For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Tilbehør / Ergonomi

Ergonomi

Når ergonomi er sentralt på en arbeidsplass, øker produktiviteten og kreativiteten takket være at ansatte føler seg gode og i stand til å fokusere. Det spiller ingen rolle om du har arbeidsplassen din i et kontorlandskap eller hjemme på soverommet. For å føle deg bra på og etter jobb trenger du ergonomi i form av smarte kontormøbler som du kan tilpasse etter dine behov. Vi hjelper deg med de ergonomiske produktene du trenger for å forebygge og behandle slik at du kan føle deg bra på jobben!

Sortering:
Artikler per side:
3 artikler
Fotstøtte Footrest, justerbar høyde og vinkel
Lagervare
Ergonomiskt Pekdon, ProTouch, EF Windows 8 & 10
Lagervare
Ergonomiskt Pekdon, ProTouch
Lagervare
Design Studio
fra 3 062,50 nok 3 725 nok
3 artikler

Hvorfor Er ergonomi så viktig på arbeidsplassen ?

Hvis du ikke vet hvorfor ergonomi er så viktig på arbeidsplassen Er det virkelig på tide å finne ut om dette! Hvert år påvirkes veldig mange Svensker fra arbeidsskader . Mange av disse foregår på kontorer som kan virke ufarlige arbeidsplasser. Men faktum er at arbeidet på feil måte vei til datamaskinen ganske snart kan føre til store helsemessige bekymringer.

Når du investerer i gode skrivebord , ergonomiske kontorstoler og tilbehør som gjør ting enklere hvordan du sitter og står på jobb kan gjøre en stor forskjell. Ergonomi handler om hvordan du beveger deg på jobb. Med tanke på hvordan mange timer du bruker på arbeidsplassen din, bør det være åpenbart at du har en interesse til dette.

Med god ergonomi kan du:

  • Erfaring som jobben er lighter
  • Føl deg bedre på jobb
  • Opplev mer energi
  • Føl at det er det lettere å fokusere
  • Sove bedre om natten!

Det er mulig å lage en lang liste over fordeler som du får med god ergonomi på din arbeidsplass. Ikke sann arbeidsstilling og riktig Bevegelsesmønstre på jobben din har effekt også timene du ikke jobber. I stedet å gå til fysioterapeuten å få hjelp med stiv nakke når du er ledig kan du henge med familie og venner, drive med sport og gjøre det som gjør livet så fantastisk å leve!

Arbeidsgivers interesse for ergonomi

Selv om du kjøper billige ergonomiske møbler, kan det være en ganske stor investering for et helt kontor. Som arbeidsgiver det er godt å vite at ergonomi også er synonymt med bedre produksjon og høyere lønnsomhet.

Ansatte som jobber med ergonomisk utstyr slipper å sykemelde seg som følge av arbeidsskader. Så de også oppleve mer energi og inspirasjon på jobben, det er det åpenbart at den ergonomiske interiørdesignen kan virkelig lønne seg.

I dag er det ikke dyrt å ha et skrivebord som kan heves og senkes og i tillegg det handler om møbler som varer i lang tid. De kan brukes på en fleksibel vei til felles prosjekt så vel som for den enkelte ble ansatt økt komfort.

Hva er ergonomi?

Selv om ergonomi kan sees på som et ganske nytt konsept på arbeidsplasser er det langt fra en nyhet. Det har blitt forsket på i ergonomi i over 70 år nå. Det gir oss mye å støtte oss på når vi prøver å finne ut hva som kan lage en arbeidsplass sunt og trygt.

Ergonomi som vitenskap skjøt fart i USA under andre verdenskrig. Så ble opprettet ulike typer avanserte systemer hvor de helt glemte å tenke på menneskene som skulle drifte disse systemene. Snart ble det innsett at systemer og produkter måtte designes med mennesket i tankene faktoren.

Med bedre bevissthet om hvordan vi mennesker påvirket av det fysiske påkjenninger vi er utsatt for fordi det var mulig å tilpasse og endre designet på alt fra møbler til datatilbehør. Interessant å merke seg er at vitenskapen om ergonomi inkluderer flere andre viktige studieretninger som fysiologi, ingeniørfag, biomekaniske, psykologi, biologi og sosiologi.

Det kommer regelmessig plass nye innovasjoner for ergonomi på jobben. Noen gjør det ekte forskjell mens andre stort sett er det moro gimmicker som stort sett er morsomme å prøve. Det er det viktig å forstå forskjellen mellom produkter som er kjent til funksjon og nyheter som kan være en forbigående trend.

I dag kan vi se at ergonomi også er en form for verdsettelse som bedrifter jobber med. Akkurat som det anses som positivt å jobbe for et bedre miljø, anses det som et pluss å fokusere på ergonomi. Ergonomien har altså ble viktig innenfor markedsføring og deretter virksomhet profilerer seg selv. Det er bra for ansatte som tjener på å få det ergonomiske støtte fra arbeidsgiveren deres.

Sikkerhet og ergonomi går hånd i hånd

Noe å vurdere er at sikkerhet og ergonomi går hånd i hånd. Når en bedrift vil disse vil utvikle seg områder for å få betydning. Ved å øke bevissthet om sikkerhet og ergonomi, er det mulig å kutte ned på kostnader som har med ansatte å gjøre.

Det er viktig å ha riktig arbeidsmetode til farlige øyeblikk, advarselsskilt samt lydabsorbenter som reduserer støyen for å beskytte ansattes hørsel og helse. Når sikkerhet og ergonomi er i symbiose med hverandre kan det bety veldig lavere kostnader for sykt personell og problemer med arbeidsskader.

Akkurat noe slikt som ryggsmerter hvert år fører til at folk ikke kan gå på jobb og det gjør de ikke takle oppgavene sine når de kan er der. Med rette stoler, pulter og kunnskap om hvordan en arbeidsplass vil være møblert for at folk skal ha det bra fysisk og psykisk, er det mulig å redusere ulykker og uhelse dramatisk måte.

Det er viktig å forebygge med god ergonomi

er de viktig å tenke på at det kan ha stor betydning å arbeide med forebygging måte. Når skaden vi vil er skjedde Det er klart at det vil hjelpe på ergonomien møbler. Men det er det enda bedre med skaden Aldri inntreffer for å hindre at ansatte sliter seg unødvendig ut.

I tillegg til å få møbler altså ergonomisk er viktig å se på hvordan disse vil brukt riktig _ måte. Vi anbefaler egentlig at du inviterer en ergonom som kan vise deg hvordan du sitter og står riktig komme på jobb. Når ansatte bruker det ergonomiske aktivt innredningen til høyre vei få mest mulig ut av det.

Hva kan du tjene på ergonomisk interiørdesign ?

Du har mye å tjene på ergonomisk interiørdesign. Tenk på at en så enkel ting som en skjermvegg kan redusere støy så mye at ansatte ikke lengre føler at de får hodepine av alt bråket på jobben.

Det er nok av studier som viser at investeringer i sikkerhet og ergonomi på arbeidsplasser lønner seg. Dette er både fordi folk ikke blir syke og fordi produktiviteten øker. Glem det ikke bort at ansatte setter pris på når de får godt utstyr å jobbe med. Det kan være noe som øker følelsen av lojalitet overfor arbeidsgiveren.

Hva er viktigst å investere i?

Det finnes en rekke forskjellige møbler og produkter som kan forbedres ergonomi på en arbeidsplass. Du kan trenger ikke alle tilgjengelige produkter. Men det kan være lurt å velge ergonomisk design når det er på tide å bytte ut møbler på arbeidsplassen.

De viktigste møblene å satse på er :

  • Skrivebord. Det er smart å ha et bord som kan heves og senkes siden mange har behov for å skifte mellom å sitte og stå på jobb.
  • Stoler. Gode kontorstoler er viktig til sitter arbeid. Det kan også være interessant å jobbe med noen alternativer som solstoler og seter til hvile til eksempel lenestoler og sofaer.
  • Monitorarmer. En monitorarm er en god investering enn arbeidsplassen bør bli mer ergonomisk. Med denne armen kan du lyde skjerm tilpasse seg du i stedet til tvert imot.
  • Lydabsorbenter. denne _ er også interiørdesign som kan klassifiseres som ergonomisk da det fremmer helsen vår ved å redusere støynivået. Dette er særlig viktig i åpent kontorlandskap hvor mange sitter sammen.
  • Tilbehør. Det finnes også en rekke smarte tilbehør som er inkludert og hjelpe til med riktig arbeidsstilling. Det kan være en enkel krakk å sette føttene på under bordet eller en lampe som kan rettes jevnt måte.

 

Oppsummering

Ergonomi er så viktig at det kan være verdt å holde en hel dags konferanse om temaet. Når ansatte får ergonomisk møbler og verktøy, kan det raskt føre til økt produktivitet. Dessuten blir det bedre atmosfære på arbeidsplassen. Det er det noe som både ansatte og kunder tydelig opplever måte.

Se over arbeidsplassen din og oppdag hvilke mangler finnes i ergonomien. Det er enkelt å korrigere og sikre at alle som jobber på arbeidsplassen får god støtte. Vi har møblene og tilbehøret du trenger og snakker om gjerne med ergonomi med deg. Så ring for råd og tips eller mer informasjon om møblene du trenger akkurat nå!

Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter