For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Konferansebord / Hev- og senkbare konferansebord

Hev- og senkbare konferansebord

Selvfølgelig er det ikke bare vanlige skrivebord som tjener på å være hev- og senkbare. Under lange konferanser kan det være en fordel å endre arbeidsstilling med jevne mellomrom. Med justerbare konferansebord er det lett å tilpasse kroppens arbeidsstilling i løpet av dagen. Det er bra for både kroppen og effektiviteten å veksle mellom en stående og sittende stilling. Ulike møter og konferanser stiller ulike krav, og stående konferansebord har blitt mer og mer vanlig med tanke på alle fordelene de har. Hos AZ Design finner du mange forskjellige modeller av justerbare konferansebord. Kjøpsguide hev og senkbare konferansebord>>

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
Arktis hev- og senkbart konferansebord
Lagervare
SKAFAB
fra 14 612,50 nok 17 737,50 nok
Flere varianter
1 artikkel

Kjøpsguide – Hev- og senkbare konferansebord

Muligheten til å holde konferanser og møter både stående og sittende gir mer frihet og fleksibilitet, noe som settes pris på av alle. Det er hverken bra for produktiviteten eller kroppen å sitte stille ved skrivebordet i lange perioder, og det samme gjelder selvfølgelig under konferanser. Hos AZ Design finner du hev- og senkbare konferansebord som holder mål gjennom årets mange møter og konferanser. Man bør tilby deltagerne sine en variert agenda, og det samme skal selvfølgelig også gjerne gjelde arbeidsstillingen!

Økt effektivitet

Ergonomi har havnet på alles lepper i det siste, og stadig flere forstår at løsningen på ligningen er en bevegelig og vekslende arbeidsstilling. Når man sitter i lange perioder, blir kroppen stiv og man mister konsentrasjonen. Smerter i nakke, rygge eller ledd er aldri morsomt, og påvirker fort deltakelsen og engasjementet under en konferanse eller et møte. Justerbare konferansebord bidrar derfor til økt komfort, effektivitet og konsentrasjon. Det kan altså være svært lønnsomt for de fleste bedrifter å velge hev- og senkbare konferansebord.

Stå eller sitte?

I korte, raske møter kan det være både deilig og tidseffektivt å stå oppreist. Ved presentasjoner i mindre rom kan det også føles bedre å ha muligheten til å stå i stedet for å sitte. Stående konferansebord gir en avslappet følelse, som kan være fordelaktig i mange situasjoner. Hvis det dukker opp tilfeller hvor man trenger mer tankevirksomhet, og man vil slå seg ned igjen, benytter man seg enkelt av konferansebordets justerbare funksjon.

Motorisert justering

Hvis du bekymrer deg for at et hev- og senkbart konferansebord skal være vanskelig å manøvrere, kan du slutte å bekymre deg nå! Den enkle og motoriserte funksjonen gjør at en heving eller senking bare er et tastetrykk unna! Det er egentlig ikke vanskeligere å bytte arbeidsstilling enn å heve volumet på telefonen sin.

Smarte tilleggsvalg

Under mange konferanser og møter er det grunnleggende å ha muligheten til å koble til høyttaler eller visuelle hjelpemidler. Det er også fort gjort at elektronikk lader seg ut i de mest ubeleilige tilfellene. Derfor kan du legge til smarte uttaksbokser i mange forskjellige størrelser til mange av bordene våre. I disse boksene er det uttak for både stikkontakter, USB, data, VGA/Audio og HDMI. Når du velger det justerbare konferansebordet ditt, kan det være lurt å tenke over hvor mange uttak av hvert slag du forventer at du får bruk for. De små variantene har færre uttak – mens de større har flere. Tilleggsvalgene gjør du enkelt online på www.azdesign.no.

Bordplate og ben

De stående konferansebordene våre kommer med forskjellige valgmuligheter når det gjelder bordplaten. Fargene bøk og bjørk gir en fin og naturlig tretouch, mens hvite underlag alltid er et fresht og klassisk valg. Alle de justerbare konferansebordene våre har også smarte understell i form av T-stativ. Hvis du ønsker et mer iøynefallende uttrykk, kan det være fint å velge svarte ben, mens de sølvfargede oppleves som lyse og moderne. Alle modellene våre av hev- og senkbare konferansebord holder høy kvalitet, noe som er viktig når de skal brukes av mange mennesker over lang tid.

Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter