Lukk
Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030
Hjem / Restaurantmøbler / Sofaer / Hjørnesofaer

Hjørnesofaer

Hjørnesofa til restaurant / kafé

Er du ute etter en hjørnesofa for restauranten eller kaféinnredningen din, har du kommet til riktig sted. Vi har et bredt utvalg av sofaer. Det som ligger ute i nettbutikken, er bare et lite utvalg av alt vi har å tilby. Finner du ikke den hjørnesofaen du ser etter, kontakt vår kundeservice for best mulig hjelp på veien. Samtlige av våre hjørnesofaer tilfredsstiller ekstra høye krav når det gjelder slitasje og holdbarhet, noe som kreves i restaurant og kafémiljøer. Kjøp ditt sittemøbel her i dag av høy kvalitet til riktig pris!  Kjøpsguide hjørnesofaer >>

  Sortering:
  Artikler per side:
  18 artikler
  Hjørnesofa Stockholm med ben, valgfri farge på kunstskinn, 4,96 (308 x 188 cm)
  PRIS 2 090 NOK / METER
  -46%
  1 2 3 4 5
  AZ Design
  2 090 nok Rek. pris: 3 890 nok
  Restaurantsofa Malmö valgfri kunstskinn/tekstil/skinn, valgfri størrelse
  PRIS 3 280 NOK/METER
  -32%
  1 2 3 4 5
  AZ Design
  3 280 nok Rek. pris: 4 790 nok
  Sofa Oslo i tekstil/kunstskinn/skinn med bein, valgfri størrelse
  PRIS 3 280 NOK/METER
  -32%
  1 2 3 4 5
  AZ Design
  3 280 nok Rek. pris: 4 790 nok
  Sofa Malmö i tekstil/kunstskinn/skinn med sokkel, valgfri størrelse
  PRIS 3 280 NOK/METER
  -32%
  1 2 3 4 5
  AZ Design
  3 280 nok Rek. pris: 4 790 nok
  Sofa Enköping i kunstskinn/tekstil, valgfri størrelse
  PRIS 3300 NOK/METER
  -36%
  1 2 3 4 5
  AZ Design
  3 300 nok Rek. pris: 5 150 nok
  Sofa Luleå med knapper valgfri tekstil/kunstskinn/skinn, valgfri størrelse
  PRIS 3300 NOK/METER
  -36%
  1 2 3 4 5
  AZ Design
  3 300 nok Rek. pris: 5 150 nok
  Sofa Halmstad i tekstil/kunstskinn, valgfri størrelse
  PRIS 3 590 NOK/METER
  -27%
  1 2 3 4 5
  AZ Design
  3 590 nok Rek. pris: 4 950 nok
  18 artikler

   

   

  Kjøpsguide Hjørnesofaer

  Hvis du er ute etter å skape en eller flere koselige hjørner i virksomheten din, er en hjørnesofa et godt alternativ. Den utnytter hjørnene, og den gir godt med sitteplasser som gir både god avkobling og innbyr til samvær. Det er en perfekt løsning om du ser etter en sitteplass for store selskaper.

  De passer like bra i en kafé som i en restaurant. Her handler det mer om hvilken stil og atmosfære du er ute etter. I vårt sortiment finner du også restaurantsofaer og modulsofaer. Du finner også ulike materialer for å få riktig atmosfære. 

  En stor hjørnesofa i fløyel passer godt på nattklubben der du vil invitere folk til å omgås og bli værende en stund. Kombiner ulike farger på seksjonene for å få et trendy, fargerikt interiør i kafeen. Det er praktisk med hjørnesofaer på restauranter, ettersom de innbyr til å sitte lenge og gjerne holde større selskaper. Perfekt om du har en restaurant som tilbyr flerretters middag eller buffé.

  Hjørnesofa til restaurant, kafé, hotell og forretningsmiljø.

   

  Viktig å tenke på når du kjøper en hjørnesofa

  Lokalets utforming

  Mål opp plassen der du planlegger å plassere sofaen din. Et tips er å bruke markeringsteip for å markere den overflaten som sofaen kommer til å legge beslag på. Dette hjelper deg med å minimere risikoen for at du kjøper feil størrelse på hjørnesofaen din. Tenk på at mange sofaer har deler som kan kombineres om du vil ha en større sofa.

  Hvilket design

  Hjørnesofaer kan være vendbare. Med en vendbar hjørnesofa kan du selv velge om den skal monteres høyre- eller venstrevendt. Tankene dine om hvordan lokalet skal møbleres, kan endre seg med tiden, noe som innebærer at en vendbar sofa er praktisk om du vil flytte hjørnesofaen din. En liten hjørnesofa passer perfekt for å innrede et litt mindre rom eller for å skape ulike grupper der gjester kan slå seg ned.

  Dybden og høyden på sofaen

  Hvis du vil at gjestene lett skal kunne reise seg og ha en mer komfortabel sittestilling, for eksempel for å spise, bør du se på sofaer som ikke er så dype. Sittedybden er målet fra ryggstøet til fremsiden på setet.

  Sittehøyden er også viktig å tenke over. Det er lettere å reise seg fra en litt høyere sofa. Sittehøyden er målet fra gulvet og opp til oversiden på setet.

  Hvilket materiale

  Tenk gjennom hvilket materiale som passer. I dag finnes det et herlig utvalg av hjørnesofaer i ulike materialer og farger, alt fra stilrene moderne modeller til mer klassiske stiler. Skinnsofaer i både kunstskinn og skinn gir et stilrent og eksklusivt inntrykk. De er også lette å rengjøre og tørke av regelmessig. Stoffsofaer bør impregneres så de har en smussavvisende overflate. Se på sofaer med slitesterkt materiale. Flekker synes minst på mellomfarger, mens de er mer synlige på lyse eller mørke farger.


  LES HVA KUNDENE SKRIVER


  Din handlevogn(0 st)

  Handlevognen er tom
  Totalt 0 nok
  Til kassen
  ✓ Prisgaranti
  ✓ Trygg og sikker e-handel
  ✓ Betale med Svea Finans