For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Resepsjonsdisker

Resepsjonsdisker

Er det ikke noe spesielt med førsteinntrykket? I mange tilfeller er resepsjonen det aller første en gjest møter, og derfor er det ekstra viktig at resepsjonsdisken representerer bedriften på best mulig måte. For at du skal lykkes med akkurat dette, tilbyr vi hos AZ Design resepsjonsbord av god kvalitet i mange ulike størrelser og farger. Med modulene våre kan du enkelt skape en unik resepsjonsdisk for alle slags kontorer og bedrifter. Vi tilbyr også en sjenerøs mengderabatt når du bestiller flere! Kjøpsguide resepsjonsdisker>>

Kjøpsguide – Resepsjonsdisker 

Når du skal velge en resepsjonsdisk til kontoret eller bedriften din, er det alltid smart å tenke over alt fra plassering og størrelse til farge og form. På grunn av resepsjonsdiskens sentrale funksjon i en bedrift, er det ekstra viktig å ha en nøye utvalgt disk. For at du skal kunne ta en så god beslutning som mulig, guider vi deg gjennom valget.

Plassering i rommet

For å kunne gjøre et så godt valg som mulig, er det en forutsetning å vite hvor i rommet resepsjonsdisken skal plasseres. Når du velger et sted til resepsjonsdisken din, kan det være lurt å tenke på hvordan rommet ser ut ellers. Kanskje kan et nærliggende vindu bidra til et innbydende lysinnslipp? Hvis det finnes dører som leder til private rom, kan disken med fordel plasseres foran disse, for på den måten å dele opp rommets offentlige og private funksjoner. Det kan også være lurt å tenke på å la det være godt med plass rundt disken på besøkssiden. Det er godt å slippe at det blir trangt hvis det for eksempel skulle danne seg kø foran disken.

Resepsjonsdiskens størrelse

Selvfølgelig bør størrelsen på resepsjonsdisken henge sammen med både bedriftens behov og plassen i rommet. Hvis du har mange besøkende, kan disken godt være litt større. Hvis det også skal være plass til flere mennesker bak disken, kan det være fint med en lang resepsjonsdisk i en buet form, som takket være utformingen også gir en romslighet bak disken. Slik ekstra plass pleier å bli satt pris på, og kan for eksempel brukes til hyller og oppbevaring av materiale. Heldigvis kommer resepsjonsbordene våre i fleksible modulmodeller som gjør det enkelt å tilpasse både formen og størrelsen. På denne måten kan du øke og redusere størrelsen på resepsjonsdisken din dersom bedriftens behov endrer seg.

Form på moduler 

Når du skal velge moduler til resepsjonsdisken din, er det lurt å tenke over om du ønsker arbeidsflater i varierende høyde. De prisgunstige modulene våre kan gjerne settes sammen til et resepsjonsbord i ulike nivåer, for å skape en spennende look og smarte funksjoner. Lavere seksjoner lar både besøkende og resepsjonister sitte ned, mens de høye modulene fungerer utmerket å stå ved. Resepsjonsdisker av litt høyere modell tilbyr også en god innsynsbeskyttelse til området bak disken. På www.azdesign.no finner du mengder med kvalitetsmoduler fra den Växjöbaserte bedriften Cumwex.

Valg av farge 

Alle resepsjonsdiskene våre leveres med en slitesterk laminatoverflate og muligheten til mange forskjellige fargevalg. Når du skal velge farge til resepsjonsdisken din, er det alltid en god idé å tenke på hvilken følelse du vil at gjestene dine skal få. Ønsker du en lys og tidløs opplevelse? Da passer det fint å satse på et resepsjonsbord i klassisk hvitt eller en fin trestil. Foretrekker du i stedet mørkere nyanser, finnes resepsjonsdiskene våre også i svart og med flere ulike nyanser av grått. En litt mørkere tone kan gi en fin kontrast til en ellers lys innredning. Hvis du har spørsmål om moduler eller fargevalg, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på AZ Design allerede i dag.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter