For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Servering / Glass

Glass

Oppdag vårt brede utvalg av restaurantglass som du enkelt og raskt kan bestille online. Her finner du glass av høyeste kvalitet i stilig design til alle anledninger. Du kan bestille vakre vinglass til middagen eller champagneglass til å skåle med samt vanlige drikkeglass, shotglass, whiskyglass og ølglass. Glassene fås i forskjellige fasonger og størrelser. Selvfølgelig finner du også karafler og mugger her. Velkommen til å bli inspirert av vakre glass til restaurant, kafé eller spisesal på www.azdesign.no! Kjøpsguide restaurantglass >>

Grappaglas 8 cl, Riserva
Lagervare
Shotglass 7 cl, Hot shot
Lagervare
Vinglass Sublym 45 cl, Krysta glass
Lagervare
Snapsglass Fiore, 5,5 cl
Lagervare
Karaffel Ypsilon, 1 l
Lagervare
Vannglass 27 cl Primary
Lagervare
Irish coffee glass 24 cl
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 113,75 nok 172,50 nok
Shotglass Island, 6 cl
Lagervare
Espressofat Voluto, dia 12 cm, glass
Lagervare
Glass 50 cl Bodega, kan stables
Lagervare
Vinglass Diamond, 30 cl
Lagervare
Champagneglass Inalto Uno, 28 cl
Lagervare
Vannglass 35 cl Inalto Uno
Lagervare
Glasskål 38 cl, glass
Lagervare
Glass 20 cl Bodega, stables
Lagervare
Skål Ø9 cm, kan stables
Lagervare
Vinglass Elegance, 31 cl
Lagervare
Skål Ø29 cm, kan stables
Lagervare
Champagneglass Brio, 16 cl
Lagervare
Vinprovarglass Viticole, 21,5 cl
Lagervare
Vinprovarglass Viticole, 31 cl
Lagervare
Vannglass 45 cl Inalto Uno.
Lagervare
Sherryglas 6,5 cl, Eleganse
Lagervare
Vinglass Inalto Uno, 47 cl
Lagervare
Skål Ø12 cm, kan stables
Lagervare
Skål Ø14 cm, kan stables.
Lagervare
Sherryglas 12 cl, Eleganse
Lagervare
Glasskål Ø22 cm, Chef
Lagervare
Karaffel Cascade, 0,5 l
Lagervare
Vinglass Inalto Uno 38 cl
Lagervare
Glasskål Ø9 cm, Chef
Lagervare
Ølsmakeglass Sublime, 35 cl
Lagervare
Serveringskrukke 240 ml, glass
Lagervare
Svängare 16 cl.
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 67,50 nok 102,50 nok
Gløggkrus 10 cl, glass
Lagervare
Vinglass Tulipe, 25 cl, Krysta glass
Lagervare
Skål Ø23 cm, kan stables
Lagervare
Ølglass Cervoise, 50 cl
Lagervare
Champagneglass Sublym, 21 cl
Lagervare
Vannglass 36 cl Primary
Lagervare
Ølglass Cervoise, 38 cl
Lagervare
Serveringskrukke 450 ml, glass
Lagervare
Whiskyglass Diony, 32 cl
Lagervare
206 artikler

 

Kjøpsguide – Restaurantglass

Restaurantglass utgjør, sammen med tallerkener og bestikk, selve grunnlaget for hvordan borddekkingen skal se ut i restauranten. Her finner du enkelt glass til restaurant i design som passer akkurat din virksomhet. Glassene våre er av god kvalitet, og de er laget for å kunne brukes daglig. Bestill forskjellige typer glass til spisesal og restaurant, slik som bar- og champagneglass, pene drikkeglass, whiskyglass og glass til varme drikker. Ja, her finner du det meste du kan tenke deg. Trenger du mange glass av samme type? Da får du vår gunstige mengderabatt!

Pene restaurantglass til alle anledninger

Når gjestene kommer til en restaurant, vil de som kjent ha en hyggelig opplevelse på alle måter. Dette innebærer jo mer enn bare maten. Hvordan innredningen ser ut, og hvordan bordene er dekket, er også utrolig viktig for helhetsinntrykket. Det samme gjelder lydnivået i lokalet samt hvilken musikk som spilles. For å skape en innbydende atmosfære er borddekkingen alfa og omega. Legg gjerne litt ekstra tid i detaljene, slik at gjesten føler seg godt tatt vare på. Dette gjør du enkelt med pene restaurantglass, bestikk og vakkert porselen. Her finner du mange forskjellige restaurantglass, blant annet enkle drikkeglass og klassiske vinglass. Vi har også samlet glass for spesielle drikker, som glass med håndtak til varme drikker, stilige krystallglass til whisky, shotglass og mye mer.

Velg en stil på restaurantglass som passer til borddekkingen

Når man skal kjøpe inn restaurantglass, er det flere ting å tenke på, blant annet funksjon, stil og bruksområde. Glass i restauranter brukes flere ganger om dagen og vaskes dermed frekvent og fortløpende. Med andre ord må glassene være ekstremt holdbare og samtidig motstandsdyktige mot riper og slitasje. I vårt sortiment av restaurantglass finner du enkelt pene vin- og ølglass av høy kvalitet. Du kan bestille vanlige drikkeglass i flere fasonger, mens vinglass og ølglass har en spesiell form for å forbedre smaks- og luktopplevelsen. Hvis du kun leter etter nye vinglass til restauranten, kan du klikke deg inn på kategorien for nettopp vinglass. Her er det flere typer vinglass, blant annet glass til vinprøving samt vinglass i forskjellige størrelser og former. Forskjellige viner skal helst drikkes fra forskjellige typer vinglass, slik at duft og smak fremtrer på en optimal måte.

Restaurantglass av høy kvalitet

I tillegg til selve utseendet på glassene er naturligvis kvaliteten på restaurantglass utrolig viktig. I en restaurant brukes glassene betydelig mye mer enn i hjemmet. Dette innebærer at glassene skal brukes og vaskes kontinuerlig flere ganger om dagen. Produktene våre er av høy kvalitet, og de er slitesterke og motstandsdyktige mot riper. I vårt sortiment av drikkeglass finner du også et stort utvalg av former og størrelser. Her kan du blant annet bestille drikkeglass som kan stables, noe som gjør håndtering og oppbevaring lettere. Vil du at glassene skal matche hverandre? Vi tilbyr alt fra drikkeglass og ølglass til snapsglass, vinglass og glass til varme drikker i samme design. Alt for å gi borddekkingen en helhetlig stil.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter