+46 86602030

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Utemøbler / Benker

Benker

Benker for utemiljø

Vi tilbyr ulike modeller av sittebenker, og disse kan fås i en rekke ulike utførelser og farger. Det er viktig å tenke på at en sittebenk for offentlige miljøer skal tilfredsstille høyere krav når det gjelder slitasje og holdbarhet. Kontakt gjerne vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne de sittemøblene som passer best for akkurat din innredning. Det kan være vanskelig å vite hvordan man møblerer best mulig, og vi hjelper gjerne til. Kjøpsguide benker >>

Sortering:
Artikler per side:
17 artikler
Benkesett Brau
Design Studio
fra 9 350 nok 11 387,50 nok
Benkesett till barn
Design Studio
fra 2 962,50 nok 3 612,50 nok
Munich benkesett 220x67cm
Design Studio
fra 5 091,25 nok 7 241,25 nok
Benkesett Brema
Design Studio
fra 11 862,50 nok 14 450 nok
Benkesett Basic
Design Studio
fra 9 487,50 nok 11 550 nok
Benkesett Basic med ryggstøtte
Design Studio
fra 11 587,50 nok 14 125 nok
Benkesett Gemini
Design Studio
fra 11 862,50 nok 14 450 nok
Benkesett Classic
Design Studio
fra 11 062,50 nok 13 475 nok
Benkesett Zigma
Design Studio
fra 20 025 nok 24 387,50 nok
Benkesett med ryggstøtte
Design Studio
fra 15 812,50 nok 19 250 nok
Benkesett Zigma med ryggstøtte
Design Studio
fra 24 237,50 nok 29 525 nok
17 artikler

 

 

Kjøpsguide Benker utemiljø


Muligheten til å slå seg ned i et utemiljø for sosialt samvær og kanskje en matbit eller drikke, er forbundet med livskvalitet, og dette vil du selvfølgelig skape i utemiljøet ditt. I vårt sortiment finnes utebenker i ulike modeller for restauranter, kafeer, foretak og klubber eller foreninger. En enkel benk utendørs ved en vegg en solrik dag lokker til en stund med avkobling, kanskje med en bok. Benksett med doble benker og bord passer inn på kafeer, i parker eller hos klubber og foreninger som vil tilby praktiske sitteplasser til medlemmene sine og gjester. Hvilken type utendørsbenk du velger, avhenger av hvilke behov du har.

Om du har behov for benker med bord av og til, kan et nedfellbart bord med to benker passe bra. De kan brukes innendørs, men er også behandlet for å tåle å stå utendørs og passe som sittebenker.

Mange klubber og foreninger vil komplettere klubbhuset med solide benker utendørs som holder standarden etter flere år, til tross for vær og vind, og for å tilby medlemmene og gjestene et komfortabelt og trivelig utemiljø. Denne typen lakkerte benker og sittebenker utendørs passer selvsagt utmerket også til deg som driver restaurant, kafé eller en form for eventforetak der mange mennesker samles i et utemiljø for sosial omgang.

Har du en uteservering der du kan ha høyere bord, velg gjerne et lengre bord som du kan ha høyere barstoler til. Det er også en god måte å få dynamikk i miljøet for å kunne tilby bord i ulike størrelser.

 

Viktig å tenke på ved valg av benker for utendørsmiljø

Kjøpsguide benker

Velg design

Hvilket design du velger, avhenger først og fremst av hvor mange personer som skal bruke benken, og av om det er en utebenk som gjestene skal sitte og hvile på, og kanskje nyte det vakre utemiljøet, eller om det skal være benker og bord der de kan spise lunsj og være sammen. Respektive modeller finnes i ulike utførelser. Det finnes stasjonære benker og sammenleggbare benker som er enkle benker som lett kan legges sammen, flyttes på og oppbevares når de ikke skal brukes. Foruten sittebenker finner du ståbord som passer spesielt bra ved ulike evenementer som fester, messer eller festivaler, men naturligvis også til kosestunder for en rask kopp kaffe.

Ulike størrelser

Det finnes ulike størrelser av samme modeller. Det er likevel bare lengden på sittebenkene og bordene som er forskjellige dersom du velger samme modell av sittebenk utendørs. Høyden på benker og bord er de samme. Det innebærer at du kan kjøpe flere ulike størrelser og sette dem sammen til et langbord ved behov, som ved spesielle tilstelninger, og velge å plassere dem ut separat dersom behovet i andre anledninger heller passer den formen for møblering bedre.

For utendørsbruk

Utebenker og ståbord i tre lakkeres på både oversiden og undersiden for å ha maksimal motstandskraft mot vær, vind og slitasje som oppstår når mange mennesker bruker benkene dine. Understellene er pulverlakkert for å tåle utemiljøet uten å angripes av store mengder slitende rust. De nedfellbare benkene kan brukes både innendørs og utendørs, og de er behandlet og står imot både fukt og UV-stråler.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans