Lukk
Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030For privatpersoner tilbys bare kontormøbler - Akkurat nå er alle høydejusterbare skrivebord på lager!

Hjem / Kontormøbler / Skrivebord

Skrivebord

Skrivebord

Vi tilbyr et bredt sortiment av skrivebord med umiddelbar levering. Vi tilbyr mye mer enn det som vises i nettbutikken, så kontakt oss dersom du ikke finner det du leter etter. Ved større innkjøp av skrivebord er det vanlig at man som kunde velger leasing gjennom Wasakredit.  Kjøpsguide skrivebord>> 

1 2 3 ... 7 Neste »
319 artikler
Sortering: Popularitet Siste Tittel A-Å Laveste pris Artikler per side:
Hev- og senkbart stativ, 2 motorer, slag: 660 mm, 3 farger
LAGERVARE
-26%
1 2 3 4 5
Design Studio
2 825 nok Rek. pris: 3 825 nok


1 2 3 ... 7 Neste »

 

 

KJØPSGUIDE SKRIVEBORD

 

Et skrivebord er kanskje det viktigste møbelet på et kontor, og størrelsen og funksjonene er avgjørende for hvor godt du kan utføre arbeidet ditt uten å få vondt i kroppen. I begynnelsen ble de hev- og senkbare skrivebordene regnet for å høre til en kategori kontormøbler forbundet med eksklusivitet eller luksus. Men i takt med at man ble oppmerksom på alle positive effekter med det å stå oppreist mens man jobber, har det blitt mer en regel enn et unntak at man innreder arbeidsplassene med disse veldig praktiske og ergonomiske skrivebordene.

 

Arbeidsoppgavene på et kontor blir ofte stillesittende og uten bevegelse, noe som har vist seg å utgjøre en helsefare. Derfor kan det være fint å investere i et hev- og senkbart skrivebord. Kroppen er laget for bevegelse. Gjennom funksjonen som gjør at vi skifter vekten fra den ene foten til den andre, kan det å stå oppreist og jobbe faktisk sammenlignes med en lett joggetur – noe som er kjekt å vite når du skal kjøpe skrivebord.

skrivbord

DETTE BØR DU TENKE PÅ NÅR DU KJØPER SKRIVEBORD

 

ULIKE PLATER

Mange skrivebordsplater er laget av ripebestandig materiale, eller lakkerte for å tåle påkjenninger og slitasje på best mulig måte. Din oppgave blir først og fremst å velge det designmessige. Tremønster eller lakkerte treplater gir som regel en varm og lun følelse, mens en svart eller hvit plate skaper en moderne følelse. Mye er altså avhengig av hvilken type arbeidsplass det handler om, og det er stor forskjell på om det skal være et rolig venterom eller et litt mer trendy kontor. Størrelsen og tykkelsen på platen skal du velge etter hvor mye plass du har, og hvor mange og hvilke gjenstander du har behov for å ha på bordet. På en større plate er det plass til flere ting, og det kan være nødvendig med en tykkere plate hvis den skal bære tunge gjenstander.

 

STATIV

Du kan velge mellom T-stativ eller motordrevet hev- og senkbart stativ. Det vanlige T-stativet er manuelt justerbart for en behagelig arbeidshøyde, og det motordrevne gjør det mulig med sittende eller stående arbeid.

Har du allerede tatt beslutningen om å satse på hev- og senkbare skrivebord, blir neste steg å avgjøre om det skal være hev- og senkbart løpende gjennom dagen eller bare skal endres iblant. Med et manuelt justerbart stativ som kan justeres i ulike høyder, men som ikke er like lett å justere, velger du en mer statisk posisjon å jobbe i, enten stående eller sittende. Det kan være nyttig i visse miljøer hvor du kanskje har en arbeidsplass for løpende arbeid, og en annen del til kundemottak.

 

De motordrevne pilarstativene som kan justeres elektrisk mellom ulike høyder lar deg justere høyden i løpet av dagen. Disse er bra for deg som vil ha et skrivebord som flere personer skal bruke, eller bare vil ha ulike arbeidsstillinger i løpet av dagen.

 

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene er det en del å tenke på. Her er det viktig at du ser på hvor lang tid det bør være for justering av arbeidshøyden. Det har vist seg at hvis stativet er for langsomt, kvier personalet seg noen ganger for å justere høyden. Det medfører at de risikerer å bli sittende unødvendig.

Tenk også på hvor mye vekt skrivebordet bør tåle. Teknologien som skal være på skrivebordet har blitt lettere med tiden, men på den andre siden skal bordet tåle flere ting. I dag har man i større utstrekning for eksempel personlig printer, og de veier en del. Bordplatens overflate er også avgjørende for hvor mye som får plass. Derfor bør du ta stilling til omtrent hvor mange og hvilke ting som skal være på skrivebordet før du kjøper det.  

 

KOMFORT

Ettersom vi mennesker er forskjellige, trenger vi ulik høyde på skrivebordet, så det er viktig å kontrollere den laveste og høyeste høyden på arbeidsoverflaten. Et skrivebord med stort omfang fra det laveste til det høyeste er å foretrekke, ettersom det gir flere muligheter for ommøblering. Da er det heller ingen risiko for at man trenger nye møbler hvis man bytter ut personalet i en stilling.


LES HVA KUNDENE SKRIVER