For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Sofaer / Restaurantsofaer

Restaurantsofaer

Vi tilbyr prøvesitting av våre sofaer, Pris fra 2890 nok/meter.

Vi har mange ulike typer restaurantsofaer å tilby. Du kan vanligvis velge mellom mange ulike farger og design og på den måten få din helt unike sofa som passer optimalt til din restaurantinnredning. Når det gjelder restaurantmøbler, er det viktig å tenke langsiktig og kjøpe møbler som holder i lengre tid. Hvis du lurer på hvordan du best bør møblere restauranten eller kafeen din, kontakt vår kundeservice så kan du få eksperthjelp for å få best mulig resultat. Ved større bestillinger tilbyr vi mengderabatt på restaurantsofaer. Du skal kunne handle sittemøbler hos oss av høy kvalitet til en god pris. Vi tilbyr også leasing av møbler gjennom Wasa Kredit.  Kjøpsguide restaurantsofaer >>

Sortering:
Artikler per side:
41 artikler
Restaurantsofa Stockholm
AZ Design
fra 3 137,50 nok 5 762,50 nok
Flere varianter
Hjørnesofa Stockholm med ben
Flere varianter
AZ Design
3 537,50 nok 5 762,50 nok
Hjørnesofa Stockholm med ben
Flere varianter
AZ Design
3 537,50 nok 5 762,50 nok
Restaurantsofa Malmö
AZ Design
fra 5 087,50 nok 8 825 nok
Flere varianter
Restaurantsofa Linköping
AZ Design
fra 5 462,50 nok 9 487,50 nok
Flere varianter
Restaurantsofa Tylösand
AZ Design
fra 5 987,50 nok 10 400 nok
Flere varianter
Restaurant sofa, glidebryter
AZ Design
6 950 nok 9 050 nok
Flere varianter
41 artikler

 

 

Restaurantsofaer kjøpsguide

Om planen er at en restaurantsofa skal brukes over en kortere tidsperiode, kan det være nok med billigere restaurantsofaer. Men dette går naturligvis ikke om du vil at sofaene skal vare over en lengre periode. Det gjelder også å se på lokalets størrelse for ikke å få restaurantsofaer som blir over- eller underdimensjonert.

 

Faste restaurantsofaer

De klassiske restaurantsofaene er produsert med en hard rygg som er vendt mot hverandre og vanligvis med bord imellom. Ryggstøene er vanligvis høye og skaper da egne 'båser' for hvert enkelt selskap. Denne typen restaurantsofaer bør man ha i samme sittehøyde som vanlige restaurantstoler. Hvis man kjøper for lave restaurantsofaer, kan det i stedet bli vanskelig å sitte og spise. Å utvide settet som skal møbleres ved å kjøpe restaurantsofaer i moduler, gjør at man kan møblere i hjørner. AZ-designs modulsofaer finnes i kunstskinn, skinn og tekstiler om det er ønskelig. I kunstskinn og skinn finnes det et utall ulike farger. I stofftrekk finnes modulsofaene i uendelig mange farger. Det er mulig å kombinere enseters-, toseters- og treseters-moduler, hjørne- og gavlmoduler. Også baksidene kan bestilles med trekk om det trengs. Siden modulsofaene finnes i nesten ubegrensede utgaver, er kombinasjonsmulighetene nesten uendelige.

 

Loungesofaer

Sofaer til restaurant, kafé, hotell og forretningsmiljø.

Restaurantsofaer som skal plasseres i f.eks. entreer eller selskapsrom, kalles ofte loungesofaer. Loungesofa er en mer internasjonal benevnelse, et litt finere navn om du vil. Sofaen passer for småprat, sosiale sammenkomster, drinker og en kaffekopp, men ikke for måltider. Loungesofaer har ofte en litt lavere rygg som gir følelsen av en litt mer avslappet stil enn en normal restaurantsofa med opprett sittestilling. Sofaene kombineres gjerne med lenestoler og lave bord.

 

Materiale og vedlikehold

For å få et stabilt understell som ikke trenger noe direkte vedlikehold, er et understell i metall det perfekte alternativet. Med restaurantsofaer i kunstskinn får man slitesterke og lettstelte sofaer. Ved å støvsuge sofaene regelmessig og tørke av dem med en fuktig klut kommer sofaen til å kunne føles godt vedlikeholdt i mange år etter kjøpet. En restaurantsofa trukket i skinn er dyrere, men gir en litt mer eksklusiv følelse. Imidlertid må skinnsofaer regelmessig behandles med lærkrem noen ganger i året for å kunne holde skinnet mykt og elastisk, men også for å motstå solbleking. Ved rengjøring bruker man en lærsåpe. Hvis vedlikeholdet gjøres regelmessig, kommer det til å gjøre at restaurantsofaen holder i mange år. Hvis man har kjøpt en restaurantsofa i stoff, må den sprayimpregneres før den blir tatt i bruk. Dette for at sofaen skal kunne stå imot flekker og smuss. Det er viktig å ta vekk alle flekker så fort som mulig. Hvis de tørker, blir det enda vanskeligere å få dem bort.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter