Bisnode
 
(0)

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Stoltrekk

Stoltrekk

Stoltrekk er en enkel måte å variere innredningen din på. Vi tilbyr en rekke ulike modeller stoltrekk. Kjøpsguide stoltrekk >>

Sortering:
Artikler per side:
5 artikler
Stoltrekk til Ark
Design Studio
fra 230 nok 336,25 nok
Stoltrekk til Class
Design Studio
fra 230 nok 336,25 nok
Stoltrekk til Nice
Design Studio
fra 230 nok 336,25 nok
Stoltrekk til RX002
Design Studio
fra 230 nok 336,25 nok
Stoltrekk til Smart
Design Studio
fra 230 nok 336,25 nok
5 artikler

 

 

Kjøpsguide stoltrekk

En enkel måte å variere stolene dine på er å satse på stoltrekk. Et stoltrekk kan gjøre mye for en ellers enkel stol. Nedfellbare stoler som klappstoler og bankettstoler er ofte enkle i utformingen og tar heller ikke særlig stor plass. Derfor passer de bra når du skal kjøpe inn mange stoler til for eksempel en kafé eller konferanse. For å skape et mer trivelig og hjemmekoselig inntrykk kan du satse på å kjøpe stoltrekk til dem. På den måten kler du stolen med stoff som matcher øvrige møbler og innredningsdetaljer i lokalet. Med stoltrekk kan du dessuten variere innredningen din ut fra event, årstider eller høytider.

Å tenke på når du skal kjøpe nye stoltrekkStoltrekk

Størrelse

Størrelsen er naturligvis et av de viktigste aspektene å tenke på når du kjøper stoltrekk til bankettstol. For små eller for store trekk gir lett en slurvete følelse. Om du ikke allerede har kjøpt stol, sjekk målene nøye, og om du allerede har stolen, må du måle først og bestille ut fra målene. Mange trekk er dessuten tilpasset en spesifikk stolmodell, noe som kan gjøre det litt enklere for deg å kjøpe både stol og trekk i ett.

Farge og form

Undervurder aldri betydningen av farge og form når du kjøper nye møbler og annet tilbehør til lokalet. Tenk gjennom hvilken type virksomhet eller evenement du skal kjøpe stoltrekket til, og hva som ville passe inn der. Hvitt, grått og beige er nøytrale farger som passer i de fleste sammenhenger, men en litt lysere pastellfarge kan også fungere bra. Formen ser for det meste like ut når du velger et stoltrekk til bankettstol eller en nedfellbar stol, men det kan hende at enkelte modeller er mer avrundet nederst, og enkelte er mer bøyd enn andre.

Materiale og rengjøring

Sats på et mykt og matt materiale på trekket. Ulike typer bomull og lin pleier for eksempel å skape et fint inntrykk og en komfortabel stol. Når du velger materiale, er det også lurt å tenke på hvor enkelt det er å rengjøre materialet, spesielt hvis det dreier seg om en kafé eller en restaurant der mennesker kommer for å spise. Kan det vaskes i vaskemaskin, eller må det renses? Er materialet enkelt å tørke av?

Kjøp et sett eller match selv

Du kan også velge å kjøpe et ferdig sett med stoler, trekk og en praktisk vogn. Da er stoltrekkene allerede tilpasset til den stolmodellen.

Om du heller kjøper trekkene separat, bør du tenke på at de ofte er skreddersydd til en bestemt type stol, der de kan være alt fra rette i modellen til å ha innsydde bretter i fallet. Du kan selvsagt benytte trekkene på andre stoler også, men sjekk målene nøye, og om det er en stol med videre ben, bør du velge et trekk med innsydde bretter så ikke trekket blir for langt. Du er selvsagt velkommen til å kontakte kundetjenesten på AZ Design for å be om råd eller anbefalinger før du bestiller stoltrekkene dine.

Bruksområder

Stoltrekk er perfekt for deg som vil få maksimalt ut av stolene dine, og som vil kunne endre innredningsstilen. Populære event der man gjerne benytter stoltrekk, er middager, bryllup eller andre tilstelninger. Stoltrekk er perfekt tilbehør for deg som har et festlokale, eller om du har et konferanselokale og vil kunne tilby andre event uten å måtte kjøpe inn andre slags stoler.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans