For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Sofaer / Modulsofaer

Modulsofaer

Vi har mange ulike typer modulsofaer å tilby til din restaurant, kafé eller konferanse- og hotellmiljø. Nedenfor kan du se et lite utvalg av sofaer som vi har å tilby. Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg med å finne en optimal modulsofa. Naturligvis kan vi hjelpe deg med møbleringsforslag for restaurantinnredningen. Det er mye å ta hensyn til når det gjelder møblering, og vi har lang erfaring og ekspertise innen interiør. Kjøp din modulsofa her i dag med prisgaranti og rentefri avbetaling. Kjøpsguide modulsofa >> 

Sortering:
Artikler per side:
57 artikler
Restaurantsofa Stockholm
AZ Design
fra 3 137,50 nok 5 762,50 nok
Flere varianter
Hjørnesofa Stockholm med ben
Flere varianter
AZ Design
3 537,50 nok 5 762,50 nok
Hjørnesofa Stockholm med ben
Flere varianter
AZ Design
3 537,50 nok 5 762,50 nok
Restaurantsofa Malmö
AZ Design
fra 5 087,50 nok 8 825 nok
Flere varianter
Restaurantsofa Linköping
AZ Design
fra 5 462,50 nok 9 487,50 nok
Flere varianter
Restaurantsofa Tylösand
AZ Design
fra 5 987,50 nok 10 400 nok
Flere varianter
Restaurant sofa, glidebryter
AZ Design
6 950 nok 9 050 nok
Flere varianter
Rund sittepuff diameter 200 cm
AZ Design
fra 31 600 nok 54 862,50 nok
57 artikler

 

 

Kjøpsguide modulsofaer

Modulsofaen er et møbel som passer bra i de fleste offentlige rom. Modulsofaen utgjør ofte grunnstammen i mange venterom, hoteller, kafeer, barer og ikke minst restauranter. Den er populær ettersom den kan tilby mange sitteplasser, og den er enkel å kombinere. Riktig møblering av modulsofaer kan løfte innredningen i restauranten eller kafeen din slik at gjestene vil komme tilbake. Les videre for å få se hva du bør vite hvis du har tanker om å gå til innkjøp av modulsofaer. Modulsofaer er funksjonelle møbler som også gir et stilrent og enkelt estetisk inntrykk. De er praktiske ettersom de kan kombineres med hverandre, og du kan få alt fra en hjørnesofa til små intime båser. Hvis du har et mindre lokale, anbefaler vi deg å plassere dem langs veggene og komplettere med stoler for å utnytte overflaten bedre, og for at ikke lokalet skal gi et trangt inntrykk. Har du derimot et stort lokale, kan du med fordel velge å møblere bare med modulsofaer i grupper.

 

Modulsofaer å tilby til din restaurant, kafé eller konferanse- og hotellmiljø

Å tenke på når du skal kjøpe en modulsofa til restaurant

Lokalets utseende og utforming

Det første du bør tenke på før du innreder en restaurant, er hvordan lokalet ser ut, hvor stort det er, og hvor mange personer du regner med skal kunne oppholde seg i det. Modulsofaer passer i de fleste lokaler, men tar litt større plass enn bord og stoler. Ettersom du kan finne dem i ulike størrelser, bør du kunne finne en modell som passer. Til mindre lokaler kan vi blant annet tilby små nette modeller.

Praktiske aspekter ved modulsofaer

Modulsofaer er praktiske på flere ulike måter. I en modulsofa er det ofte plass til flere mennesker, noe som gjør at de passer godt i venterom, og dessuten er de komfortable med det solide ryggstøet. Materialene er ofte i kunstskinn eller skinn, som er materialer som er enkle å rengjøre for flekker. Om du i stedet velger en sofa i stoff, må du være forberedt på at flekker kan være vanskeligere å få bort raskt. Husk at modulsofaer er vanskeligere å flytte på om det trengs, for eksempel for å skape mer plass eller ved en ommøblering.

Estetiske aspekter ved modulsofaer

Med en modulsofa skaper du en stilren og klassisk atmosfære i restauranten. Mange av dem går i enkle fargenyanser, som svart, brunt eller vinrød, men du kan også velge å kjøpe en sofa i en farge som skiller seg mer ut. Hvis du for eksempel satser på en klarere rød nyanse, skaper du en stemning som lett kan minne om amerikanske spisesteder, såkalte diners. Det viktigste er at du matcher en sofa med den øvrige innredningen, slik at den ikke bare blir et møbel som ser ut som det har blitt plassert der for å gi flere sitteplasser.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter