mens rustfritt stål er motstandsdyktig mot rust og kan bli utsatt til og med saltvann takket være tilsetning av krom i smeltet stål.

Dette gjøre rustfritt stål til det beste alternativet for utemøbler i marine miljøer. Men merk at utemøbler i stål, både galvaniserte og rustfrie, kan korrodere ved eksponering for klor, så er det viktig å beskytte dem ved å bruke en sterk pulverlakkering ved plassering av møblene nær bassenget.

Laminat

Laminert bordplater er laget av flere lag med materiale som presses og varmes sammen. Dette materialet inkluderer papir eller stoff som er impregnert med harpiks. Overflaten deretter dekket med et tynt lag hardplast for å beskytte mot skade. Disse bordplater finnes i mange diverse farger og mønstre og er ofte et rimelig og bærekraftig alternativ for kjøkkenbenker og andre overflater i bruk daglig.

Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter