For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Bevaring / Hyller

Hyller

Pynt med fine hyller for å få ting vekk fra gulvet og bordet. Med de rette hyllene vil jobben være ryddig, og med stil! Vi har hyller som er designet for din arbeidsplass. De har styrken og formen som kreves for at du skal få stilig og trygg oppbevaring. Vær også oppmerksom på at vi kan hjelpe deg med kombinasjoner som lar deg få hyller med skuffer og skap. Vi kan også hjelpe deg med oppbevaring med dører for god estetikk og best mulig bruk i alle rom! Kjøpe guide hyller >>

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
Milano bokhylle
Lagervare
Design Studio
fra 4 275 nok 5 187,50 nok
  • Hvit
  • Lys eik
  • Lysegrå
  • Svart
  • Valnøtt
Dokumentrom skap, 8 varianter
Lagervare
3 artikler

Velg de riktige hyllene til arbeidsplassen din

Det er ikke en dårlig idé å tenke to ganger om å dekorere en arbeidsplass. Du vurderer et vanlig skrivebord eller høydejusterbart skrivebord, og du kan prøve kontorstol etter kontorstol for å finne den rette.

Når det gjelder kontoroppbevaring, bør du være like gjennomtenkt og velge møbler som gir god støtte. For å velge de riktige hyllene til din arbeidsplass er det viktig at du tenker litt på hvordan de skal brukes.

Hyller er viktige for:

  • God lagring av permer og filer.
  • Enkel tilgang til bøker og referanser.
  • Fint sted for dekorasjoner.
  • Sortering og ryddighet.
  • Felles lagring som er synlig.

Hyller er nødvendig på alle arbeidsplasser, og mange ganger kan det være behov for flere hyllesystemer i samme rom. Dette avhenger litt av hvordan det ser ut med lagring og hva som må være synlig i nærheten av arbeidsplassen.

Dette er ikke å si at du bare bruker hyller rett ved siden av arbeidsplasser. Hyllens funksjon er så fleksibel og det er en viktig ingrediens på lager der det skal være enkelt å få oversikt over hva som er på plass.

Kombinasjoner med bokser som innlegg

En klassisk hylle har hyller som går horisontalt i flere etasjer. Høyden mellom de ulike hyllene er viktig for hva som passer. Det er vanlig med standard dimensjoner slik at du for eksempel kan sette permer på hyllen.

Noen ganger kan det være smart å legge skuffer på hyllen. Det er skuffer som er spesialdesignet for å passe på de forskjellige planene på hyllen. Dette gir fleksibel lagring. Hvis det ikke er plass til skuffer under skrivebordet eller langs veggen, kan du få skuffene direkte på en hylle.

Skuffer er viktige for ting som kan være litt mindre, og som kan bidra til en rotete følelse hvis de er åpne i hyller. I tillegg vil det være lettere å holde det rent og fint på hyllene når det ikke er saks, penner og andre ting på dem.

Hyller som brukes i fellesskap kan ha noen markeringer på skuffer som er satt inn slik at alle kan finne kontorrekvisita og andre ting som er i dem. Dette er valgfritt. Mange ganger ser det finere ut hvis du lar bli denne typen merking. Dette avhenger litt av arbeidsplassen og hvordan hyllen brukes.

I en bod anbefales det å bruke skuffer som kan settes inn i hyllen. Dette gir flere muligheter for god oppbevaring av ulike typer kontorrekvisita og andre ting.

En hylle som holder mål

Hyller må måle seg og tåle vekten som legges på dem. Dette betyr at du må vurdere hvordan hyllen skal brukes før du kjøper den. Det er stor forskjell på et leksikon og vanlige permer. Selv om permene er fylt med dokumenter, vil de ikke veie som klassiske oppslagsverk.

Så finn ut hvilken vekt en hylle muligens kan håndtere hvis du vet at du skal laste tunge ting på den. Selv om hyllen kan håndtere vekten, vil du ikke at den skal bøye seg og begynne å anta en bananform. Du kan alltid spørre oss om råd hvis du trenger hyller for litt tyngre oppbevaring.

Hyllen skal selvfølgelig også tåle slitasjen den vil bli utsatt for. Her kan det være lurt å velge modeller som er overflatebehandlet for å fortsette å se fine ut og ikke ripe så lett. Hvor holdbar en hylle må være, avhenger av hvor den skal stå og hvordan den skal brukes. Med mange brukere krever det litt mer av styrken og utformingen av hyllen.

Hva kan passe på kontoret?

For å dekorere riktig med hyller på kontoret, er det viktig å vurdere hva som kan passe. Dels får man se på gulvplassen og dels på hvordan hyllen passer inn med andre møbler. Mange liker å ha hyller rett bak en arbeidsplass.

Det kan føles behagelig å kunne rulle stolen tilbake for å få tilgang til informasjon som er på hyllen. Men det er viktig at det er nok plass mellom skrivebordet og hyllen. Hvis ikke, blir det kanskje bedre med en vegghengt hylle som ikke tar opp plass på gulvet.

I tillegg kan det være smarte hyller som kan integreres med bordet. Dette fungerer spesielt godt på hjørnebord som er litt større og ofte har en tom plass mot hjørnet. Se på muligheter når det gjelder plass i rommet for å velge riktig type hyller.

Hylle med design du liker

Det er vanlig å fokusere på det praktiske. Hvor mange hyller er det på hyllen, og har det plass til permer og annet kontorrekvisita? Vi må imidlertid ikke glemme viktigheten av å velge hyller med design du liker.

Dette er møbler som tar opp mye plass og merkes i rommet. Da er det viktig at de har et design som er pent å se på. Ikke bare for deg selv når du jobber. Hvis gjester og potensielle kunder kommer på besøk, er det ikke dårlig at det ser bra ut på rommet.

Dette er også en grunn til å tenke litt på hvordan hyllene passer inn med andre møbler. Velg farger og materialer som passer til skrivebordet og andre møbler som er tilgjengelige i rommet. Dette gjør at hyllen glir fint inn.

Design som du liker kan bety at hyllen har visse egenskaper som er unike. Dette er personlig og derfor bør du velge litt med hjertet også. Det er viktig å like kontorinteriøret. Både den du har på hjemmekontoret og den du deler med andre ansatte på et delt kontor.

Hvit farge kan føles klassisk og anbefales ofte, men tør å se på andre løsninger og tenke kreativt. Noen ganger kan en uvanlig farge være akkurat det som trengs for at rommet skal bli levende og arbeidet på kontoret føles kreativt og inspirerende.

Plasser hyller med god planlegging

Hyller kan plasseres direkte mot vegger eller fungere som vegger. En hylle er ikke en skjermvegg som fungerer som lydabsorbenter, men den kan likevel brukes til for eksempel å blokkere gjennomsiktighet. For å gjøre dette er det imidlertid viktig å planlegge på riktig måte.

Jo, du kan sette opp en rad med hyller for å lage en vegg mellom to forskjellige flater. Noen ganger kan det fungere å gjøre dette med doble hyller. Det vil si at det er hylle på begge sider. Dette kan fungere når det er rikelig med gulvplass og du må finne en smart løsning for å dele opp rommet.

Når det gjelder delte arbeidsplasser, er det også viktig å tenke på hvor mye plass man trenger i hyllene. Hvor mange vil dele en hylle og hva vil de legge der? Det kan være lurt å sørge for at det er en større hylle for 1-3 ansatte. Kanskje mer.

Dette avhenger litt av virksomheten du gjør. Når det er mye papirarbeid, skapes et større behov for hylleplass til permer og regnskap. Ta gjerne dette opp med oss, så kan vi se på smarte løsninger for hyller til din arbeidsplass!


Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter