For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Bevaring / Skap med dør

Skap med dør

Vi tilbyr oppbevaring for kontormiljøer. Våre leveranser, som kun utføres av leverandører med en utarbeidet miljøpolicy, skjer rett etter bestilling. Så lenge produktene finnes på lageret vårt leveres de til deg i løpet av noen få arbeidsdager Kjøpsguide skap med dør>> 

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
Milano arkivskap
Lagervare
Design Studio
fra 6 150 nok 7 462,50 nok
  • Hvit
  • Lys eik
  • Lysegrå
  • Svart
  • Valnøtt
1 artikkel

Kjøpsguide skap med dør

Hvis du vurderer å investere i oppbevaringsmøbler, lønner det seg først å tenke over hvilke ting du skal oppbevare i skapet. Når det gjelder oppbevaringsskap med dører finnes det stor variasjon når det kommer til størrelse og design. Forskjellige ting krever forskjellig plass, og når du møblerer et kontor er det viktig at det ikke blir for mange møbler og for trangt. Hvis det er vanskelig å komme til et skap, er det lett at andre møbler blir oppbevaringsplass i stedet.

Design og materialer er viktige komponenter ved valg av oppbevaringsskap. Et oppbevaringsskap med dører gir et ryddigere inntrykk. Du slipper støv, du slipper risikoen for å få flekker på filer og mapper, og du kan rolig oppbevare dokumentene og papirene dine i skapet. Hvis du har gjester ofte, eller hvis lokalet brukes av flere personer, er det også fint å kunne stenge igjen dører og låse skapet.

Skap med dører kan settes mot en vegg, men de kan også brukes som romdeler hvis du har et åpent kontorlandskap. Toppen av skapet er forsterket så skapet også kan brukes som avlastningsoverflate. Ved å investere i møbler som fyller flere funksjoner kan du effektivt, og med enkle midler, forvandle kontoret til en effektiv, funksjonell og produktiv arbeidsplass.

 

Hva skal du tenke på når du velger et skap med dør?förvaring skåp med dörrar

Hvilken design?

Hvilken design du velger er viktig. Velg en helhetlig design på kontormøbler for å formidle kontroll og orden. Hvilken farge og treslag du velger kommer også til å sende ut forskjellige budskap. Velg heller små og mindre oppbevaringsskap med dører hvis kontoret er lite ettersom høyere oppbevaringsskap dominerer plassen. Møblene bør være lette å rengjøre, og det blir fort søl hvis det er trangt og man forflytter drikke gjennom lokalet. For hvem henter seg ikke en kaffe nå og da?

 

Hvilket materiale?

Det er enkelt å skape en unik design med de store variasjonsmulighetene som finnes når det gjelder størrelse og farge på skapet. Treslag som bjørk, bøk og eik gir en varmere følelse. Hvitt og svart gir en moderne touch, men kan bli stivt hvis det er mange møbler i disse fargene på kontoret.

 

Fleksible løsninger

Tenk på at du skal kunne oppbevare dokumentene dine på en oversiktlig måte. Møbler slik at det passer de forskjellige arbeidsoppgavene og at det er lett for alle som trenger det å komme til innholdet i skapene. Når du møblerer et kontor bør du ikke overmøblere så det blir trangt. Det gir fort en følelse av at møblene tårner seg opp over arbeidsplassen og reduserer følelsen av rom. Ved å plassere skap med dører slik at de er lette å åpne blir det enklere for personalet å bruke oppbevaringsløsningen i stedet for å samle opp ting på skrivebordet.

 

Bruksområde

Hvordan og når skal oppbevaringsskapet ditt brukes? Tenk over om oppbevaringsskapet er et sted hvor personalet trenger å oppbevare ting de må ha daglig tilgang til. Kommer skapet til å åpnes noen ganger om dagen, eller noen ganger i måneden? Hvor store ting kommer til og oppbevares i skapet? Hvis det er et høyt trykk på oppbevaringsplasser trenger man kanskje en større og høyere modell. Er det et skap som brukes sjelden, kan du sette det litt mer bortgjemt.

Lokalenes utforming

Tenk på hvordan kontoret er utformet før du kjøper oppbevaringsmøbler. Blir det trangt mellom skrivebordet og oppbevaringsmøblene er det vanskelig å motivere folk til å bruke møblene. Hvis du plasserer oppbevaringsmøblene for langt fra arbeidsplassen, kan det oppleves som sløsing med tid å gå dit for å oppbevare ting.


Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter